Alcatraz wrote: Λοιπόν παιδιά εγώ τελείωσα με το site μιας και το φόρουμ δεν χρειάζεται έναν βλάκα που το μόνο που κάνει είναι να γράφει άσκοπα μηνύματα και να δίνει λύσεις που μόνο σε καλό δεν θα βγουν. Χάρηκα που σας γνώρισα αλλά δεν θα κάθομαι να ανέχομαι τις προσβολές του manolisGS. Τέτοιο προκλητικό άτομο δεν έχω συνάντηση. Λίγη ευγενία δεν βλάπτει. Εφόσον είμαι άχρηστος και δεν δίνω λύσεις και ούτε σας ενημερώνω για τα νέα δεν υπάρχει λόγος να μένω εδώ. Πλέον ο χρήστης manolisGS που "παρακολουθεί το φόρουμ" θα σας δίνει λύσεις σε προβλήματα. Εγώ είχα κάθε καλή διάθεση να βοηθάω και να κάνουμε χαβαλέ αλλά ο κύριος manolisGS με ξενερωσε! Τα συγχαρητήριά μου manolisGS.
Καλή συνέχεια παιδιά.
Δικαιωμα σου Ιβαν,αλλα να ξερεις οτι αυτο που κανεις δεν ειναι σωστο.Μπορει ο manolisGS να σε ξενερωσε,να σε προσβαλλε κτλ,αλλα αυτα ειναι καθημερινα θεματα και συμβενουν και μεσα σε μια κοινωνια,οπως το φορουμ.Πρεπει να κατσεις να το λυσεις το θεμα με πμ,η να πεις ξερεις κατι ρε φιλε?Δεν το ηξερα οτι οντως τα πραγματα δεν ηταν ετσι.Ηθελα απλα να βοηθησω,και να λυθει η παρεξηγηση.Και στην τελικη,δεν ακουσα κανεναν αλλον να παραπονιεται οτι μας εισαι αχρηστος και εχεις ως στοχο να κανεις ασκοπα ποστ.Το οτι λεει κατι ενα ατομο δεν σημαινει τιποτα.Για αυτο λοιπον κατσε και ξανασκεψου το.Αν τελικα ομως δεν αλλαξεις γνωμη,τοτε και εγω χαρηκα που σε γνωρισα,καλο κουραγιο με το σχολειο και σε οτιδηποτε αλλο κανεις στην ζωη σου και ελπιζω να τα ξαναπουμε καποτε.αυτα απο μενα.