Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dishonored

More
27 Nov 2012 22:47 #115657 by Παντελής Δασκαλέλος
Dishonored: Dunwall DLC

Διαθέσιμο το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Nov 2012 22:28 #115710 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Βγήκε το πρώτο! Το Dishonored: Dunwall City Trials θα περιλαμβάνει 10 ξεχωριστές δοκιμασίες και αναμένεται 11 Δεκεμβρίου με τιμή 400 Points/€4.99.

More
03 Dec 2012 20:03 #116134 by BFGuser
Replied by BFGuser on topic Dishonored
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

More
04 Jan 2013 21:43 #117948 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Το παιχνίδι "λέει" τρελά...μεγάλο ατού ότι είναι ένα FPS με ελευθερία δράσης και κινήσεων σε αντίθεση με αυτά τα "αναθεματισμένα" Battlefield και Call Of Duty

Εντάξει δε συγκρίνονται, αλλά....αλλά

More
04 Jan 2013 22:14 #117951 by Sharkman
Replied by Sharkman on topic Dishonored
Παιδιά είναι πολύ καλό αλλά το έχω ξαναπεί και εγώ και άλλα παιδιά ότι είναι μικρό,,,δηλαδή χρόνος τερματισμού στο μέτριο περίπου 13 ώρες......

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
17 Jan 2013 22:46 #119119 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Μπορεί κάποιος να μου πει αν όλοι οι άνθρωποι, καλοί ή κακοί, μετράνε στους "θανάτους" οι οποίοι πολλαπλασιάζουν τους αρουραίους?

Κάποιος που το έπαιξε να πει την γνώμη του, τι είναι πιο διασκεδαστικό, να αφανίζεις τους πάντες ή όχι? :P

More
17 Jan 2013 22:55 #119120 by Sharkman
Replied by Sharkman on topic Dishonored

IloveGames wrote: Μπορεί κάποιος να μου πει αν όλοι οι άνθρωποι, καλοί ή κακοί, μετράνε στους "θανάτους" οι οποίοι πολλαπλασιάζουν τους αρουραίους?

Κάποιος που το έπαιξε να πει την γνώμη του, τι είναι πιο διασκεδαστικό, να αφανίζεις τους πάντες ή όχι? :P

Kοίτα το έχω τερματίσει, και η αλήθεια είναι ότι οι αρουραίοι τρώνε τα πάντα ότι σκοτώσεις άρα πιθανότατα να πολλαπλασιάζονται με κάθε θάνατο.Τώρα ως προς το τι συμφέρει εγώ πιστεύω ότι τόσο το stealth όσο και το butcher κομμάτι αξίζει .Εγώ το τερμάτισα 2 φορές μιας και διαρκούσε λίγο οπότε έπαιξα και τα δύο κομμάτια με πιο διασκεδαστικό να είναι το stealth,σκότωνα σαν hitman μόνο όποιον έπρεπε και δεν πείραζα τρίχα από τους φρουρούς (το πολύ πολύ να χρησιμοποίησα 10-20 ενέσεις με υπνωτικό)...μάλιστα έτσι κέρδιζα πολλούς βαθμούς στο τέλος γιατί το να σκοτώνεις φρουρούς και innocent people is not the best option! :D

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
18 Jan 2013 01:28 #119135 by Dimitris Nikolaou
Replied by Dimitris Nikolaou on topic Dishonored

IloveGames wrote: Μπορεί κάποιος να μου πει αν όλοι οι άνθρωποι, καλοί ή κακοί, μετράνε στους "θανάτους" οι οποίοι πολλαπλασιάζουν τους αρουραίους?

Το καλύτερο είναι το εξής.Παίζεις stealth συνέχεια με τα γνωστά save/load στην διάρκεια.Όταν σε εντοπίσουνε,kill em all!!.Και μετά load ξανά!Έτσι θα δεις τον "καλό" τερματισμό και θα χαρείς και την βίαιη πλευρά του dishonored.

Το save/load είναι απο μόνο του αρκετά dishonored:P

More
14 Mar 2013 15:36 #121612 by Βασίλης Καμακάρης
Dishonored: The Knife of Dunwall DLC

Παίξτε από την πλευρά του κακού. Προσοχή: Το άρθρο περιέχει spoilers!

Διαβάστε περισσότερες Πληροφορίες

More
21 Mar 2013 13:29 #121850 by Κώστας Λάβαρης
Dishonored video review

[youtube:1yw7l4fo]
[/youtube:1yw7l4fo]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.