Εδω βλέπετε μερικα απο τα εισερχόμενα μου.. Τα ειδα και τρελάθηκα! Ανοιξα ένα απο τα e-mail το οποίο οδηγησε στο γνωστο site gameworld. Αφου περιηγήθηκα στο site παρατήρησα πως όλα αυτα τα e-mail εμφανήστικαν γιατι ο ThunderHawk είχε καποιο είδος οίστρου! Ετσι λοιπον, πήρα την πρωτοβούλία να παρω μια συνεντευξη απο το member thunderhawk για να δουμε απο τι προερχεται αυτη η σημαντική ανοδος της επιδοσης του στο posting.
BigBoss: Κυριε ThunderHawk! ολος ο κοσμος εδω εχει μεινει εκπληκτος! Εχεις κυριολεκτικα γεμισει το site με το ονομα σου! Απο τι οφειλεται αυτο;
ThunderHawk: Απο το Powerade®.
Βigboss: Τι ακριβως εννοειτε;
ThunderHawk: Να ξυπνησα, πηγα φροντιστηριο 2 ωρες, εμαθα τι θα πει λεχριτης, γυρισα ελιωσα στο call με εδιωξε η μανα μου μετα απο λιγα λεπτα αρχισα να παιζω και παλι πινοντας παραλληλα Powerade®. Μετα πηγα και ειδα τα e-mail μου. και αποφασισα να απαντησω σε καποια τοπικ.
BigBoss: Ακουγεται ενδιαφερον, αλλα φημες λενε πως ολα αυτα τa posts τα κανατε για καποιο αλλο σκοπο. Αληθευει?
ThunderHawk: Βαριόμουνα και απο το να παω να πλακωσω τα αδερφια μου καλυτερο ήταν αυτο.
BigBoss: Ευχαριστω για τον χρονο σας ευχομαστε να σταματησετε να το κανετε αυτο γιατι θα μπλοκαρουν τα e-mail μας!
ThunderHawk: Μηπως θα ήταν καλυτερα να πλακωσω εσενα?
(H τελευταια φραση δεν υπηρχε στην συνεντευξη απλως την δωσαμε για να πορώσουμε το κοινο

)
UPDATE: Οση ωρα εγραφα την συνεντευξη ήρθαν αλλα 5 mail.... 8O