Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Ο Kojima συνέκρινε επίσης τον εαυτό του με τον βετεράνο σκηνοθέτη του Hollywood, Ridley Scott, ο οποίος συνεχίζει να εργάζεται σε ταινίες μεγάλου προϋπολογισμού, όπως η περσινή συνέχεια του Gladiator. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: "Ακόμα και τώρα, στα 87 του, ο Ridley Scott παραμένει ενεργός. Και όταν είχε περάσει τα 60, την τωρινή μου ηλικία, δημιούργησε το αριστούργημα Gladiator." Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Kojima στοχάζεται για τη σωματική του υγεία. Το 2021, όταν έγινε 58 ετών, υποσχέθηκε να παραμείνει δημιουργικός όσο είναι σωματικά ικανός να το κάνει.The most demanding period of game development—both physically and mentally—commonly known as “crunch time.” On top of mixing and Japanese voice recording, there’s an inevitable pile of other tasks: writing comments, explanations, essays, interviews, discussions, and… t.co/FrXRgaS748
— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) January 10, 2025
Πιο συγκεκριμένα είχε δηλώσει τότε: "Αν και το σώμα μου με προδίδει, η δημιουργικότητά μου δεν έχει εξασθενήσει ακόμα. Μέχρι να χάσει ο εγκέφαλός μου τη δημιουργική του δύναμη, θα συνεχίσω να προσπαθώ να δημιουργώ. Αυτό είναι το ένστικτό μου και αυτό είναι που αγαπώ να κάνω." Αυτή τη στιγμή, ο Kojima έχει πολλά στο πρόγραμμά του. Η επόμενη κυκλοφορία του αναμένεται να είναι το Death Stranding 2: On The Beach, έχει συνεργαστεί με τη Microsoft και τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Jordan Peele για το "τολμηρό" OD, ενώ το Physint εμπνεύστηκε από τους fans που συνεχώς του ζητούσαν να φτιάξει άλλο ένα Metal Gear. Πέρα από όλα αυτά, υπάρχει και η κινηματογραφική διασκευή του Death Stranding, που θα συμπαραχθεί από την A24, ένα project που ο Kojima ελπίζει να ξεχωρίσει σε σχέση με άλλες ταινίες βασισμένες σε games.At this age, I can’t help but think about how much longer I’ll be able to stay “creative.” I want to keep going for the rest of my life, but is it 10 more years? 20? Every day feels like I’m racing against the clock. Even now, at 87, Ridley Scott is still active. And back when he… t.co/HivXYY4PHC
— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) January 13, 2025
Please Log in or Create an account to join the conversation.