Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
01 Oct 2010 21:01 #80134 by Sleth
Παιδια λυπαμαι που το λεω αλλα οι ωρες δεν μου φτανουν για το τουρνουα και το διαβασμα οποτε καλη συνεχεια:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2010 00:19 #80162 by Frank

Sleth wrote: Παιδια λυπαμαι που το λεω αλλα οι ωρες δεν μου φτανουν για το τουρνουα και το διαβασμα οποτε καλη συνεχεια:)

εγινε, παιδες η Attletico ειναι ελευθερη σε οποιον απ τους παρακατω (με σειρα προτεραιοτητας) την θελει: gavraki95, nenzo, Bouzouxis7, plasil_N

καλη συνεχεια να εχουμε :wink:

More
02 Oct 2010 02:49 #80174 by Βαλάντης

Frank16 wrote:

Sleth wrote: Παιδια λυπαμαι που το λεω αλλα οι ωρες δεν μου φτανουν για το τουρνουα και το διαβασμα οποτε καλη συνεχεια:)

εγινε, παιδες η Attletico ειναι ελευθερη σε οποιον απ τους παρακατω (με σειρα προτεραιοτητας) την θελει: gavraki95, nenzo, Bouzouxis7, plasil_N

καλη συνεχεια να εχουμε :wink:

Κλαψ, κλαψ, εγώ δεν μπορώ να την πάρω;;Η Οσασούνα μου δεν την παλεύει με την καμία..

More
02 Oct 2010 10:54 #80184 by nenzo
Δυστυχώς κ εγώ παιδιά δεν θα μπορέσω να συνεχίσω .. ο φορητός έχει πρόβλημα θερμοκρασίας , και δεν θέλω να ρισκάρω να τον κάψω τελείως .. Βαλάντη πάρε Valencia ρε ;)

More
02 Oct 2010 20:38 #80275 by Frank

nenzo wrote: Δυστυχώς κ εγώ παιδιά δεν θα μπορέσω να συνεχίσω .. ο φορητός έχει πρόβλημα θερμοκρασίας , και δεν θέλω να ρισκάρω να τον κάψω τελείως

εγινε ρε, οταν αλλαξεις/φτιαξεις το pc, εδω θα ειμαστε, Νοεμβριο ερχεται το Fm11 και εννοειται νεο τουρνουα :wink:

Valolthrass wrote: Κλαψ, κλαψ, εγώ δεν μπορώ να την πάρω;;Η Οσασούνα μου δεν την παλεύει με την καμία..

ναι ρε εννοειται απλα επειδη δηλωσες osasuna πριν παρει καποιος την Attletico γι αυτο δεν σε ανεφερα, εννοειται οτι μπορεις, το ιδιο και για την Valencia παιδες, αποφασιστε και ενημερωστε με για να αλλαξω το πρωτο ποστ :wink:

More
02 Oct 2010 20:55 #80283 by Bouzouxis7
Εγω την βιγιαρεαλ δευτερη την εχω επομενως ποιος ο λογος να αλλαξω;... :mrgreen:

More
02 Oct 2010 22:18 #80301 by gavraki95

More
02 Oct 2010 23:30 #80304 by Βαλάντης
Αθλέτικο Μ. μετά χαράς..Ramaya σου 'ρχομαι..Χιχιχι..

More
03 Oct 2010 23:51 #80405 by RamayaGr

Valolthrass wrote: Αθλέτικο Μ. μετά χαράς..Ramaya σου 'ρχομαι..Χιχιχι..

ετσι οπως ειμε και η ανω κρανουλα με νικα εγω δν εχω την Μπαρτσελονα το κατ εχω puol,pique,dani alves,messi,xavi,henry ολοι αυτοι τραυματιες ελεος δλδ και δβ τραυματιστικαν σε προπονηση μεσα στον αγωνα.....................

More
07 Oct 2010 14:11 #80772 by Βαλάντης
Ορέστη όλη δική σου η Αθλέτικο..Για μένα κάπου εδώ είναι το τέλος απ' το τουρνουά..Ευχαριστήρια κτλ αύριο από το msn..Frank μόνο μια χάρη τελευταία, αν μπορείς να στείλεις ένα mail στον Μάνο με την ανασκόπηση του τουρνουά, σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων..Καλή συνέχεια παίδες..