Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Καταστήματα Πληροφορικής: Reviews/Ποια προτιμάτε/Εντυπώσεις

Poll: Ποιο κατάστημα Πλήροφορικής εμπιστεύεστε περισσότερο? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Compuland
No votes 0%
E-Shop.gr
10 31.3%
EasyBuyWorld
1 3.1%
GameExplorers.gr
2 6.3%
InfoWorld
No votes 0%
MSystems
2 6.3%
Multirama
3 9.4%
Πλαίσιο
14 43.8%
PlayAll.gr
No votes 0%
TheGameLand.gr
No votes 0%
Total number of voters: 5
Only registered users can participate to this poll
More
18 Oct 2013 14:21 #134195 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Visionstudio πλέον μια και είμαι από Θεσσαλονίκη. Έχει μεγάλη ποικιλία και βρίσκω πάντα αυτό που θέλω σε πολύ καλή τιμή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Oct 2013 14:52 #134197 by Βασίλης Καμακάρης
Αν σας ενδιαφέρει η μουσική τεχνολογία για υπολογιστές σχετικά με επεξεργασία ήχου και άλλα θα σας πρότεινα το pCmajor είναι μαζί με το okcomputer που είχα αναφέρει πιο πάνω.

More
10 Jan 2014 22:18 #138941 by Perbuaro Laison
Ξέρει κανένας αξιόπηστα και φθηνά μαγαζιά που πουλάνε ηλεκτρονικές κονσόλες στην Ελλάδα.

More
10 Jan 2014 22:22 #138942 by Γιωργος Φραζεσκαρος
τι κονσόλα θες ps3?

Ο Καρχαρίας όμως μου το παίζει τσανμπουκάς

More
22 Mar 2014 13:05 #142251 by Sotiris Greece
Τα περισσότερα τα έχω πάρει από το e-shop και ορισμένα από το πλαίσιο.

More
29 Jun 2014 16:03 #146213 by Grigoris
Επειδή από το λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο τοπικ είπα να ανοίξω εγώ ένα.

Εδώ θα προτείνουμε τα καλύτερα κατά τη γνώμη μας καταστήματα(Online ή μη) που να είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ και να στέλνουν στην Ελλάδα αν όχι με δωρεάν έξοδα αποστολής(π.χ. www.zavvi.com ) τότε με όσο το δυνατόν λιγότερα.

Αν λοιπόν έχετε να προτείνετε κάποια μαγαζιά είτε από προσωπική σας πείρα, είτε γιατί έχετε ακούσει τα καλύτερα τότε σας παρακαλώ πολύ να το κάνετε.

Αν θέλετε προτείνετε μας και τα χειρότερα κατά τη γνώμη σας και γιατί καταστήματα ώστε να μην την "πατήσει" άλλος κόσμος από αυτά τα καταστήματα(Π.χ. www.ebw.gr )

More
29 May 2015 15:34 #161916 by Νίκος Δρακόπουλος
Τις τελευταίες μέρες έχω μπει στη διαδικασία να βρω τα κατάλληλα κομμάτια για τον καινούριο υπολογιστή μου.Ωστόσο για να μπορέσω να το αγοράσω θα χρειαστεί να το πάρω με δόσεις.Έχει κανείς να προτείνει κάποιο κατάστημα όπου αν πάρω όλα τα κομμάτια από εκεί να υπάρχει η δυνατότητα της πληρωμής με δόσεις;Έχω βρει κάποια αλλά μια δεύτερη γνώμη πάντα καλή είναι.

More
29 May 2015 16:24 #161920 by Thodoris Anastasiadis
Απο e-shop.gr μπορεις με δοσεις. Ποια ειναι τα κομματια που θελεις να παρεις?

More
29 May 2015 16:43 #161921 by Tony

DestroyerGR wrote: Τις τελευταίες μέρες έχω μπει στη διαδικασία να βρω τα κατάλληλα κομμάτια για τον καινούριο υπολογιστή μου.Ωστόσο για να μπορέσω να το αγοράσω θα χρειαστεί να το πάρω με δόσεις.Έχει κανείς να προτείνει κάποιο κατάστημα όπου αν πάρω όλα τα κομμάτια από εκεί να υπάρχει η δυνατότητα της πληρωμής με δόσεις;Έχω βρει κάποια αλλά μια δεύτερη γνώμη πάντα καλή είναι.

Το e-shop ειναι το καλυτερο μαγαζι για να αγοραζεις Κομματια pc απο Ελλαδα...Νομιζω εχει δοσεις(μπορεις να δεις και μονος σου)

More
03 Jun 2015 13:10 #162164 by Νίκος Δρακόπουλος
Το e-shop είναι από τις πρώτες επιλογές.Απλά ήθελα να πάρω γνώμες μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο.Οπότε υποθέτω e-shop :P