Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
19 Jan 2016 14:34 #175651 by Aνέστης Αδαμίδης

Προφανώς θα πρέπει να σταματήσω να επισκέπτομαι παιδότοπους αν θέλω να επιβιώσω τον τραγικό αυτό θάνατο...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jan 2016 03:02 #175951 by 001
Μπορεί να φανεί λίγο ψωνίστικο, πρόσφατα ανέβασα κάποια καινούρια πράγματα στο deviantart (ένα σχέδιο προς το παρόν γιατί τα άλλα δεν έχουν βρεθεί ακόμα λόγω μετακόμισης) - 4-5 που υπήρχαν ήδη μετράνε χρόνο+. Όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά (commissions welcome btw) και να πει καμιά γνώμη (αυτό με ενδιαφέρει).

shreddedbabyguts.deviantart.com/

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης, Myrmidon

More
26 Jan 2016 11:16 #175955 by Πιέρρος Φουστέρης
Πολύ ωραία είναι τα σχέδιά σου, Domine. (Y)

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: 001

More
26 Jan 2016 18:05 - 26 Jan 2016 18:06 #175963 by Myrmidon

Domine Non Es Dignus wrote: Μπορεί να φανεί λίγο ψωνίστικο, πρόσφατα ανέβασα κάποια καινούρια πράγματα στο deviantart (ένα σχέδιο προς το παρόν γιατί τα άλλα δεν έχουν βρεθεί ακόμα λόγω μετακόμισης) - 4-5 που υπήρχαν ήδη μετράνε χρόνο+. Όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά (commissions welcome btw) και να πει καμιά γνώμη (αυτό με ενδιαφέρει).

shreddedbabyguts.deviantart.com/

Είμαι τακτικός επισκέπτης του deviant art πολλά χρόνια τώρα. Χαίρομαι όταν βλέπω Ελληνικές δημιουργίες εκεί. Ενδιαφέροντα τα έργα σου καθώς και οι καλλιτέχνες που σε επηρέασαν/εμπνέουν. Με λίγο ποιο προσεκτική ματιά είχα την αίσθηση ότι βλέπω H.R. Giger (αλήθεια τα Dark Seed τα θυμάται κανείς) με μαύρο μολύβι με θέμα το ανθρωπινο σώμα. Θα ήταν ενδιαφέρον να σχεδίαζες ζώα πραγματικά ή φανταστικά.
Last edit: 26 Jan 2016 18:06 by Myrmidon.

More
26 Jan 2016 22:56 - 27 Jan 2016 00:20 #175972 by 001
Δεν το έχω επιδιώξει μέχρι στιγμής, κυρίως λόγω της γούνας (δε φαίνονται μύες κτλ.). Σε λίγους μήνες θ' ανέβω σε μια φίλη στη Θεσσαλονίκη η οποία έχει σκύλο οπότε θα έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω - θα ανεβάσω το σχέδιο εδώ όταν επιστρέψω.

Giger αγάπη μόνο, thanks!

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)
Last edit: 27 Jan 2016 00:20 by 001. Reason: typo

More
27 Jan 2016 02:43 #175981 by Μάνος Γρυπάρης
20 φράσεις του Καρλ Γιουνγκ που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας.

