Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
07 Sep 2010 09:34 #78010 by Bouzouxis7
Οπως εχετε παρατηρησει προφανως ο καταπληκτικος μανατζερ της αστον βιλα απουσιαζει απο το τουρνουα..

Αιτια:Ειμαστε στην αναμονη του να μας συνδεσουν γραμμη τηλεφωνου και εν συνεχεια κονεξ... :mrgreen:

ΥΣ:Γ@μω τον κολο-οτε μου γαμω... :twisted: :twisted:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Sep 2010 13:44 #78215 by Βασίλης Δρέττας
μια ερωτηση θα μπορουσε ενας φιλος μου να παρει μερος στο πρωταθλημα που κανετε ? Επισης το τουρνουα θα γινει στον fm 11 ?

More
09 Sep 2010 13:49 #78216 by Βαλάντης
Την Παρασκευή παίξαμε κανονικά..Την Δευτέρα δυστυχώς δεν παίξαμε γιατί παρόντες ήταν μόνο οι Valolthrass, Ramaya και Xanthiotis, όχι τυχαία απ' ότι φαίνεται τελικά πως είναι και οι πιο παλιοί χρονικά στο τουρνουά..Τα δικαιώματα πάνε μαζί με υποχρεώσεις θα πρέπει να ξέρουμε, τα ξαναλέω τώρα που ξαναρχίζουμε και που σε λίγο καιρό θα ψαχνόμαστε με το 11 με ομάδες κ.τ.λ..
Αύριο, μιας και μπήκαμε σε φθινοπωρινούς ρυθμούς θα μπουν και οι απουσίες της Δευτέρας για τα παιδιά που λείπανε και δεν ενημερώσανε..Ραντεβού αύριο στις 21:00..Φιδαααααααααααααακια..

More
09 Sep 2010 14:08 #78217 by Frank

bond wrote: μια ερωτηση θα μπορουσε ενας φιλος μου να παρει μερος στο πρωταθλημα που κανετε ? Επισης το τουρνουα θα γινει στον fm 11 ?

Καλησπερα, ναι εννοειται οτι μπορει να μπει στο τουρνουα, πες του να δει το πρωτο ποστ πρωτα ωστε να ξερει οτι χρειαζεται και μετα να κανει ενα ποστ με τα στοιχεια του εδω, με τον δικο του λογαριασμο ωστε να μην σας μπερδευουμε :wink:

Εννοειται οτι θα γινει και τουρνουα για το FM11, τα τουρνουα του Gameworld.gr εχουν γινει θεσμος πλεον, απο το Fm05 μεχρι σημερα, εχουμε διοργανωσει πανω απο 20 Τουρνουα για τo Football Manager, μπειτε στο group των Τουρνουα ωστε να ενημερωνεστε για ολα τα Τουρνουα :wink:

More
09 Sep 2010 21:50 #78226 by Βαλάντης

bond wrote: μια ερωτηση θα μπορουσε ενας φιλος μου να παρει μερος στο πρωταθλημα που κανετε ? Επισης το τουρνουα θα γινει στον fm 11 ?

Φίλε bond αν μέχρι αύριο ο φίλος σου μας δώσει msn μπορεί να ξεκινήσει κανονικά αύριο, αλλιώς από Δευτέρα..Στη βαθμολογία του τουρνουά πιο κάτω μπορείτε να δείτε ποιές ομάδες είναι ελεύθερες, αυτές με τα πιο σκούρα γράμματα συν την Wolves είναι κλεισμένες..
yfrog.com/jt80266414p

More
11 Sep 2010 13:30 #78294 by Βαλάντης
Πολύς κόσμος χθες, παλιές καλές εποχές..Λείπανε μόνο οι Tolis και Mitsos δηλαδή τα δύο παιδιά που γραφτήκανε τελευταίοι, παιδιά ενημερώστε με αν θα συνεχίσετε στο τουρνουά να ξέρω αν οι ομάδες σας είναι ελεύθερες..Αν μέχρι την Παρασκευή δεν έχω νέα σας θα θεωρήσω πως είστε εκτός..Βραδάκι μετά τις μπάλες τα χθεσινά νέα κι οι βαθμολογίες με σχόλια και κριτική, πάντα αντικειμενικά..Φιδαααααααααααακια..

