Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ελληνικό Τουρνουά

More
24 Dec 2009 13:28 #67101 by Frank

Lex wrote: Τους κανόνες και τα άλλα τα έχω κάνει ένα check.

Lex wrote: Τι άλλο πρέπει να κάνω?

Επρεπε να ειχες μπει χτες να παιξεις ...

Valolthrass wrote: Ας πω τους παρόντες καλύτερα(αυτό θα κάνω από 'δω και πέρα να φαίνεται ποιοί παίζουν και ποιοί το παίζουν):
Valolthrass, Xanthiotis, Ramaya συν ο Tallaros που επέστρεψε είμαστε σήμερα μέσα..Frank μπορείς να τσεκάρεις τα ποστ όσων δεν ειδοποίησαν για τις σχετικές απουσίες.

Ο lavezzi7 πηρε την πρωτη του απουσια
Ο johnnys211, ο tsiamouras και ο Lex δεν εμφανιστηκαν στην πρωτη τους μερα επομενως αποχωρουν απ το τουρνουα.
Απ το τουρνουα αποχωρησε και ο katsa10 που πηρε την δευτερη του απουσια.

Valolthrass wrote: ο Tallaros που επέστρεψε

who is Tallaros ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Dec 2009 14:19 #67104 by doxitis
Λοιπον,αποχορω απο το πρωταθλημα γιατι εδω και 3-4 συνεχομενες εβδομαδες δεν εχω παιξει καθολου στο τουρνουα και τις επομενες 2-3 παλι το ιδιο θα γινει.
Ετσι λοιπον δεν εχει νοημα καθε φορα να λεω οτι θα λυπω και γιαυτο αποφασισα να αποχορησω!
Καλο παιχνιδι,καλα να περασετε και καλα Χριστουγεννα! :bye:

More
24 Dec 2009 14:28 #67107 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
ενδιαφέρον αλλά δεν έχω χρόνο \:D/

More
24 Dec 2009 20:06 #67122 by Βαλάντης

Valolthrass wrote: ο Tallaros που επέστρεψε

who is Tallaros ?[/quote]
Ο vaci7880 ο οποίος ξέχασε να κάνει ποστ για την ομάδα που θέλει..Θα το δούμε πως θα γίνει τώρα..

More
24 Dec 2009 21:08 #67126 by Frank
1) Valolthrass, gregory_gr ενημερωστε αν θελετε ΠΑΟΚ

2) XANTHIOTIS, giannis1o, balinho ενημερωστε αν θελετε Εργοτελη, και Παοκ αν δεν τον θελει καποιος απ τους host.

3)

Valolthrass wrote: Ο vaci7880 ο οποίος ξέχασε να κάνει ποστ για την ομάδα που θέλει..Θα το δούμε πως θα γίνει τώρα..

οκ , ας κανει ποστ με την ομαδα του.Oι διαθέσιμες ειναι οι:

Frank16 wrote: Ηρακλής: ...
Πας Γιάννινα: ...
Λάρισα: ...
Αστέρας Τρίπολης: ...
Πανθρακικός: ...
Ατρόμητος: ...
Λεβαδειακός: ...

και εργοτελης / Παοκ αν δεν τους θελει κανεις απ τους προαναφερθεντες.

More
24 Dec 2009 22:38 #67133 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Δηλωνω οτι μεχρι το τελους του τουρνουα θα εχω τη Ξανθη.Επισης αν συνεχιστει η κατασταση αυτη,δηλαδη να μη πατανε αυτοι που δηλωνουν και δεν εννοω αυτους που ενημερωνουν,τοτε θα αποχωρησω και θα ασχοληθω μονο με το Αγγλικο.Ιδιαιτερα αν ενας ή και οι 2 εκ των Ramaya και Valolthrass αποχωρησουν το ιδιο θα κανω και εγω.Με τα παιδια εχουμε γινει φιλοι και συνεννουμαστε ΑΨΟΓΑ.Κατι το οποιο δεν γινετε με τους υπολοιπους.

Υ.γ Λογικο ειναι να λειπετε αρκετοι σε διακοπες λογω των ημερων.ΔΗΛΩΣΤΕ το ομως. :wink:

More
25 Dec 2009 18:27 #67160 by balinho
egw den endiaferomai gia paok...tha synexisw me AEK....xronia polla se olous!!!!!!me agapi kai eytixia!!!!ta leme thn tetarth!!!!!

More
26 Dec 2009 19:19 #67190 by Βαλάντης
Επειδή δεν περνάω καλά στο συγκεκριμένο τουρνουά κι επειδή αυτός είναι ο ρόλος των παιχνιδιών την κάνω απ' το ελληνικό τουρνουά..Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους..

More
27 Dec 2009 10:51 #67207 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ

Valolthrass wrote: Επειδή δεν περνάω καλά στο συγκεκριμένο τουρνουά κι επειδή αυτός είναι ο ρόλος των παιχνιδιών την κάνω απ' το ελληνικό τουρνουά..Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους..

+1000
Αποχωρω λογω της μη σωστης συμπεριφορας ορισμενων παικτων οι οποιοι δηλωσαν και ποτε δεν ΠΑΤΗΣΑΝ.
Συνεχιζω και εγω στο Αγγλικο.

More
27 Dec 2009 12:35 #67208 by giannis1o
δε μπορω να παιζω επειδη ο υπολογιστης μου ειναι για φτιαξιμο!!!!ενημερωνω