1. Μην κρατάς κάποιον που θέλει να φύγει, γιατί δεν θα μπορέσεις να γνωρίσεις αυτόν που έρχεται.
2. Ό,τι μας ενοχλεί στους άλλους μπορεί να μας βοηθήσει να καταλάβουμε καλύτερα τον εαυτό μας.
3. Αν είστε ένας ταλαντούχος άνθρωπος, δεν σημαίνει ότι έχετε κερδίσει κάτι. Σημαίνει απλά, ότι έχετε κάτι να δώσετε πίσω.
4. Η συνάντηση δυο προσωπικοτήτων μοιάζει με την επαφή δυο χημικών ουσιών: και τα δυο στοιχεία μεταμορφώνονται ακόμα και από την πιο μικρή αντίδραση.
5. Το μεγαλύτερο βάρος για ένα παιδί είναι να ζήσει την ζωή των γονιών του.
6. Ό,τι δεν μας ικανοποιεί στους άλλους ανθρώπους, μας βοηθάει να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας.
7. Το όραμά σας θα γίνει σαφές, όταν μπορέσετε να κοιτάξετε μέσα στην καρδιά σας. Όποιος κοιτάζει προς τα έξω, ονειρεύεται. Όποιος κοιτάζει προς τα μέσα, αφυπνείται.
8. Η μοναξιά δεν προέρχεται από την απουσία ανθρώπων τριγύρω μας, αλλά από την αδυναμία να επικοινωνήσουμε τα πράγματα που θεωρούμε σημαντικά ή να μην εκφράζουμε απόψεις που οι άλλοι θεωρούν απαράδεκτες.
9. Δείξτε μου έναν λογικό άνθρωπο και θα τον θεραπεύσω εγώ για εσάς.
10. Το όνειρο είναι μια μικρή και κρυμμένη πόρτα στο πιο βαθύ και ιερό σημείο της ψυχής, η οποία ανοίγει σε εκείνη την αρχέγονη νύχτα, που βρισκόταν η ψυχή πολύ πριν υπάρξει το συνειδητό εγώ.
11. Πολύ συχνά τα χέρια μπορούν να λύσουν ένα μυστήριο που η διάνοια προσπαθεί μάταια να λύσει.
12. Η κατάθλιψη είναι σαν μια μαυροντυμένη γυναίκα. Αν βρεθεί στον δρόμο σας, μην την διώξετε. Προσκαλέστε την μέσα, δώστε της μια θέση, συμπεριφερθείτε της όπως στους φιλοξενούμενους σας και ακούστε αυτά που έχει να σας πει.
13. Αυτό στο οποίο αντιστέκεστε, επιμένει.
14. Προσεγγίζουμε το παρελθόν για να μάθουμε τους γονείς μας και το μέλλον για τα παιδιά μας, τα οποία δεν θα δούμε ποτέ, αλλά θέλουμε να φροντίσουμε το μέλλον τους.
15. Ένας άνθρωπος που δεν έχει περάσει από την κόλαση των παθών του δεν τα έχει ξεπεράσει.
16. Η αντίληψή σας θα γίνει σαφής, όταν μπορέσετε να δείτε μέσα στην ψυχή σας.
17. Δεν είμαι αυτό που μου συνέβη, είμαι αυτό που επιλέγω να γίνω.
18. Μπορεί να νομίζουμε, ότι έχουμε τον πλήρη έλεγχο του εαυτού μας. Ωστόσο, ένας φίλος μπορεί πάντα να μας αποκαλύψει κάτι για το οποίο δεν είχαμε καν ιδέα.
19. Η “μαγεία” είναι απλά μια διαφορετική λέξη για έναν ψυχολογικό χαρακτηρισμό.
20. Οι προσωπικότητες μας είναι μέρος του κόσμου γύρω μας και το μυστήριο τους είναι ανεξάντλητο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Jan 2016 12:56 - 27 Jan 2016 12:58 #175988 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Manos wrote: 10. Το όνειρο είναι μια μικρή και κρυμμένη πόρτα στο πιο βαθύ και ιερό σημείο της ψυχής, η οποία ανοίγει σε εκείνη την αρχέγονη νύχτα, που βρισκόταν η ψυχή πολύ πριν υπάρξει το συνειδητό εγώ.

Τι είπε ο άνθρωπος!
Last edit: 27 Jan 2016 12:58 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
27 Jan 2016 18:18 #176007 by Myrmidon

Manos wrote: 20 φράσεις του Καρλ Γιουνγκ που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας.

1. Μην κρατάς κάποιον που θέλει να φύγει, γιατί δεν θα μπορέσεις να γνωρίσεις αυτόν που έρχεται.
2. .........

..... είναι ανεξάντλητο.

Ωραίος. Καλή επιλογή. Είμαι και κρυφός λάτρης της φιλοσοφίας.

More
28 Jan 2016 17:21 - 28 Jan 2016 17:23 #176051 by Georgios Manolis
Μεγάλες αλήθειες που αν τις ακολοθούσαμε όλοι ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος.
Το παν είναι ένα άτομο να αποδεχτεί τα πράγματα όπως έχουν και να τα αγαπήσει ως έχουν.Η αγάπη προς τον εαυτό μας και τους άλλους είναι η κόλλα που συνδέει τα πάντα μεταξύ τους.
Μη φοβάστε τη διαφορετικότητα και την ατομικότητα,δεν μας απομακρύνουν αυτά απο το κοινωνικό σύνολο.Αντίθετα μας φέρνουν πιο κοντά.
Να φοβάστε το ΕΓΩ,το οποίο είναι η λάθως εντύπωση που έχουμε σχηματίσει για τον εαυτό μας.Αυτό μας απομακρύνει απο τον αληθινό εαυτό μας κι απο τη κοινωνία. ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 28 Jan 2016 17:23 by Georgios Manolis.

More
10 Feb 2016 13:18 #176593 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Οι ανταλλαγές ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο σήμερα. Ήθελε ένας στο hrkgames να ανταλλάξει το Tomb Raider, κι ένα από τα games που ζητούσε ήταν το... Paper Dungeons. Για να προλάβω μη μου το φάει άλλος, έπρεπε να ψάξω να βρω ένα path καθώς δεν είχα κανένα από τα πέντε games που τον ενδιέφεραν. Έτσι, μέσα σε ένα δίλεπτο και κατέχοντας το Frozen Hearth, το αντάλλαξα με το Elements: Soul of Fire, που το αντάλλαξα αμέσως με το Postal, που το αντάλλαξα αμέσως με το Paper Dungeons που μου χάρισε το Tomb Raider, που το τερμάτισα εντός του 2014. Ανοίγει ο δρόμος για το Dark Souls.

Επίσης, με άλλον, πήρα το Trine 2: Complete Edition δίνοντας το Leviathan: The Last Day of the Decade. Διόλου άσχημα νομίζω.