Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Total War: Rome 2

More
15 Jul 2013 11:48 #128321 by Γιώργος Λακαφώσης
Μιας και τώρα έχουμε ακριβώς την εικόνα του πως θα είναι η κατάσταση στον κόσμο του Rome 2 πάμε να πει ο καθένας την γνώμη του για το ποιόν λαό θα επιλέξει και γιατί.
Την αρχή την κάνω εγώ και λέω Μακεδόνες! Είμαι πολύ περίεργος πως θα είναι η συμπεριφορά της φάλαγγας αυτή την φορά. Στο πρώτο Rome για όσους το θυμούνται ήταν πολύ βραδυκίνητη και ήταν ευάλωτη σε συγκεκριμένες τακτικές. Επίσης θέλω να δω και τα υπόλοιπα στρατιωτικά τμήματα που θα έχει η Μακεδονία.
Ακούω τις προτάσεις σας!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jul 2013 12:39 #128326 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ κλασικά θέλω να πάρω βορά τους Iceni, καθώς η Αγγλία ήταν ανέκαθεν γαμάτο ορμητήριο. Και πάω και τους Κέλτες.

More
18 Jul 2013 14:30 #128608 by Κώστας Λάβαρης
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε πως στήνεται ο ήχος σε μια παραγωγή ανάλογη του Total War: Rome 2.

[youtube:1nbypuy8]
[/youtube:1nbypuy8]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
18 Jul 2013 14:31 #128609 by Χριστιάνα Θάνου
Πάντως το βίντεο ήταν πολύ ωραίο και ενδιαφέρον αφού σίγουρα πολλοί αναρωτιούνται πως φτιάχνεται ο ήχος στα games.

More
18 Jul 2013 14:39 #128611 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Εγώ θα πάρω Greek States :) για αρχή και σίγουρα θα δοκιμάσω τους Μακεδόνες (τι Μακεδόνας θα ήμουν άλλωστε!)! Βέβαια, όλοι ξέρουμε ιστορικά πως η φάλαγγα απέτυχε να αντισταθεί στις ευέλικτες εκατονταρχίες των Ρωμαικών Λεγεώνων. Σεπτέμβριο λοιπόν και Alea Jacta Est

More
22 Jul 2013 16:43 #128899 by Βασίλης Καμακάρης
Το GW βρέθηκε στην Ρώμη για το Event που έκανε η Sega για το Total War: Rome II οπού έγινε μια μεγάλη παρουσίαση από ηθοποιούς και η δοκιμή του παιχνιδιού.

[center:2q8tfz03][youtube:2q8tfz03]
[/youtube:2q8tfz03][/center:2q8tfz03]

More
23 Jul 2013 12:35 #128929 by Γιώργος Λακαφώσης
Φαίνεται πως η SEGA οργάνωσε πολύ καλά το όλο event με σκοπό την καλύτερη προώθηση του Rome 2. Ήταν πραγματικά πολύ τυχεροί όσοι βρέθηκαν εκεί.

More
31 Jul 2013 19:33 #129667 by Bobby
Replied by Bobby on topic Total War: Rome 2
Ποια ειναι η γνωμη σας,ποια ειναι τα πραγματα που περιμενετε απο το καινουργιο παιχνιδι της sega,ποιοι το εχουν προ-παραγγειλει?Για πειτε,για πειτε....!

More
31 Jul 2013 19:42 #129669 by Νικολής Ασημάκης

More
31 Jul 2013 19:48 #129670 by Bobby
Replied by Bobby on topic Total War: Rome 2
Περιμενω πολλα απ´αυτο το παιχνιδι ετσι οπως το εχουν περιγραψει πιστευω οτι θα ειναι κλασεις ανωτερο απ´το shogun 2 εχω προπαραγγειλει την collectors edition! Αααααααααααααχχχχχ.......το εκανα το αμαρτημα μου παλιιιιιιιιι! :P