Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

More
14 May 2012 19:51 #107842 by Νίκος Tριανταφύλλης
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΣΑΣ... ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν

Διαβάστε τι έχετε να πληρώσετε από τον Ιούνιο και μετά...
Διαβάστε τι έχει σχεδιάσει η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ...
Αν το ποσοστό των «ΣΑΠΙΩΝ» και των «ΔΙΑΛΥΜΕΝΩΝ» δεν ξεπεράσει το 10% και των δυο μαζί... Ε, τότε καλλίτερα να δέσετε μια πέτρα στο λαιμό σας και να πάτε από τώρα για φουντάρισμα ή να τινάξετε τα καθυστερημένα μυαλά σας στον αέρα...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ...

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΣΑΣ...
ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ

2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.

3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων και σπιτιών !

4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια) : ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις

6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες

7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων, και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.

8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.

9) Νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ

10) Πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ

11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.

12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση, άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.

13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !

15) Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.

16) Μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι φόροι κατά 100%

17 ) Νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής ωφέλειας.

18 ) Ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των Ελλήνων.

19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.

20) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών

21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά

22) Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.

23) Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης.
Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄ κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.

24) Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%

25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά

26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ

27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα

28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

29) Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας

Αν υπάρχει το χειρότερο, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!

Πηγή
logioshermes.blogspot.com/2012/0 ... _9654.html

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 May 2012 20:03 #107846 by Ανδρέας Γρυπάρης
Τις δημοσκοπήσεις πάλι φούσκα τις βλέπω, και πρίν τις εκλογές έλεγαν για ΧΑ στο 5.4% και κατέληξε σχεδόν 8, τώρα που λένε 5,9 υπολογίζω στάνταρ 9-10%.
Βέβαια η κάψα μου δεν είναι πόσο θα πάρει η χρυσή αυγή, το γ***νο ΚΚΕ πότε θα πάρει πόδι από τη βουλή; χώρο πιάνει, δε το χονεύω με τίποτα. Τόσα χρόνια την ίδια κασέτα λένε και δε γουστάρουν ούτε να κυβερνήσουν, να πάνε από εκεί που ήρθαν, ΟΥΣΤ!

More
19 May 2012 01:28 #107940 by kanoataxies

More
More
23 May 2012 18:15 #108126 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μολις πριν από λίγες ωρες ο Δ.Λιακόπουλος εστειλε ενα... βίντεο(!) σε όλους τους πολιτικούς της Ελλάδος! Στην ουσία ειναι σαν να τους κάνει μαθημα στα οικονομικα :P

Eδώ το video

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 May 2012 19:29 #108130 by eliminator
Μιλαει και ο Λιακοπουλος...Βαμμενος νεοδημοκρατης απο την κορυφη εως τα νυχια.

More
23 May 2012 20:03 #108143 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ποσο μα ποσο δεν τον ξερεις. Αν ακουγες τις εκπομπες που κανει σχεδον καθε βραδυ θα ακουγες κατι καντηλια που εριχνε στην ΝΔ....

Η μονη σχεση που εχει αν θες ο Λιακο με την ΝΔ ειναι οτι 3 μηνες πριν ανακοινωσει η ΝΔ το προγραμμα της ο Λιακοπουλος ειχε αναρτησει στο site του ενα δικο του προγραμμα. Ε λοιπον η Νεα Δημοκρατια εφτιαξε ακριβως το ιδιο προγραμμα.

Edit: Ειχε ανεβάσει και πριν απο κατι ωρες κι αυτο:

Θέλω να υπενθυμίσω, σε εκείνους που θέλησαν για μικροκομματικά οφέλη, να εκμεταλλευθούν την αγάπη και την εκτίμηση, που ο κόσμος έχει στο πρόσωπό μου, για την ειλικρίνεια, με την οποία εκφράζω τις απόψεις μου επί παντός επιστητού, ότι:

Ότι κατάφερα στη ζωή μου, το κατάφερα μόνο με τη βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας και την σκληρή μου δουλειά και το πάθος μου για την αλήθεια και την έρευνα.

Ποτέ δεν ανήκα σε κανένα κόμμα και όλη μου η ύπαρξη είναι αφιερωμένη στο Χριστό και την Ελλάδα.

Το αν οι παρακλήσεις και προτάσεις διαφόρων κομμάτων και αποκομμάτων, για να συμμετάσχω στα ψηφοδέλτιά τους, εδώ και πολλά χρόνια, δεν έγιναν ποτέ αποδεκτές από εμένα, δεν δίνει το δικαίωμα σε οποιονδήποτε να παραληρεί χρησιμοποιώντας το όνομά μου, ιδίως όταν με έχει πολεμήσει όσο κανείς άλλος, στα χρόνια που πέρασαν.

Αυτό που είμαι, το δημιούργησε το ελεύθερο και μαχητικό πνεύμα του πατέρα μου και οι διδαχές της μάνας μου για Χριστό κι Ελλάδα και ότι έκανα, το έκανα εντελώς μόνος, έξω από κόμματα, με τη βοήθεια του Χριστού και την αγάπη του κόσμου, τον οποίο ευχαριστώ μέσα απ΄την καρδιά μου.

Δυνατά κι Ελληνικά

Λιακόπουλος Δημοσθένης

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 May 2012 20:53 #108145 by eliminator
Εγώ ξέρω ότι το σάιτ του προεκλογικά έγραφε μόνο για ΝΔ και τον κράζανε στα σχόλια και του λέγανε ότι γέρνει φανερά προς τη ΝΔ και εκείνος το αρνιόταν. Επίσης υπερασπίστηκε την ΝΔ για το εκλογικο σποτ με την Αγία Σοφία επίσης λεει πως πηγε στη συναντηση πουτιν-σαμαρα. Ακούω καμιά φορά τις εκπομπές και δεν έχω πετύχει κράξιμο για την ΝΔ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το έκανε ή οτι λες ψέματα.

Ναι, έρευνα με την κοιλίτσα αραχτά πίσω από ένα γραφείο. Που έχει ταξιδέψει και μιλάει για έρευνα; Ή που το παίζει γνώστης και λέει άνθρωπος=άνω-θρωσκώ;

Βασικα λέει πολλά λάθος πράγματα και σωστά αλλά και σημαντικές ανακρίβειες.

More
23 May 2012 21:43 #108146 by Μπάμπης Χαραλάμπους

eliminator wrote: Εγώ ξέρω ότι το σάιτ του προεκλογικά έγραφε μόνο για ΝΔ και τον κράζανε στα σχόλια και του λέγανε ότι γέρνει φανερά προς τη ΝΔ και εκείνος το αρνιόταν. Επίσης υπερασπίστηκε την ΝΔ για το εκλογικο σποτ με την Αγία Σοφία επίσης λεει πως πηγε στη συναντηση πουτιν-σαμαρα. Ακούω καμιά φορά τις εκπομπές και δεν έχω πετύχει κράξιμο για την ΝΔ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το έκανε ή οτι λες ψέματα.

Ναι, έρευνα με την κοιλίτσα αραχτά πίσω από ένα γραφείο. Που έχει ταξιδέψει και μιλάει για έρευνα; Ή που το παίζει γνώστης και λέει άνθρωπος=άνω-θρωσκώ;

Βασικα λέει πολλά λάθος πράγματα και σωστά αλλά και σημαντικές ανακρίβειες.

Καλα εμενα καρφι δεν μου καιγεται αν ο Λιακοπουλος και ο καθε Λιακοπουλος ψηφιζει ή δεν ψηφιζει ΝΔ. Απλα τον ακουω γιατι στην ουσια ειναι υπευθηνος για αυτο που ειμαι σημερα. Ξυπνιος και με καθαρη συνειδηση.