Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
01 Sep 2010 19:22 #77596 by Mitsos17
ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΕΣ?ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΩ STOKE ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ BUDGET ME CHELSEA ΕΕ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Sep 2010 19:28 #77597 by Frank

Mitsos17 wrote: ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΕΣ?ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΩ STOKE ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ BUDGET ME CHELSEA ΕΕ?

Επαναλαμβάνω !

Frank16 wrote: διαβαζεις τα pm σου και μετα το πρωτο ποστ σε αυτο το θεμα :wink:

επισης εννοειται οτι παιζουμε με πραγματικα budget :wink:

More
01 Sep 2010 20:21 #77602 by Mitsos17

More
01 Sep 2010 21:44 #77605 by Βαλάντης
Να 'μαι κι εγώ..Καλώς μας βρήκα, λεπτομέρειες από διακοπές στο msn..
Τι βλέπω ρε ανώμαλοι;;Θέλετε να παίξουμε την Παρασκευή που έχει εθνική;;Εγώ θα έλεγα να το κάνουμε Δευτέρα, να μαζευτούμε και όλοι και τα σχετικά..Βέβαια μπορούμε να βρεθούμε την Παρασκευή msn για καφέ και τσιγάρο..Ξέρετε πόσο δημοκρατικό άτομο είμαι, οπότε γράφτε την άποψη σας κι εδώ είμαστε να τα πούμε..
Tolis, Mitsos17 σας έχω στείλει πρόσκληση στην ομάδα του τουρνουά στο msn, καλώς ήλθατε κι από 'μένα στο τουρνουά, σας παρακαλώ διαβάστε τα προηγούμενα ποστ για να πάρετε μια ιδέα του τουρνουά, τα υπόλοιπα από msn..Στη βαθμολογία που θα δείτε και πιο κάτω, όσες ομάδες δεν είναι με σκούρο χρώμα είναι διαθέσιμες..
Ξανά χαιρετώ σας, μου λείψατε ρε παλιόπαιδα..
Βαθμολογία : yfrog.com/jt80266414p

More
02 Sep 2010 09:43 #77621 by Mitsos17
Καλημέρα!Απο ότι είδα στη βαθμολογία η Bluckburn που διάλεξα έχει πέσει κατηγορία οπότε θα επιθυμούσα να αλλάξω αν γίνεται και να πάρω την Wolves!Ευχαριστώ!

More
02 Sep 2010 22:14 #77680 by Βαλάντης

Mitsos17 wrote: Καλημέρα!Απο ότι είδα στη βαθμολογία η Bluckburn που διάλεξα έχει πέσει κατηγορία οπότε θα επιθυμούσα να αλλάξω αν γίνεται και να πάρω την Wolves!Ευχαριστώ!

Έεεεεεεεεεεεεεεγινε, οι λύκοι δικοί σου..

Επειδή προέκυψε ένα θέμα με το αν θα παίξουμε ή όχι κι επειδή η επιτυχία του τουρνουά έχει στηριχτεί πολλές φορές σε δημοκρατικές διαδικασίες θα γίνει το ίδιο και τώρα..Λοιπόν έχουμε και λέμε :
α)Να παίξουμε την Παρασκευή κανονικά στις 21:00
β)Να κάνουμε μόνο scouting την Παρασκευή και να δούν και τα δύο νέα παιδιά τις ομάδες τους
γ)Να μην παίξουμε τίποτα και καθόλου και να το αναβάλουμε για Δευτέρα

Γράφτε από κάτω α, β ή γ χωρίς κριτική γιατί και πως..Η ψηφοφορία θα κλείσει αύριο Παρασκευή 20:55..Ραντεβού αύριο όπως και να 'χει..

More
More
02 Sep 2010 22:18 #77683 by RamayaGr
Β γτ εχουμε και δουλειες

More
02 Sep 2010 22:18 - 02 Sep 2010 22:21 #77684 by Bouzouxis7
Last edit: 02 Sep 2010 22:21 by Bouzouxis7.