Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ελληνικό Τουρνουά

More
23 Dec 2009 01:58 #67059 by Lex
Χαίρετε, έψαχνα αυτόν τον καιρό τουρνουά fm 2010 για να συμμετάσχω όπου και σας πέτυχα. Ξέρω ότι μπορεί να είναι αργά, ξέρω ότι υπάρχουν λίγες ομάδες που είναι διαθέσιμες αλλά αν μπορούσατε να με βάζατε θα το εκτιμούσα. msn:LexGkoumas@hotmail.com - ταχύτητα: μέχρι 24mbps - ομάδα: όποια περισσεύει.. :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Dec 2009 10:42 #67061 by doxitis
Δεν με βλεπω να παιζω σε αυτο το τουρνουα :evil:

Το απογευμα θα παω στο χωριο μου για καμια εβδομαδα :-k

Θα εχω το laptop μαζι μου οποτε θα μπαινω στο site συχνα να μαθαινω τα νεα :wink:

Καλο παιχνιδι και ελπιζω να παιξω και εγω την αλλη εβδομαδα!

Τα λεμε!

More
23 Dec 2009 11:57 #67062 by Frank

Lex wrote: Χαίρετε, έψαχνα αυτόν τον καιρό τουρνουά fm 2010 για να συμμετάσχω όπου και σας πέτυχα. Ξέρω ότι μπορεί να είναι αργά, ξέρω ότι υπάρχουν λίγες ομάδες που είναι διαθέσιμες αλλά αν μπορούσατε να με βάζατε θα το εκτιμούσα. msn:LexGkoumas@hotmail.com - ταχύτητα: μέχρι 24mbps - ομάδα: όποια περισσεύει.. :P

καλωσηρθες στην παρεα μας φιλε, εννοειτε οτι θα μπεις στο τουρνουα, δες εδω ποιες ομαδες ειναι διαθέσιμες και διαλεξε.

More
23 Dec 2009 16:17 #67082 by balinho
pedia egw den mporw shmera...etyxe kati...elpizw na paiksete kala.....ta leme thn allh tetarth....

More
23 Dec 2009 17:24 #67083 by gregory_gr
Ουτε εγω θα μπορεσω σημερα λογω ανωτερας βιας.. Ελπιζω να μπορεσει ο Βαλαντης να χοσταρει για να παιξετε

More
23 Dec 2009 18:53 #67088 by Βαλάντης
Είναι όλα υπό έλεγχο, εκτός απ' την μικρή μου!!

More
23 Dec 2009 19:30 #67089 by Lex
Ωραία λοιπόν είδα ότι τον Ατρόμητο δεν τον έχει κανένας! Θα ήθελα Ατρομητάρα μιας και είναι η ομάδα που υποστηρίζω από το Ελληνικό πρωτάθλημα! Τώρα να αρχίζω να κάνω add (msn) τους παίχτες? Τους κανόνες και τα άλλα τα έχω κάνει ένα check.

More
23 Dec 2009 21:44 #67095 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ

More
24 Dec 2009 00:22 #67097 by Βαλάντης
Λοιπόν, ας πούμε πως συνεχίσαμε και σήμερα το έρμο το Ελληνικό..Ας πω τους παρόντες καλύτερα(αυτό θα κάνω από 'δω και πέρα να φαίνεται ποιοί παίζουν και ποιοί το παίζουν):
Valolthrass, Xanthiotis, Ramaya συν ο Tallaros που επέστρεψε είμαστε σήμερα μέσα..Frank μπορείς να τσεκάρεις τα ποστ όσων δεν ειδοποίησαν για τις σχετικές απουσίες..Αν είμαστε κι έτσι την επόμενη Τετάρτη προτιμώ να παίζω δυο φορές την εβδομάδα Αγγλικό, το ίδιο είπανε και οι προαναφερθέντες..Ραντεβού την Δευτέρα με το Εγγλέζικο μακελειό..Το save:
rapidshare.com/files/325042415/G ... le.fm.html
Καλά χριστούγεννα σε όλους με υγεία, αγάπη, ψητά και μπύρες..

More
24 Dec 2009 02:47 #67098 by Lex
Λοιπόν εγώ το msn το έβαλα στο profile μου. Τι άλλο πρέπει να κάνω? Το πρωτάθλημα σε ποίον μήνα βρίσκεται? Όποιος μπορεί να με πληροφορήσει να μου γράψει για να μην σας καθυστερώ! :D