Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
02 Apr 2011 00:39 #91596 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Έλα τώρα πες την αλήθεια, ανέβασες το αρθράκι μόνο και μόνο για το τελευταίο βίντεο. :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Apr 2011 02:19 #91602 by Νικολής Ασημάκης
Όταν εγώ το φώναζα, μου γκρινιάζατε. YAY, YAY KINBAKU!

More
04 Apr 2011 16:42 #91637 by Andr
αυτα ηθελε να της κανει και ο chris brown απλα το παραεκανε λιγο

More
04 Apr 2011 22:01 #91657 by Aνέστης Αδαμίδης

IloveGames wrote: πρέπει και εγώ να πάρω καμιά φορά στην εκπομπή, το θέμα είναι πως δεν ξέρω ούτε πως να την ακούσω, και επίσης (το κυριότερο) πως δεν έχω ξαναμιλήσει ποτέ σε εκπομπή τι λέμε στον αέρα, μόνο το δώρο που θέλουμε? στο internet μπορώ να την ακούσω?

Φυσικά και μπορείς να την ακούσεις μέσω ίντερνετ. Πάτα εδώ και τα υπόλοιπα νομίζω πως τα έχεις(που θα πατήσεις για να ακούσεις την εκπομπή). Τώρα για το τι θα πεις, ό,τι σε προβληματίζει.

Εννοείται ότι θα πάρεις ώρες που θα παίζει η εκπομπή.

More
04 Apr 2011 22:27 - 04 Apr 2011 23:25 #91659 by Άγγελος Φασούλης

TheReaper wrote: Τώρα για το τι θα πεις, ό,τι σε προβληματίζει.

Εννοείται ότι θα πάρεις ώρες που θα παίζει η εκπομπή.

1) Είσαι σίγουρος; Το ''ο,τι σε προβληματίζει'' είναι επικίνδυνα γενικό!

2) Όταν ήμουν Καλαμάτα πήρα μια φορά σε λάθος εκπομπή... Ευτυχώς που μου είπαν ότι οι Users δεν είχαν αρχίσει γιατί θα γινόμουν ρεζίλι!
Last edit: 04 Apr 2011 23:25 by Άγγελος Φασούλης.

More
04 Apr 2011 22:38 #91660 by Aνέστης Αδαμίδης

draginfable wrote: 2) Όταν ήμουν Καλαμάτα πείρα μια φορά σε λάθος εκπομπή... Ευτυχώς που μου είπαν ότι οι Users δεν είχαν αρχίσει γιατί θα γινόμουν ρεζίλι!

Δεν είναι "πείρα" αλλά "πήρα". Αυτό που έγραψες εσύ είναι το XP :mrgreen:

More
04 Apr 2011 23:24 #91661 by Άγγελος Φασούλης
Τι να σου κάνω... είμαι κολλημένος με το gaming! Άλλωστε γιαυτό μου αρέσουν οι θετικές επιστήμες! Δεν μπορείς να κάνεις ορθογραφικό λάθος με τα νούμερα... Το άλλαξα. :P

More
05 Apr 2011 00:00 #91662 by Aνέστης Αδαμίδης
Δε βαριέσαι... Και ίδιο να το άφηνες δεν θα είχε ιδιαίτερη σημασία. Αν αναλογιστείς τι βλέπουμε κάθε μέρα εδώ μέσα... Πάλι καλά μεταξύ μας κάνουμε πλάκα.

More
08 Apr 2011 15:52 #91817 by Andr
Έκοψε το ίντερνετ σε 2 χώρες κατά λάθος!

Μια γυναίκα 75 χρονών συνελήφθη την Τετάρτη (6/4) στη Γεωργία, επειδή με έναν μαγικό τρόπο “έριξε” το Ίντερνετ στη χώρα της αλλά και στη γειτονική Αρμενία.
Και όχι δεν ήταν γιαγια – χάκερ.
Απλώς η συνταξιούχος από το Τμπιλίσι ένα μεσημέρι αποφάσισε να μαζέψει κάτι παλιοσίδερα κοντά στο σπίτι της.
Εκεί βρήκε ένα καλώδιο οπτικών ινών και αποφάσισε να το κόψει για να το πάρει μαζί της.
Μόνο, που αυτό το καλώδιο συνέδεε τις δύο χώρες τηλεφωνικά κι έτσι για μερικές ώρες, οι χρήστες σε Γεωργία και Αρμενία έμειναν χωρίς Ίντερνετ!
Η γυναίκα συνελήφθη παρ' όλα αυτά και θα οδηγηθεί σε δίκη για φθορά δημόσιας περιουσίας όπου αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τριών χρόνων...!
fititis.gr

More
08 Apr 2011 17:13 #91820 by Νίκος Tριανταφύλλης
να ρωτισω κατι αφοθ ειναι κ το τοπικ ασχετο αξιζει να ακολοθθησω κ να σπουδασω σε κανα τει για πληροφορικη κ σχετικα με ποιο κλαδο προτεινετε?