Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

More
26 May 2012 16:12 #108352 by Μάνος Γρυπάρης
Καρατζαφέρης? Χαχαχα! Αυτός που ψήφισε το Μνημόνιο 1 μαζί με τον Παπανδρέου και την Ντουρούλα? Και που συμμετείχε στην κυβέρνηση Πασοκ-ΝΔ? Αυτός έκανε την μεγαλύτερη κωλοτούμπα απ' όλους. Κι όχι μόνο αυτό αλλά όταν τον ρωτάνε σε συνεντεύξεις για το αν θα γύρισε στη ΝΔ, με Καραμανλή λέει ότι θα τον σκεφτότανε (δηλαδή είναι ένας αντι-μνημονιακός κρυφο-μνημονιακός). Αντίθετα ο Καμμένος παρά το non-paper που δεν ξέρουμε πραγματικά τι ειπώθηκε, είναι πιο σταθερός στις απόψεις του.

Δες το πρόγραμμα Ανεξάρτητων Ελλήνων και το πρόγραμμα του ΛΑΟΣ και σύγκρινε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 May 2012 16:49 #108355 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν εχουν πολιτικους της προκοπης. Οι μισοι δεν εχουν ιδεα και εχουν μπει ισα ισα για να γεμισει το κομμα. Τα προγραμματα απο ολα τα κομματα τα εχω διαβασει εδω και καιρο. Οι Ανεξαρτητοι εχουν κανει copy-paste αυτο του ΛΑΟΣ και το θεωρουν δικο τους και πρωτοτυπο. Αλλά δεν θα κουρασω αλλο ο καιρος θα δειξει.

Nikolis wrote:

BigBoss wrote: ΓΑΜΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

Αυτό τι το κακό έχει ακριβώς;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
26 May 2012 16:51 #108356 by Νικολής Ασημάκης

BigBoss wrote:

Nikolis wrote:

More
26 May 2012 17:14 #108358 by Γιάννης Παναγιωτίδης

Nikolis wrote:

Και εγώ διαφωνώ σε αυτό. Όχι να παντρεύονται κιόλας. Αν θέλουν ας το κάνουν στο κρεβάτι αλλά ανοιχτά στην κοινωνία καλύτερα να μην βγαίνουν. Δεν θα καταστρέψουμε τα πολύ βασικά χαρακτηριστικά μιας κοινωνίας 2000 ετών επειδή κάποιοι θέλουν ψήφους...

More
26 May 2012 18:31 - 26 May 2012 21:10 #108361 by Ανδρέας Γρυπάρης
ε ρε ΕΠΕΝ που μας χρειάζεται, μακάρι να ζούσε δηλ ο Παπαδόπουλος αλλά θα τράβαγε και τις υπόλοιπες τρίχες από το κεφάλι του με ότι έβλεπε σήμερα αλλά τα βλέπει ψηλά. Τους ταξίαρχους και τους αξιωματικούς τους αλλάξαν μάλλον σκόπιμα τον Οκτώμβρη για να αποφύγουν το μοιραίο ο Παπαδημούλης.

Εμένα οι απόψεις μου δεν αλλάζουν, είμαι άκρο-δεξιά αρκετά χρόνια, αλλά ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ δεν ψηφίζω αριστερά, άκρο αριστερά, μαρξισμό, κομμουνισμό (ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΚΚΕ Μ/Λ-Λ/Μ). ΟΥΤΕ σοσιαλισμό (ΠΑΣΟΚ, Οικολόγοι πράσινοι{?}, κλπ).
Πόσο μάλλον σήμερα που η κατάσταση έφτασε στα άκρα, η χρυσή αυγή δεν έχει πρόβλημα με τα ποσοστά, όσοι ήταν ΛΑΟΣ, ψήφισαν ποια χρυσή αυγή, αφού ψήφισε το μνημόνιο τότε. Για να πάρετε γεύση τι θα γίνει 2ο γύρο, δείτε τα ποσοστά του zougla.gr στο poll με βάση τις εκλογές, είμαι σίγουρος ότι θα πέσουν μέσα. Το δείγμα είναι υπερ-αντιπροσωπευτικό.

Στο αρχείο της χρυσής αυγής δεν βρήκα περί χίτλερ και φασισμού, νάνε καλά οι Photoshopάδες των ΓΑΠ. Από ψέματα και υποκρισίες σκίζουν.
ΑΝ κάποιοι θέλουν να με λένε φασίστα επειδή δε γουστάρω λαθρομετανάστες στη χώρα μου ας με πούν, zamanfou .
και στο κάτω κάτω, για το ΚΚΕ και το ΚΚΕ Μ/λ-Λ/μ δεν λέτε ότι υποστηρίζουν τον Στάλιν και δηλώνουν άθεοι, ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΕΕΕ????