More
11 Sep 2010 20:10 #78316 by Βαλάντης
Για Toli και Mitso..Παιδιά μέχρι Δευτέρα ελπίζω να μου στείλετε ένα μήνυμα στο msn..
Πάμε στα χθεσινά..Η βαθμολογία μας, yfrog.com/jvva8mologia109p
Η πρώτη θέση νομίζω πως έχει κριθεί, η Chelsea έχει μια διαφορά ασφαλείας απ' τους διώκτες της και νομίζω πως φέτος μπορεί καποιος να την ονομάσει dream team βάση υλικού..Από 'κει και κάτω τα γνωστά, πανικός και συνωστισμός, δεν είναι υπερβολή να πω πως οι επόμενες οχτώ ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες για να βγούν στα σαλόνια του CL του χρόνου..Και μιας και είπα του χρόνου αν η sports interactive μας αργήσει μπορεί να ξεκινήσει και 4η χρονιά στο τουρνουά μας!!Ίδωμεν..Όποιος θέλει μπορεί να προσθέσει τα σχόλια του γι' αυτή την 3η χρονιά(όλοι ξέρουμε για ποιόν χτυπά η καμπάνα)..Αυτάααααααααααααα..Αααααααααααα, ξέχασα, και φέτος οι ομάδες μας πάνε τραίνο στην Ευρώπη, λεπτομέρειες σε επόμενη ανασκόπηση..Ραντεβού την Δευτέρα, μέχρι τότε, φιδααααααααααααααααααααααααααακια..

More
14 Sep 2010 00:00 #78456 by plasil_N

More
14 Sep 2010 01:54 #78462 by nenzo
Παιδιά δυστυχώς και σήμερα πάλι δεν κατάφερα να μπω :( έχει πέσει πολύ δουλειά και επειδή δεν θέλω να κρατάω μία ομάδα και να μπαίνω μία φορά στις 2 βδομάδες θα ήθελα να αποχωρίσω από το τουρνουά ... οπότε Everton ελεύθερη από εδώ και πέρα ... ελπίζω να στρώσουν τα πράγματα και να καταφέρω να ξαναρχίσω κάποια στιγμή .. :) Όπως λέει κ ο Βαλ .. ΦΙδααααααακιααααααααα τα λέμε msn ;)

More
15 Sep 2010 00:38 #78547 by Βαλάντης

plasil_N wrote: thelo newcastle paides

Έγινες ανθρακωρύχος ήδη..
Μάλλον η 3η χρονιά και η διακοπή του καλοκαιριού κούρασε με αποτέλεσμα να έχουμε μείνει στο τουρνουά οι : Ramaya, Valolthrass, Xanthiotis, gavraki95, Bouzouxis7 και plasil που μπήκε τώρα..Οπότε φίλε Νικ τσέκαρε την πρώτη σελίδα του τουρνουά γιατί έχουν ελευθερωθεί πολλές και καλές ομάδες όπως Σίτυ, Λίβερπουλ, Έβερτον και και και..Μας λες την τελική σου απόφαση την Παρασκευή..
Χθες έγινε μια σκέψη να μην συνεχίσουμε και 4η χρονιά Αγγλία και να αλλάξουμε πρωτάθλημα για να ανανεωθούμε λίγο μέχρι να βγεί το νέο FM..Είπαμε να σηκώσω μια ψηφοφορία αλλά νομίζω πως είναι περιττό μιας και όλα τα παιδιά που συνεχίζουμε είμαστε σύμφωνοι μ' αυτό, οπότε πατάτε continue να τελειώνουμε και την 3η χρονιά, κατ' εμέ μεγάλο κατόρθωμα και μπράβο σε όλους τους πρωταγωνιστές αυτού του τουρνουά..Αλλά θα πρέπει να κάνουμε -τώρα το σκέφτηκα- ψηφοφορία για την χώρα που θέλετε να παίξουμε..Η Ιταλία είναι έξω γιατί είπαμε να παίξουμε στο 11 εκεί, άρα έχουμε και λέμε :
α)Ισπανία
β)Γερμανία
γ)Γαλλία
Ψηφίζετε α β ή γ και γράφετε και δυο κουβέντες γιατί δεν επιτρέπετε ένα α σχέτο(νομίζω) πχ..Την Παρασκευή θα ξέρουμε που θα συνεχίσουμε..Όποιος δεν δεί το ποστ μπορεί να ψηφίσει και την Παρασκευή στο msn λίγο πριν αρχίσουμε..