Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θα παρατούσατε ποτέ τα video games?

More
29 May 2009 14:15 #53522 by krassas21
re paidia skefthte to!
akoma kai se (polu) dyskoles stigmes ena game einai oti kalutero gia na 3exasteis opote den vriskw kanena logo gia na ta parathsw..!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 May 2009 15:08 #53530 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Οχι, με τιποτα, με καμια δυναμη, ουτε να το σκεφτεσαι! :D

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
06 Jun 2009 17:44 #53827 by Γιώργος Σουβατζίδης
Παίζω πολλά χρόνια games. Θα τα παρατούσα λόγω ηλικίας ή έλλειψης χρόνου.

Syberia και ξερό ψωμί!

More
10 Jun 2009 17:35 #54040 by vasogr
λογικα καποια στιγμη θα τα παρατησω λογω ελλειψης χρονου αλλα αν παρω το μεταπτυχιακο μου στην ειδικοτητα που θελω(σε κανα 5 χρονια) τοτε οχι, γιατι θα δουλευω με αυτα (προγραμματιστρια βιντεοπαιχνιδιων)

More
11 Jun 2009 10:06 #54058 by Μπάμπης Χαραλάμπους

vasogr wrote: λογικα καποια στιγμη θα τα παρατησω λογω ελλειψης χρονου αλλα αν παρω το μεταπτυχιακο μου στην ειδικοτητα που θελω(σε κανα 5 χρονια) τοτε οχι, γιατι θα δουλευω με αυτα (προγραμματιστρια βιντεοπαιχνιδιων)

Στην ελλάδα σπουδάζεις;!;!;! Εχουμε τέτοιες ειδικότητες;;;;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
11 Jun 2009 10:09 #54059 by vasogr

BigBoss wrote:

vasogr wrote: λογικα καποια στιγμη θα τα παρατησω λογω ελλειψης χρονου αλλα αν παρω το μεταπτυχιακο μου στην ειδικοτητα που θελω(σε κανα 5 χρονια) τοτε οχι, γιατι θα δουλευω με αυτα (προγραμματιστρια βιντεοπαιχνιδιων)

Στην ελλάδα σπουδάζεις;!;!;! Εχουμε τέτοιες ειδικότητες;;;;

ελλαδα σπουδαζω αλλα αμα παρω την ειδικοτητα θα παω αμερικη. γιατι αν η εκπαιδευση για βιντεοπαιχνιδια ειναι στην ιολικη εποχη στην ελλαδα στην ευρωπη ειναι στον μεσαιωνα. οπως μου ειπε ενας ειδικος

More
11 Jun 2009 15:45 #54075 by kostas psaras
nai,POTE!!!

Let challenging enter your life

More
23 May 2014 14:10 #144948 by Μάρκος Ασκανιάν
Προέκυψε δυστυχώς ένα θέμα υγείας και δυστυχώς κοντεύω να κλείσω μήνα χωρίς gaming. Πιο πολύ μου λείπουν τα sessions με τον αγαπητό Mr.Olethro... :-(

Adododo!!!

More
24 May 2014 11:37 #144980 by Βασίλης

Mr.Dododi wrote: Προέκυψε δυστυχώς ένα θέμα υγείας και δυστυχώς κοντεύω να κλείσω μήνα χωρίς gaming. Πιο πολύ μου λείπουν τα sessions με τον αγαπητό Mr.Olethro... :-(

περαστικα και συντομα να ξαναλιωνεις ολα τα αγαπημενα σου παιχνιδια!

More
24 May 2014 12:09 #144986 by Μάρκος Ασκανιάν