Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
04 Mar 2011 07:28 #90609 by rafor

TheReaper wrote: [center:lpygnw0j]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ [/center:lpygnw0j]

Κυκλοφορεί στο facebook κάποιος με το ψευδώνυμο Black Reaper. Αυτός δεν είμαι εγώ. Επαναλαμβάνω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!! Κάποιος σφετερίζεται το όνομά μου και προσπαθεί να σας πλησιάσει. Επομένως γράφτε τον και μην του δίνετε σημασία. Αυτά.

Αν δεν κανω λαθος, ο Λαζαρος ειναι και αμα ειναι αυτος δεν το εχει κανει με τετοιο σκοπο.Αμαν αμεσως...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Mar 2011 12:52 #90611 by Aνέστης Αδαμίδης

rafor wrote:

TheReaper wrote: [center:1rjovne3]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ [/center:1rjovne3]

Κυκλοφορεί στο facebook κάποιος με το ψευδώνυμο Black Reaper. Αυτός δεν είμαι εγώ. Επαναλαμβάνω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!! Κάποιος σφετερίζεται το όνομά μου και προσπαθεί να σας πλησιάσει. Επομένως γράφτε τον και μην του δίνετε σημασία. Αυτά.

Αν δεν κανω λαθος, ο Λαζαρος ειναι και αμα ειναι αυτος δεν το εχει κανει με τετοιο σκοπο.Αμαν αμεσως...

Nαι, αλλά εμένα έχουν ζαλίσει όλοι ότι δεν τους κάνω add και δεν τους μιλάω που μου στέλνουν μηνύματα και με κατηγορούν ότι έχω facebook. Αφού δεν έχω.

More
04 Mar 2011 17:12 #90618 by Γιώργος Λόλας
Δείτε τι έγινε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA! Δεν υπάρχει η Λουκά :lol:

[youtube:11zs1x91]
[/youtube:11zs1x91]

More
04 Mar 2011 23:23 #90623 by lavezzi7
Τι ανάπηρη είναι ](*,)

More
04 Mar 2011 23:37 #90624 by Andr
η περιπτωση της λουκα ειναι απεριγραπτη.απο τη μια ειναι θρησκευομενη και απο την αλλη βγαινει σε μεσημεριανες εκπομπες και κριτικαρει.παντως τι ωραια που θα ηταν εκει που ακουγονται οι users να πεταγοταν η λουκα στο studio και να φωναζε:ο χριστος σωζει.παρ' ολα αυτα δε ξερω αν σωζει απο τη γκαντεμια του μανου και ετσι κατι θα συμβει και κατι θα παθει η λουκα αν συνεβαινε αυτο

More
05 Mar 2011 20:08 #90636 by Γιώργος Λόλας
Όσο και να μας σπάει τα νεύρα πάντως, είναι απολαυστική ώρες ώρες.

In other news, το φως της δημοσιότητας είδαν 35 απόρρητοι φάκελοι για εμφανίσεις UFO στην Μεγάλη Βρετανία. Μέσα σε αυτά τα έγγραφα των 8.500 σελίδων αναφέρονται μαρτυρίες πολιτών και στρατιωτικών, ενώ υπάρχουν σχέδια και φωτογραφίες από ATIA, καθώς και γράμματα του Υπουργείου Αμύνης.

Μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία pdf μέσα από το παρακάτω link. Τα αρχεία θα είναι διαθέσιμα δωρεάν μόνο για έναν μήνα. Κάποια στιγμή θα τα ανεβάσω σε κάποιο site για να τα έχουμε.

UFO files

More
05 Mar 2011 23:50 #90640 by Aνέστης Αδαμίδης

geololj wrote: 8.500 σελίδων

Και ποιος σώφρων άνθρωπος θα κάτσει να τα διαβάσει όλα αυτά; Αυτά θέλουν μια ζωή να τα βγάλεις μια κι έξω.

More
06 Mar 2011 00:14 #90643 by Γιώργος Λόλας

TheReaper wrote:

geololj wrote: 8.500 σελίδων

Και ποιος σώφρων άνθρωπος θα κάτσει να τα διαβάσει όλα αυτά; Αυτά θέλουν μια ζωή να τα βγάλεις μια κι έξω.

Κι άλλη μία ζωή για να τα επεξεργαστεί ο εγκέφαλος :lol:

More
08 Mar 2011 23:53 #90698 by Aνέστης Αδαμίδης
www.twoworlds2.com/en/pinacotheca.html

Μπορεί κανείς; Δεν κατάφερα να το ανοίξω. Δεν μου φτάνει ο χρόνος.

More
09 Mar 2011 07:14 #90701 by Ιβάν
Ποιος είναι για χιονοπόλεμο?