ε ρε ΕΠΕΝ που μας χρειάζεται, μακάρι να ζούσε δηλ ο Παπαδόπουλος αλλά θα τράβαγε και τις υπόλοιπες τρίχες από το κεφάλι του με ότι έβλεπε σήμερα αλλά τα βλέπει ψηλά. Τους ταξίαρχους και τους αξιωματικούς τους αλλάξαν μάλλον σκόπιμα τον Οκτώμβρη για να αποφύγουν το μοιραίο ο Παπαδημούλης.
Εμένα οι απόψεις μου δεν αλλάζουν, είμαι άκρο-δεξιά αρκετά χρόνια, αλλά ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ δεν ψηφίζω αριστερά, άκρο αριστερά, μαρξισμό, κομμουνισμό (ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΚΚΕ Μ/Λ-Λ/Μ). ΟΥΤΕ σοσιαλισμό (ΠΑΣΟΚ, Οικολόγοι πράσινοι{?}, κλπ).
Πόσο μάλλον σήμερα που η κατάσταση έφτασε στα άκρα, η χρυσή αυγή δεν έχει πρόβλημα με τα ποσοστά, όσοι ήταν ΛΑΟΣ, ψήφισαν ποια χρυσή αυγή, αφού ψήφισε το μνημόνιο τότε. Για να πάρετε γεύση τι θα γίνει 2ο γύρο, δείτε τα ποσοστά του zougla.gr στο poll με βάση τις εκλογές, είμαι σίγουρος ότι θα πέσουν μέσα. Το δείγμα είναι υπερ-αντιπροσωπευτικό.
Στο αρχείο της χρυσής αυγής δεν βρήκα περί χίτλερ και φασισμού, νάνε καλά οι Photoshopάδες των ΓΑΠ. Από ψέματα και υποκρισίες σκίζουν.
ΑΝ κάποιοι θέλουν να με λένε φασίστα επειδή δε γουστάρω λαθρομετανάστες στη χώρα μου ας με πούν,
zamanfou
.
και στο κάτω κάτω, για το ΚΚΕ και το ΚΚΕ Μ/λ-Λ/μ δεν λέτε ότι υποστηρίζουν τον Στάλιν και δηλώνουν άθεοι, ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΕΕΕ????
όσο αφορά το γάμο των ομοφυλοφίλων, συμφωνώ υπό όρους. Αρκεί να μπει κοινωνική λειτουργός - ψυχολόγος που θα ελέγχει (ΑΝ υιοθετήσουν παιδί) το ζευγάρι, αλλά να εφαρμοστεί παράλληλα και σε όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια straight or whatever για να μειωθεί η κακοποίηση / εκμετάλευση η οτιδήποτε αρνητικό. Δύσκολο να εφαρμοστεί λόγω οικονομικών το πλάνο αυτό. Ως τελετούργημα και γενικά, δεν έχω τίποτε με εκείνους, αυτοί ορίζουν τα προσκλητήρια.