Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
23 Sep 2010 13:11 #79291 by Andr
λοιπον το καταλληλο τοπικ για το καλυτερο θεμα.θα αναφερθω στο θεμα που αναφερομαστε σε καθε τοπικ και ειμαστε παντα off.το review του lbp2

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Sep 2010 14:11 #79294 by Lalo007

kammeno souvlaki wrote: λοιπον το καταλληλο τοπικ για το καλυτερο θεμα.θα αναφερθω στο θεμα που αναφερομαστε σε καθε τοπικ και ειμαστε παντα off.το review του lbp2

Να σου πω ρε σουβλακι,στα αληθεια εισαι τρελαμενος με το παιχνιδι ή το κανεις τοσο καιρο για το χαβαλε?

More
23 Sep 2010 14:19 #79297 by Andr

Lalo007 wrote:

kammeno souvlaki wrote: λοιπον το καταλληλο τοπικ για το καλυτερο θεμα.θα αναφερθω στο θεμα που αναφερομαστε σε καθε τοπικ και ειμαστε παντα off.το review του lbp2

Να σου πω ρε σουβλακι,στα αληθεια εισαι τρελαμενος με το παιχνιδι ή το κανεις τοσο καιρο για το χαβαλε?

και για τα δυο :mrgreen:

More
23 Sep 2010 14:50 #79306 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Έλεος με το θεμα του LBP2!!! Να σας πω την αληθεια το συγκεκριμενο (μετα απο οσα εχω δει) δεν με χαλαει...

Εκεί που θα ειχα προβλημα θα ηταν αν εβγαινε καποιο Justin Beiber Fever ή κατι τετοιο... :roll:

Όσο για την TV εγώ αναγκαστικα την ανοιγω για να παιξω PS3

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 Sep 2010 14:56 #79308 by Aνέστης Αδαμίδης
Πρόσεχε τι λες Αφεντικό γιατί βλέπω από μια κουταμάρα στο φόρουμ να βάζεις μπελά στο κεφάλι σου!! :mrgreen: :mrgreen:

Μετά θα πρέπει να γράψεις review και για το παιχνίδι που πρότεινες!

More
23 Sep 2010 15:04 #79311 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Πρόσεχε τι λες Αφεντικό γιατί βλέπω από μια κουταμάρα στο φόρουμ να βάζεις μπελά στο κεφάλι σου!! :mrgreen: :mrgreen:

Μετά θα πρέπει να γράψεις review και για το παιχνίδι που πρότεινες!

Τουλάχιστον θα υπάρχει κατι για να πάρει λιγότερο από 2.7 !

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 Sep 2010 15:07 #79313 by Aνέστης Αδαμίδης
Nαι, μιας και το ανέφερες έχω να απαιτήσω κάτι. Αυτή την τριμελή επιτροπή που αποτελείται από τον Μάνο και τον Boss, λέω να την κάνουμε πενταμελή. Να βάλετε κι εμένα μέσα! Τι λέτε; :mrgreen:

More
23 Sep 2010 15:17 #79318 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Nαι, μιας και το ανέφερες έχω να απαιτήσω κάτι. Αυτή την τριμελή επιτροπή που αποτελείται από τον Μάνο και τον Boss, λέω να την κάνουμε πενταμελή. Να βάλετε κι εμένα μέσα! Τι λέτε; :mrgreen:

Αν το εννοεις στειλε mail στο info@gameworld.gr :mrgreen:

More
23 Sep 2010 15:28 #79323 by Νικολής Ασημάκης

More
23 Sep 2010 15:29 #79324 by Frank
ινσαιτ τζοουκ, απο την εκπομπή χτες :wink: