Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Καταστήματα Πληροφορικής: Reviews/Ποια προτιμάτε/Εντυπώσεις

Poll: Ποιο κατάστημα Πλήροφορικής εμπιστεύεστε περισσότερο? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Compuland
No votes 0%
E-Shop.gr
10 31.3%
EasyBuyWorld
1 3.1%
GameExplorers.gr
2 6.3%
InfoWorld
No votes 0%
MSystems
2 6.3%
Multirama
3 9.4%
Πλαίσιο
14 43.8%
PlayAll.gr
No votes 0%
TheGameLand.gr
No votes 0%
Total number of voters: 5
Only registered users can participate to this poll
More
07 Aug 2013 23:38 #130261 by Αποστόλης Αναστασίου
Έχετε να μου προτείνετε κανένας κανένα φτηνό Site με υπολογιστικά και άλλα είδη για να φτιάξω το PC μου ; Τύπου Plaisio.gr ας πούμε απλά δεν θέλω να έχω μόνο ένα Site στην κατοχή μου και θέλω να έχω πολλά Site για ποικιλία και πολλές προσφορές . Προς το παρών το PC φτάνει κοντά το χιλιάρικο και θέλω να το μειώσω με περίπου τα ίδια πράγματα μέσα ...

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Aug 2013 23:55 #130263 by Βασίλης Καμακάρης

More
08 Aug 2013 00:03 #130266 by GamesEmperor
Eγώ είχα ψάξει τις τιμές στο σκρουτζ ανά κομμάτι και ρωτούσα εδώ κι εκεί αν είναι αξιόπιστα. Αν και στο τέλος παράγγειλα τα μισά από το πλαίσιο και τα άλλα μισά από το you.gr για την ευκολία του να μην είναι κάθε κομμάτι από αλλού, σε γενικές γραμμές για τα συγκεκριμένα κομμάτια πέτυχα καλές τιμές.

Δεν νομίζω να υπάρχει κατάστημα που τα έχει όλα πιο φθηνά, πάντα υπάρχουν προϊόντα κράχτες και άλλα που είναι υπερτιμημένα νομίζω.

Το ερασιτεχνικό μου blog στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

More
08 Aug 2013 14:47 #130280 by Χριστιάνα Θάνου
Μονο bestprice.gr και skroutz.gr. Εκει θα βρεις πολλα καταστηματα και τις χαμηλοτερες τιμες.

More
08 Aug 2013 16:05 #130289 by Κώστας Λάβαρης
Εγώ προτιμώ το e-shop.gr. Έχει πολλές και συχνές προσφορές σε hardware.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
08 Aug 2013 22:33 #130300 by Ανδρέας Γρυπάρης
Cosmodata πως και δεν την έχετε ; από τις ποιο παλιές εταιρίες στο χώρο των υπολογιστών. Αγοράζω κάποιες φορές από αυτούς γιατί σε ορισμένα προϊόντα έχουν καλές τιμές.

Visionstudio (για όσους μένουν Θεσσαλονίκη) είναι καλό, έχει μεγάλη ποικιλία.

eager.gr (όχι πολύ γνωστό), αλλά είναι πολύ εξυπηρετικό και με έχουν βοηθήσει απίστευτα σε ότι τους ζητάω.

More
09 Oct 2013 18:03 #133610 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Public κυρίως,αλλά και στο Πλαίσιο καλά είναι,αν δεν σε πρήζανε με τα
Turbo-X...

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
16 Oct 2013 21:41 #134111 by thyra 7
kingiun.gr Πολυ οικονομικο αλλα ειναι σε digital μορφη

More
17 Oct 2013 01:48 #134132 by Argiris Papaioannoy
Ο Κοτσοβολος σκοτωνει καποια παιχνιδια σε PS3 που εχω δει οπως παιχνιδια της σειρας Assassins Creed! Εχει και αλλα (αν και λιγα). Και λιγο απο PC που ειδα επισης εχει κατι λιγα σε καλη τιμη αλλα οχι τοσο πεσμενη οσο στο PS3. Για X-Box δεν ειδα! Οποιος θελει ας τσεκαρει μπας και βρει τιποτα που να τον ενδιαφερει

More
17 Oct 2013 12:15 #134135 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Εγώ θα σου πρότεινα να τσεκάρεις για ότι παιχνίδι ψάχνεις το skroutz.gr,και από κει από την λίστα των μαγαζιών που σου βγάζει διάλεξε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα σε ότι ψάχνεις.Πιστεύω πως όσα μαγαζιά έχουν πολύ καλή βαθμολογία είναι και αξιόπιστα.

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!