Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

More
07 Jun 2012 16:14 #108881 by Ανδρεας Καλογερας
Καλα ειπε η κυρια Δουρου...... Αυτα τα ζωα που δεν εχουν ιχνος τσιπας και πολιτισμου απανω τους θα πας πανε 500 χρονια πισω...

JAMES HETFIELD!!!!!!.
METALLICA! \m/
KΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ Ε- ΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΑΡΕΑ!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jun 2012 17:57 #108891 by Ανδρέας Γρυπάρης
nothing special για εμένα, τέτοια βλέπω πολύ συχνά στη τηλεόραση, το πλάκωμα μας μάρανε; θυμηθείτε πόσοι άλλοι τσακωμοί είχαν συμβεί στο παρελθόν μεταξύ πασοκ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και ένα σωρό άλλων. Επίσης σε slow motion φαίνεται ότι η Κανέλλη έριξε στα μούτρα την εφημερίδα στον κασιδιάρη. Δε φτάνει που ξεκίνησε να λέει για φασισταριά, ζητάει και τα ρέστα η σταλλινικιά;
Δεν κάνω τον δικηγόρο του, αλλά στη θέση του Κασιδιάρη αν ήμουν, στάνταρ θα έβαζα της φωνές και πάλι θα κοβόταν η εκπομπή κρατώντας έστω αμυντική στάση εκτός αν το έκανε σκόπιμα για να τραβήξει εντύπωση βγάζοντας bonus % στις 17 του μήνα, ίδωμεν

andreaskal13 wrote: Καλα ειπε η κυρια Δουρου...... Αυτα τα ζωα που δεν εχουν ιχνος τσιπας και πολιτισμου απανω τους θα πας πανε 500 χρονια πισω...

Τρείς ερωτήσεις:
1.πως το συμπέρενες αυτό; είσαι μέλος στο κόμμα και σε απογοητεύσανε;
2.Ξέρεις το προγραμά τους και τις θέσεις τους;
3.ΠΟΙΟΣ έφερε την Ελλάδα 500 χρόνια πίσω στην μεταπολίτευση του 1974-2012, Ε? Ε? Ε?

διάβασε λίγο ιστορία, διάβασε ΟΛΕΣ τις απόψεις πέρα ΜΜΕ, και για μεταξά και για Παππαδόπουλο. Μάθε : ΠΟΙΟΣ έφτιαξε δρόμους, ΠΟΙΟΣ έφτιαξε ηλεκτρισμό μέχρι το τελευταίο χωριό στην Ελλάδα, ΠΟΙΟΣ έκανε τα Πανεπιστήμια παγκοσμίως αναγνωρισμένα και μάθε ΠΟΙΟΣ τα γκρέμισε αυτά μέσα σε 30 χρόνια έως σήμερα.
ΕΠΕΝ να υπήρχε σήμερα το 15-20% το είχε στο τσεπάκι στάνταρ.

:1a05i2od

More
07 Jun 2012 18:45 #108892 by Ανδρεας Καλογερας
Kοιτα, εγω 1) δεν το συμπερενα για αυτο, ολοι τα ιδια σκατα ειναι. αλλα ειμαι αντιεθνικιστης κ αντιφασιστας και το θεμα της χρυσης αυγης με εξοργιζει ιδιαιτερωσς. 2)Ξερω οτι ειναι αερολογιες , αλλα επαναλαμβανω, ολοι τα ιδια σκατα ειναι και θα ψηφιζα η μικρο, η καθολου. 3) αν το πας ετσι, και ο χιτλερ ηταν σαν πολιτικος πολυ ''καλος'' , καθως και αυτος εφτιαξε το ενα κ το αλλο, οπως και ο παπαδοπουλος. Και προσωπικα, αν το τανκ προχωρουσε μεσα, ισως να ηταν καλυτερη η κατασταση στην χωρα(ο πατερας μ μου εχει πει οτι οι φοιτητες ηταν τζοχατζοπουλαιοι κ.α.) Ο πολιτικος δεν αναγνωριζεται μονο απο το τι προσφερει περουσιακα στην χωρα του, αλλα και πως συμπεριφερεται στον λαο του. Για αυτο ο παπαδοπουλος ηταν φασισταριο κ δικτατορας. Σημερα, αυτο ελειπε, εκτος οτι δεν νοιαζεται για τον λαο η χωρα, να τον ''εσφαζε'' κιολας! Δηλαδη ο παπαδοπουλος σαν ηγετης, ηταν παραδειγμα . Αλλα δυστυχως ηταν δικτατορας στον λαο. Πηγη: Οι πλεον 60ρηδες γονεις μου.

JAMES HETFIELD!!!!!!.
METALLICA! \m/
KΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ Ε- ΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΑΡΕΑ!!

More
07 Jun 2012 19:41 #108895 by Ανδρέας Γρυπάρης
τουλάχιστον παραδέχεσαι ότι το πολυτεχνείο ήταν τζοχατζοπουλαίοι και ήταν πατενταρισμένο να ανεβεί ο Ιωαννίδης και να αρχίσει η παρακμή. Όσο για τους νεκρούς μάθε την αλήθεια εδώ και όχι ότι προπαγάνδες βγάζουν οι κομμουνιστικές εφημερίδες του τότε.

