Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dishonored

More
17 Oct 2012 17:19 #113425 by Χριστιάνα Θάνου
Το Dishonored είναι ένα από τα καλύτερα stealth games όλων των εποχών. Κατά την γνώμη μου ήταν μέτριας δυσκολίας ενώ αν παίξει κανείς προσεκτικά είναι πολύ σπάνιο να πεθάνει. Το αρνητικό του είναι ότι αν πεθάνετε χωρίς να έχετε κάνει save τότε πολύ απλά θα ξεκινήσετε από την αρχή....

Το καλύτερο στοιχείο του Dishonored πιστεύω ότι είναι η εύκολη εναλλαγή ανάμεσα στα όπλα και στα skills αλλά και η πολύ βολική και αόρατη hotbar. Εμένα μου φάνηκε σαν να έπαιζα σε ένα μικρό μεσαιωνικό skyrim έτσι όπως έβλεπα δύο χέρια μπροστά μου και το καθένα κουβαλούσε κάτι διαφορετικό (sparks- sword).Πάντως σαν παιχνίδι αξίζει, τώρα αναμένουμε να δούμε τις πωλήσεις γιατί στο τέλος αυτές θα δείξουν τις προτιμήσεις των gamers.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Oct 2012 00:46 #113436 by Νικολής Ασημάκης
Συζήτηση για το Dishonored χωρίς ούτε μια αναφορά στα Thief δεν υφίσταται. Μέχρι και easter egg έχουν μέσα.

[youtube:33hxdqh6]
[/youtube:33hxdqh6]

More
18 Oct 2012 12:44 #113440 by eliminator
Replied by eliminator on topic Dishonored
Dishonored review

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Review

Χριστιάνα Θάνου

More
18 Oct 2012 13:15 #113444 by Νικολής Ασημάκης
Έχει ήδη η Χριστιάνα από πάνω το λινκ του review. :P

More
18 Oct 2012 13:29 #113445 by Χριστιάνα Θάνου
Zaratoth καταλαβαίνω ότι σ αρέσει το Thief αλλά πρέπει να παραδεχθείς ότι το Dishonored είναι άλλη φάση και τουλάχιστον κατά την προσωπική μου άποψη είναι αρκετά καλύτερο.

More
18 Oct 2012 19:28 #113453 by Νικολής Ασημάκης
Βασικά δεν το συγκρίνω σε φάση "το thief είναι πιο γαμάτο" ή "το dishonored είναι πιο γαμάτο". Απλά και οι ίδιοι οι τύποι που το έφτιαξαν δεν έκρυψαν πως τα Thief υπήρξαν βασική πηγή έμπνευσής τους. Και με παραξένεψε που δεν υπήρχε ούτε μια αναφορά στη σειρά αυτή.

More
26 Oct 2012 18:42 #113723 by Θοδωρής Κώτσελας
Dishonored: Έρχονται τα πρώτα DLC

Τρία DLC έχουν ανακοινωθεί για το νέο υβρίδιο της Bethesda.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

More
26 Oct 2012 19:23 #113725 by Νικολής Ασημάκης
Αρχίσαμε το χορό των DLC...

More
29 Oct 2012 21:49 #113862 by Αντώνης Παντελιάς
μετραει αρκετα και πιστευω πως θα βγει και παιχνιδι του μηνα εχουν τρελαθει ολοι με το συγκεκριμένο παιχνιδι

More
30 Oct 2012 00:30 #113877 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Το δοκίμασα εχτές στο σπίτι ενός φίλου. Τα πρώτα 5 λεπτά ήμουνα ενθουσιασμένος, μετά μέ έπιασε motion sickness και μέ έκανε χάλια. Κρίμα, ήθελα να το παίξω :(