Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θα παρατούσατε ποτέ τα video games?

More
24 May 2014 15:02 #145006 by Αγησίλαος Σιντόρης

KaiZeR wrote: με βλέπω παππου να αραζω με το εγγονι και να παιζω ps10

χαχαχα..και εγω καπως ετσι το φανταζομαι..να παιρνω παιχνιδια για τα εγγονια μου να τα τερματιζω και μετα να τους τα δινω... :cool:

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2014 17:53 #145017 by Κοσμάς Κ. Φλωρής
Never! Sleep is for the Weak!! 8ωρο ύπνου είναι too mainstream!

More
26 May 2014 21:25 #145093 by Βασίλης

izamaru wrote: Never! Sleep is for the Weak!! 8ωρο ύπνου είναι too mainstream!

σωστοτατος!!! :wink: :D :icon applaud:

More
27 May 2014 08:19 #145101 by Δημήτρης Κάτσης
Τόσο εύκολη και συγχρόνως τόσο δύσκολη ερώτηση! Η ζωή είναι μεγάλη και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει οπότε σε τέτοια ερωτήματα όλες οι απαντήσεις θα είναι ανακριβής και αόριστες! Πάντως η αλήθεια είναι πως σε σχέση με παλοιότερα δεν παίζω games με την ίδια συχνότητα που έπαιζα παλαιότερα! Ακόμα και στον ελεύθερο μου χρόνο ίσως προτιμήσω να δω μια ταινία, η να χαζέψω στο youtube από το να παίξω κάποιο game! Ίσως αρχίζω να ξεκόβω σταδιακά χωρίς να το καταλαβαίνω, ίσως λόγω κούρασης δεν έχω το κουράγιο να παίξω κάποιο game η ίσως απλά δεν υπάρχει κάποιο game που να με κρατάει όπως παλαιότερα η ακόμα και τα 3 συμπύπτουν με κάποιον τρόπο! Πάντως τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να αγοράσω μια κονσόλα οπότε έτσι ίσως περάσει αυτή η μακρά περίοδος ξηρασίας! Αυτά από εμένα ελπίζω να μην κούρασα πολύ...

More
27 May 2014 23:54 #145115 by Δημήτρης Σαλαμάρας
Αν έχω την ίδια αγάπη για αυτά φυσικά και όχι απλά μπορεί να μην παίζω τόσο πολύ λόγω μελλοντικών υποχρεώσεων! Αν αγαπάς κάτι απλά δεν το παρατάς ποτέ :)

More
28 May 2014 00:35 #145116 by Μάνος Γρυπάρης
Ποτε και για κανενα λόγο.

Ακόμα και στα γεράματα θα παίζω με τα παιδιά και τα εγγόνια μου. Τα καλοκαίρια όμως κι αφού θα έχουν περάσει τα μαθήματα. :mrgreen:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 May 2014 02:45 #145123 by Γιώργος Λόλας
Δύο είναι τα πράγματα που δε μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτά: Gaming και μουσική. Εντάξει τρία είναι. Και τα boobies :cool:

More
28 May 2014 10:22 #145129 by jimbl
Μαλλον οχι. Αν και υπαρχουν περιοδοι που δεν παιζω καθολου για πολυ καιρο (οταν βλεπω με μανια ταινιες η σειρες). Λογω μαθηματων δεν μπορω να τα κανω και τα δυο, οποτε αν γινω οντως τρελος σινεφιλ, δεν μπορω να ειμαι και gamer!

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

More
28 May 2014 16:13 #145143 by Σωτήρης Σοβατζής
Με τίποτα όμως σε καμία περίπτωση ο κόσμος να χαλάσει. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

More
29 May 2014 22:01 #145185 by Σπύρος
Μοιραία στο μέλλον λόγω παιδιών και λοιπών υποχρεώσεων θα ελαττωθούν πιστεύω σε μεγάλο βαθμό. Κάποτε τα είχα κόψει για 2-3 χρόνια λόγω άλλων ενδιαφερόντων αλλά καθώς είναι μεράκι που είχα από μικρός είναι συνδεδεμένα με μια γλυκιά νοσταλγία και ποτέ δε τα αφήνω για πολύ.