Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
05 Oct 2010 22:52 #80639 by Lalo007

Alcatraz wrote: Απ εδώ κάνεις λάθος 2 είναι τα άτομα! manolisGS &ThunderHawk. Επίσης προσπάθησα να του μιλήσω με κάθε τρόπο με π.μ αλλά αυτός "παρακολουθεί το φόρουμ". Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να το κάνω γιατί σας έχω σαν οικογένια πλέον, αλλά και μόνο που το σκέφτομαι παθαίνω κάτι. Δεν ξέρω αν θα αντέξω τον "χωρισμό" με εσάς. :(

Εγω σου ειπα την γνωμη μου.Απο εκει και περα κανε οτι νομιζεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Oct 2010 22:56 #80641 by Aνέστης Αδαμίδης
Ώπα, ώπα, ώπα. Ποιος είναι αυτός ο manolisGS; Κάποιος moderator; Και τι σου είπε που σε έκανε να λες κάτι τέτοιο; Και στην τελική, ποιος είναι αυτός ο manolisGS που θα σου πει αν γράφεις ανούσια post ή όχι; Την μούρη του την έχει κοιτάξει; Άμα θέλεις να γράψεις, γράψε. Κι άσε τους άλλους να τραγουδάνε.

More
05 Oct 2010 23:13 #80648 by Ιβάν
Δεν είναι moderator. Δεν θα σε πείραζε όμως να αφιερώνεις τον χρόνο σου να μεταφράζεις για να ενημερώσεις τους άλλους και να δίνεις λύσεις εδώ και έναν χρόνο και να σου έρχεται κάποιος που είναι ένα μήνα και να σου λέει πως είσαι άχρηστος! Δες στο τοπικ με το MoH τι έχει γράψει. Τα 3/4 τον ποστ μου είναι ή ενημερωτικά ή προτείνουν λύσεις σε ένα πρόβλημα. Δεν θα σε πείραζε κάτι τέτοιο? Ένα λάθος έκανα και δεν ήταν τελείως κουλο αυτό που είπα και αυτός ήρθε να μου την πει. Και "διαβάζει το φόρουμ"!

More
05 Oct 2010 23:34 #80653 by Στέφανος Τρίγγας
Καταρχήν εγώ δεν έκανα πότε τίποτα για να σε αδικήσω ή να σε προσβάλω, εγώ την δουλειά μου σαν moderator έκανα. Και δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που του κάνω επιπλήξεις.

More
05 Oct 2010 23:38 #80654 by Lalo007
Alcatraz οντως εδω ο thunderhawk ειναι απολυτως σωστος.Αν διαβαζες πιο προσεκτικα τι ειχε κανει παραθεση θα καταλαβαινες.

Σε πληροφορώ πως τα πάντα έχουν σημασία. Ο κάθε server εχει κάποια συγκεκριμένα ορια upload/download και δεν εχει την δυνατότητα να προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες από αυτά τα ορια. Το πιο λογικό ειναι η ΕΑ να εχει τους πιο ταχυτερους servers ομως στην προκειμένη περίπτωση δεν ειναι ετσι τα πράγματα γιατι το πιο πιθανο ειναι ο περισσότερος κόσμος να κατεβάζει μεσω της EA και ετσι να εχει υπερφορτωθει το συστημα της έχοντας ως αποτέλεσμα αργες ταχύτητες στο download. Ο browser παλι εχει και αυτός σημασια γιατι καθε ενας απο αυτους είναι προγραμματισμένος να λειτουργει διαφορετικά από τον άλλον δινουν. Ο internet explorer για παράδειγμα δεινει προταιρεότητα στο surfing και οχι στο download. Ακόμη θεωρητικά ο ie αποροφα περισσότερες πηγες απο το pc σου. Αρα οπως καταλαβες ειναι πολυ πιο αργος (ακομη και στα downloads) απο τους υπόλοιπους.

Συμφωνώ και εγώ με την άποψη σου σε όλα. +1[/quote][/quote]

More
05 Oct 2010 23:45 #80656 by Aνέστης Αδαμίδης

ThunderHawk wrote: Καταρχήν εγώ δεν έκανα πότε τίποτα για να σε αδικήσω ή να σε προσβάλω, εγώ την δουλειά μου σαν moderator έκανα. Και δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που του κάνω επιπλήξεις.