Υ.Γ. Ο ίδιος δεν συμμετείχα ΠΟΤΕ σε θεατρική παράσταση πολυτεχνείου στο δημοτικό για αυτόν τον λόγο, δεν γούσταρα να μου περάσουν ψεύδη και παραπληροφόριση των (τότε) αριστερών. Ούτε απουσίες πήρα ούτε είχαν αντίρρηση σε εκείνα που έλεγα οι δάσκαλοι. Αν κάτι δεν έχει περάσει στην δικαιοσύνη και δεν υπάρχει πόρισμα δεν αναγνωρίζεται από εμένα © .&-

Υ.Γ.2. το σήμερα με το τότε (1967-1973) είχε μια διαφορά : ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΓΑΜΕ ! Από τον "εθνάρχη" ξεκίνησαν όλα. Πηγή : ψάξε όλα τα νομοθετικά άρθρα προηγούμενων κυβερνήσεων 1975-σήμερα και θα καταλάβεις. Δάνεια, κακές οικονομικές, μπαταχτζήδες, μίζες κλπ. Δεν είχαμε την πολυτέλεια να είμαστε κομμουνιστές στη χούντα, το ξέρω, αλλά αν ήσουν σωστός επαγγελματίας έβγαινες κερδισμένος (όπως ο παππούς μου). Σήμερα, και σωστός να είσαι, χρεωμένος βγαίνεις (βλ λουκέτα), συν ότι πεινάς (αυτό για εμένα είναι 1 εκατομμύριο φορές χειρότερο και από χούντα). Το οποίο λέγεται χούντα των τραπεζών, του ΔΝΤ, και της ΕΕ (3 σε 1).

More
07 Jun 2012 20:09 #108896 by spartan117
[youtube:e8qwjhsp]
[/youtube:e8qwjhsp]

More
07 Jun 2012 23:07 #108904 by Παναγιώτης Σεντουκάς
[youtube:3gmyrno2]
[/youtube:3gmyrno2]

Γιατί.... γιατί ψήφισα τσίπρα :(

αυτές οι πολιτικές διαφημίσεις γίνονται όλο και πιο πετυχημένες. :lol:

More
07 Jun 2012 23:19 #108906 by Μάνος Γρυπάρης
Έλιωσα!...

[youtube:1eg3cbjd]
[/youtube:1eg3cbjd]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Jun 2012 23:35 #108910 by Γιάννης Ρέμας
σχετικά με την διαφήμιση την ΝΔ για μένα είναι τραγική θα ήθελα κάποιος να το αλλάξει λίγο και ο δάσκαλος να λέει αυτές είναι οι 15 πρώτες χώρες στην eurovision χαχχααχα

More
08 Jun 2012 00:51 #108911 by Μάνος Γρυπάρης
Ακόμα ένα βίντεο που δεν έδειξαν τα κανάλια!
Στην Ιρλανδία υπάρχει δημοσιογραφία.Ολικό ξεβράκωμα της Τρόϊκας. Ο αγαπημένος Ιρλανδός δημοσιογράφος Vincent Browne εκθέτει ανεπανόρθωτα τον τραπεζίτη της ΕΚΤ Klaus Masuch,και δίνει ένα μάθημα για το πώς πρέπει να είναι ο αμερόληπτος δημοσιογράφος που σέβεται τον τόπο που του δίνει ζωή.Αναλογιστείτε τη στάση των ελληνικών ΜΜΕ,που τρομοκρατούν το λαό μας,μεταδίδουν ειδήσεις που θέλουν οι ισχυροί,ασκούν προπαγάνδα και καταπίεση ενώ γλύφουν ασταμάτητα τους δολοφόνους των Ελλήνων.Όταν αποκατασταθεί η δικαιοσύνη στη χώρα μας,πρέπει να γίνει λόγος για ηθική αυτουργία κατά των Ελλήνων που αυτοκτονούν και εγκαταλείπουν την πατρίδα μας κάθε μέρα και πιό πολλοί.

[youtube:3n34bmja]
[/youtube:3n34bmja]

legend10 wrote: σχετικά με την διαφήμιση την ΝΔ για μένα είναι τραγική θα ήθελα κάποιος να το αλλάξει λίγο και ο δάσκαλος να λέει αυτές είναι οι 15 πρώτες χώρες στην eurovision χαχχααχα

Είσαι θεούλης! Μόλις έδωσες μια καλή ιδέα για βίντεο! Όποιος καταφέρει και το αντιγράψει πρώτος θα χτυπήσει τρελά hits στο YouTube (κρίμα που έχει σταματήσει το Ραδιο Αρβύλα για καλοκαίρι)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Jun 2012 21:15 #108925 by Γιάννης Ρέμας
δυστυχώς δεν έχω τις γνώσεις για να φτιάξω το βίντεο : ( επίσης δίνω ιδέες να μπει καπάκι στη διαφήμιση από τις προηγούμενες εκλογές οπού θα λέει ο Σαμαράς ¨η Ελλαδα χάνει έδαφος στην eurovision, τέτοια θέση είχαμε να πάρουμε χρόνια, στο τέλος δεν θα μας ψηφίζει ούτε η κύπρος, πρέπει να ξανακερδίσουμε την eurovision και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις γιαυτό΄΄΄