Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θα παρατούσατε ποτέ τα video games?

More
09 Jul 2014 00:08 #146472 by deratop
Ο μοναδικός λόγος που θα με έκανε να σκεφτώ σοβαρά να κόψω τα video games θα ήταν μονο αν πάθαινα εξάρτηση σε σοβαρό βαθμό δηλαδή πολλές ώρες απασχόλησης την ημέρα, να μην βγάινω βόλτες ,να μην έχω φίλους τότε και μόνο τότε!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Jul 2014 16:01 #147390 by Αντώνης Καλογερής
Όχι.Δεν θα ήθελα να τα παρατήσω.Για μένα τα Video Games είναι και ένας τρόπος χαλάρωσης μετά την δουλειά.Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτά.Από μικρό παιδί που πήρα την πρώτη μου κονσόλα,το Game Boy μαζί με το Super Mario Land ήξερα ότι είχα κολλήσει με αυτά και τώρα πια δεν ξεκολλάω.

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
31 Jul 2014 18:04 #147398 by Χρήστος Λύκας

deratop wrote: Ο μοναδικός λόγος που θα με έκανε να σκεφτώ σοβαρά να κόψω τα video games θα ήταν μονο αν πάθαινα εξάρτηση σε σοβαρό βαθμό δηλαδή πολλές ώρες απασχόλησης την ημέρα, να μην βγάινω βόλτες ,να μην έχω φίλους τότε και μόνο τότε!

Τα είχα κόψει πρόπερσι για αυτό το λόγο, σοβαρό πρόβλημα. Εύχομαι μη το πάθει κάποιος.
Ξανάρχισα πρόσφατα, αλλά από 'δω και πέρα με προσοχή.

More
04 Aug 2014 17:40 #147586 by Petros
Παλιοτερα επαιζα αρκετά τώρα πια δεν παίζω πολύ γιατι τα βαριέμαι. Αλλά πάντα λέω ναι σε ένα ωραιο single player με ενδιαφέρων story , δράση και gameplay.π.χ Metro 2033, Tomb Rider και άλλα. αλλά ποτέ δεν θα σταματήσω να παίζω δεν νομίζω. Απλά δεν θα παίζω πολύ και δεν λιώνω πια κανένα παιχνίδι για αυτό το λόγο δεν είμαι καλός ποτέ σε Online μάχες.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
07 Aug 2014 04:35 #147716 by Jargo Seth
Δεν νομιζω να κοψω ποτε αλλα σίγουρα θα χρειαστει καποια στιγμη να επιβαλλω στον εαυτο μου λιγοτερο ελαστικο προγραμμα σε σχεση με αυτο. Εχω περασει και απο φασεις απολυτης κραιπάλης (με τον wow οταν ασχολιόμουν επι εποχής Burning Crusade), αλλα και σχετικου ελεγχου αλλα ποτε δεν εχω καταφερει να το ελεγξω πληρως. Επειδη ο χωρος της μουσικης οπου και δραστηριοποιούμαι, και πόσο μάλλον της μουσικής εκτέλεσης είναι πάρα πολύ απαιτητικός, σίγουρα θα χρειαστεί να μετριάσω το πόσο παιζω. Δεν έχω εκεινα τα ατελείωτα 24ωρα σε net cafe πριν 6-7 χρόνια πλέον, αλλα στην φάση που είμαι, ακομα και 1 μέρα να στερήσεις απο το διάβασμα, είναι ικανές να σε πάνε μέρες διαβάσματος πίσω. Με σωστό έλεγχο όμως όλα γίνονται. ^^

More
07 Aug 2014 15:15 #147725 by Esperos
Όχι ποτέ, απλά ελπίζω να εφεύρουν κάποια στιγμή mouse για το Πάρκινσον!