Βασικά, το θέμα ήταν ένας manolisGS. Εάν μου έκανε παρατήρηση ένας moderator κι εμένα,δεν θα παραπονιόμουν. Όπως το ίδιο πιστεύω θα έκανε κάθε φορουμίτης. Υπάρχει moderator που μου έχει κάνει παρατηρήσεις. Αλλά όταν κάνει επίπληξη κάποιος που έχει μεγαλύτερη γνώση και είναι σε μια πιο "ψηλή θέση" από εμένα, το φυσικό είναι να ακούσεις και να διορθωθείς. Αν όμως έρχεται κάποιος άσχετος, ε, εκεί κι εγώ θα εκνευριζόμουν.

Κι εμένα μου έχει τύχει το ίδιο σε ένα άλλο φόρουμ, επειδή έκανα post σε παλιό thread. Τους έχω όμως όλους γραμμένους. Τσακώθηκα μαζί τους και τώρα όταν βλέπω κάνα καλό thread που θέλω να ρωτήσω κάτι, το κάνω. Αλλά έχω γίνει με όλους μαλλιά κουβάρια. Λοιπόν, μην ακούω άλλα βραδιάτικα. Και μέχρι αύριο να έχει αλλάξει η κατάσταση, γιατί κέρδισα στο Games Quiz και πρέπει να βάλω εικόνα. Τα λέμε αύριο λοιπόν, τώρα βγαίνω.

More
06 Oct 2010 00:04 #80660 by ManolisGS
Εγω δεν σου φωναξα όπως μου κανεις εσυ μεσα στο pm ουτε σε ειπα βλάκα (που αυτοαποκαλείσαι :icon what: ). Ναι εχεις κανει πολλα ποστ σε αρκετα βοηθας αλλά υπάρχουν πολλα ασκοπα μηνυματα. Το οτι δεν απανταω σε ερωτησεις άλλων χρηστων ειναι γιατι δουλευω πολλες ωρες και δεν μου περισσεύει αρκετος χρονος. Παρολα αυτά αν δω πως ξερω να απαντησω σε κατι και δεν γνωριζει καποιος αλλος την απαντηση τοτε θα βοηθησω το μελος της κοινωτητας.

Παντως βλέποντας τα μηνύματα σου στα διαφορα νηματα δεν παρατήρησα αυτο που λες για τα 3/4 των ενημερωτικών σου ειδησεων. Δεν παιρνω τα λόγια μου πισω καθως για αυτα που βλεπω δεν φοβάμαι να εκφράσω την πραγματική μου αποψη.

Για μενα αν εγκαταλείπεις ενα ολοκληρο forum για χάρη μου τι να σου πω... Προβλημμα σου. :bye:

PATA PATA PATA PON!

More
06 Oct 2010 00:36 #80663 by Στέφανος Τρίγγας
Ο manolisGS έφαγε ban 15 μέρες για δημόσια προσβολή άλλου μέλους.

More
06 Oct 2010 07:11 #80666 by Ιβάν

Lalo007 wrote: Alcatraz οντως εδω ο thunderhawk ειναι απολυτως σωστος.Αν διαβαζες πιο προσεκτικα τι ειχε κανει παραθεση θα καταλαβαινεις

Εδώ είναι λάθος μου έτσι όπως ήμουν τους πήρε και τους 2 η μπάλα. Και για αυτό και ζητώ συγνώμη από τον ThunderHawk. Αν μου το έλεγε ο thunderhawk αυτό τότε δεν θα νευριαζα γιατί θα μου το έλεγε ένα όντως εμπιρο άτομο. Και αν δεν είναι τα 3/4 τότε τα 2/4 είναι σίγουρο.

Και για να δεις πόσο σ'αγαπάω θα σου πάρω κάτι στο digital Athens.
:mrgreen:

More
06 Oct 2010 15:35 #80688 by Στέφανος Τρίγγας

Alcatraz wrote:

Lalo007 wrote: Alcatraz οντως εδω ο thunderhawk ειναι απολυτως σωστος.Αν διαβαζες πιο προσεκτικα τι ειχε κανει παραθεση θα καταλαβαινεις

Εδώ είναι λάθος μου έτσι όπως ήμουν τους πήρε και τους 2 η μπάλα. Και για αυτό και ζητώ συγνώμη από τον ThunderHawk. Αν μου το έλεγε ο thunderhawk αυτό τότε δεν θα νευριαζα γιατί θα μου το έλεγε ένα όντως εμπιρο άτομο. Και αν δεν είναι τα 3/4 τότε τα 2/4 είναι σίγουρο.

Και για να δεις πόσο σ'αγαπάω θα σου πάρω κάτι στο digital Athens.
:mrgreen:

Δεκτή η συγνώμη σου και καταλαβαίνω γιατί θύμωσες, είναι ένα απολύτως ανθρωπινό συναίσθημα.