όσο αφορά το γάμο των ομοφυλοφίλων, συμφωνώ υπό όρους. Αρκεί να μπει κοινωνική λειτουργός - ψυχολόγος που θα ελέγχει (ΑΝ υιοθετήσουν παιδί) το ζευγάρι, αλλά να εφαρμοστεί παράλληλα και σε όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια straight or whatever για να μειωθεί η κακοποίηση / εκμετάλευση η οτιδήποτε αρνητικό. Δύσκολο να εφαρμοστεί λόγω οικονομικών το πλάνο αυτό. Ως τελετούργημα και γενικά, δεν έχω τίποτε με εκείνους, αυτοί ορίζουν τα προσκλητήρια.
Last edit: 26 May 2012 21:10 by Ανδρέας Γρυπάρης.

More
26 May 2012 20:32 #108368 by Νικολής Ασημάκης

Pokemon wrote: όσο αφορά το γάμο των ομοφυλοφίλων, συμφωνώ υπό όρους. Αρκεί να μπει κοινωνική λειτουργός - ψυχολόγος που θα ελέγχει (ΑΝ υιοθετήσουν παιδί) το ζευγάρι, αλλά να εφαρμοστεί παράλληλα και σε όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια straight or whatever για να μειωθεί η κακοποίηση / εκμετάλευση η οτιδήποτε αρνητικό. Δύσκολο να εφαρμοστεί λόγω οικονομικών το πλάνο αυτό. Ως τελετούργησα και γενικά, δεν έχω τίποτε με εκείνους, αυτοί ορίζουν τα προσκλητήρια.

Συμφωνώ γενικά με αυτό. Στο κάτω κάτω η πλειονότητα των ομοφυλοφίλων δεν είναι αυτό το αρρωστημένο πράγμα που δείχνουν στην τηλεόραση, είναι νορμάλ άνθρωποι όπως όλοι μας.

IloveGames wrote: Και εγώ διαφωνώ σε αυτό. Όχι να παντρεύονται κιόλας. Αν θέλουν ας το κάνουν στο κρεβάτι αλλά ανοιχτά στην κοινωνία καλύτερα να μην βγαίνουν. Δεν θα καταστρέψουμε τα πολύ βασικά χαρακτηριστικά μιας κοινωνίας 2000 ετών επειδή κάποιοι θέλουν ψήφους...

Εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια αποτελεί πολύ βασικό χαρακτηριστικό μιας κοινωνίας η κατωτερότητα της γυναίκας. Μήπως υποστηρίζεις και αυτό; Κάποια πράγματα δεν αποτελούν διαχρονικές αξίες, αλλά απλά κολλήματα που οφείλουν να ξεπεραστούν αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι.

More
26 May 2012 21:18 #108371 by Γιάννης Παναγιωτίδης

Nikolis wrote: Εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια αποτελεί πολύ βασικό χαρακτηριστικό μιας κοινωνίας η κατωτερότητα της γυναίκας. Μήπως υποστηρίζεις και αυτό; Κάποια πράγματα δεν αποτελούν διαχρονικές αξίες, αλλά απλά κολλήματα που οφείλουν να ξεπεραστούν αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι.

Δεν αποτελεί επιχείρημα αυτό. Ο γάμος των ομοφυλόφιλων είναι η επιτομή της βλακείας. Θα αλλάξουμε και την φύση μας? Τον λόγο για τον οποίο προοριζόμαστε σαν οργανισμοί?

More
27 May 2012 09:05 #108375 by Ανδρέας Γρυπάρης
δεν στο επέβαλε κανείς αυτό, να τελέσεις το συγκεκριμένο γάμο. Ο κάθε ένας διαλέγει τι είδους γάμο θα κάνει κλπ. Το Pride όταν ξεκίνησε το 60-κάτι είχε το σκοπό του. Και η δημοκρατία τότε υποτίθεται ότι ξεκίνησε αλλά κατέληξε τραπεζο-χούντα (χειρότερη και από τη χούντα του 73-74) με διαδικασίες κάτω από το τραπέζι. Δεν αποτελούμε παράδειγμα σαν χώρα με βάσει το πολίτευμά της δημοκρατίας.

More
29 May 2012 16:53 #108458 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε εδώ τα έσοδα και τα έξοδα του κράτους

Αφού οι μισθοί και οι συντάξεις είναι στα 23 δις, αν γίνουν περικοπές σε διάφορους τομείς (βλέπε στρατός) και επιτροπή ελέγχου λογιστικού χρέους, δεν χρειαζόμαστε πλέον κανένα μνημόνιο για να επιβιώσουμε και να έχουμε πλεόνασμα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 May 2012 17:11 #108460 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Το θέμα είναι ότι δεν θέλουμε άλλες περικοπές. Το μνημόνιο ακριβώς αυτό είναι, περικοπές και ιδιωτικοποιήσεις. Εξάλλου δεν ξέρουμε πόσο μπορούμε να εμπιστευθούμε αυτόν τον πίνακα, εδώ ο Παπακωσταντίνου άλλαζε το έλλειμμα από την μια μέρα στην άλλη. Πρέπει πρώτα να γίνει έλεγχος.