ThunderHawk wrote: Καταρχήν εγώ δεν έκανα πότε τίποτα για να σε αδικήσω ή να σε προσβάλω, εγώ την δουλειά μου σαν moderator έκανα. Και δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που του κάνω επιπλήξεις.
Βασικά, το θέμα ήταν ένας manolisGS. Εάν μου έκανε παρατήρηση ένας moderator κι εμένα,δεν θα παραπονιόμουν. Όπως το ίδιο πιστεύω θα έκανε κάθε φορουμίτης. Υπάρχει moderator που μου έχει κάνει παρατηρήσεις. Αλλά όταν κάνει επίπληξη κάποιος που έχει μεγαλύτερη γνώση και είναι σε μια πιο "ψηλή θέση" από εμένα, το φυσικό είναι να ακούσεις και να διορθωθείς. Αν όμως έρχεται κάποιος άσχετος, ε, εκεί κι εγώ θα εκνευριζόμουν.
Κι εμένα μου έχει τύχει το ίδιο σε ένα άλλο φόρουμ, επειδή έκανα post σε παλιό thread. Τους έχω όμως όλους γραμμένους. Τσακώθηκα μαζί τους και τώρα όταν βλέπω κάνα καλό thread που θέλω να ρωτήσω κάτι, το κάνω. Αλλά έχω γίνει με όλους μαλλιά κουβάρια. Λοιπόν, μην ακούω άλλα βραδιάτικα. Και μέχρι αύριο να έχει αλλάξει η κατάσταση, γιατί κέρδισα στο Games Quiz και πρέπει να βάλω εικόνα. Τα λέμε αύριο λοιπόν, τώρα βγαίνω.