mordred wrote: Προτιμώ E-shop σχεδόν πάντα. Σχεδόν τα πάντα άμεσα διαθέσιμα (Μενίδι) και από τα πιο φτηνά... Δεν με νοιάζει από που κόβει λεφτά... Εφόσον όπως λες Profitis αν πεις στο multirama το βρήκα τόσο και στο αφήνει σημαίνει οτι μπορεί να στο πουλήσει σε χαμηλότερη τιμή (με κέρδος) και δεν το κάνει. Και το e-shop δεν έχει τα καταστήματα που έχει το plaisio και το mulirama. Έχει πολύ λιγότερους υπαλλήλους γιατί δεν έχει καταστήματα που μπορείς να πας μεσα και να χαζέψεις έχει μόνο 5 πωλητές και μετά αποθήκη. Στηρίζεται κυρίως σε on-line παραγγελίες.
Μα καλά πως μπορείς να το πιστεύεις αυτό? Λες επειδή έχει μερικούς υπαλλήλους λιγότερους να μπορεί να πουλά ακόμα και 40-50 ευρο λιγότερο από ένα μαγαζί που έχει τα τριπλάσια καταστήματα απο αυτό και άρα κάνει την τριπλάσια παραγγελιά απο το εξωτερικό? Και άρα ο προμηθευτής μπορεί να του κάνει καλύτερη έκπτωση? Γιατί άλλο να αγοράζεις 100 κουτιά κάρτες γραφικών και άλλο 300!!!
Θα έπρεπει να σας νοιάζει από που κόβει λεφτά ειδικά όταν τα κόβει απο το προϊόν που εσύ αγοράζεις όλο χαρά! Νομίζετε πως όλα τα προϊόντα είναι το ένα και το αυτό? Αν ναι πλανάστε οικτρά! ΤΑ ΠΑΝΤΑ έχουν revesion, όπου χωρίζονται σε R-Α, R-Β, R-C και R-D τα προϊόντα που έχει το e-shop είναι από Β και κάτω με πληοψηφία των C-D, τι σημαίνει αυτό στην πράξη? Ότι 2 επεξεργαστές πχ Quad 6600 2,4gh όπου ο ένας είναι R-A και άλλος R-B ή C ή D μπορεί να φαινομενικά να λένε και οι δυο Q 6600 αλλά ο Α είναι καλύτερη παρτίδα με αποτέλεσμα να ζεσταίνετε πολύ λιγότερο, στο OC να πηγαίνει πολύ ψηλά χωρίς να ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες ή και ακόμα να είναι πιο σταθερός. Αυτό αφορά όλα τα προϊόντα ανεξαιρέτως, φίλος μου είχε πάρει 2 φορές απο e-shop την Nvidia 8800 GTS και του κάηκε μέσα σε 6 μήνες την αλλάζει και του ξανά καίγεται, του λέω να μου την φέρει πριν τους την πάει και βλέπω στα πλάγια στο κουτί της Rev00 που σημαίνει πως ήταν από τα πρώτα κομμάτια που είχε φτιάξει το εργοστάσιο! Πελάτες? το τι ακούω κάθε μέρα δε φαντάζεστε. Μπορεί να αγοράσατε κάποια πραγματάκια και να σας βγήκαν καλά (προφανώς δε τα φέρατε στα όρια τους) αλλά αυτό δεν είναι μέτρο σύγκρισης! Τα στατιστικά δε βγαίνουν απο έναν μόνο άνθρωπο αλλά από πολλούς! Και το κυριότερο αν σταθίκατε 1-2 φορές κωλόφαρδοι δε σας υπογράφει κανείς πως θα συνεχίσετε να είστε.
Όσο για το service του?
Για ρίξτε μια ματιά εδώ...........
www.thelab.gr/showthread.php?t=5
... ight=eshop
www.thelab.gr/showthread.php?t=2
... ight=eshop
... ight=eshop
... ight=eshop
Μπορώ να σας γεμίσω με τέτοια......Αλλά νομίζω το πιάσατε το νόημα αν όχι, σκασίλα μου! Εγώ το καλό το έκανα!
Τώρα για το άλλο που λες φίλε mordred ότι αφού μπορεί να κατεβάσει το Multirama τις τιμές του γιατί δε το κάνει εξ αρχής σου λέω γιατί πολύ απλά δε μπορεί!!! Οταν το κάνει αυτο πραγματικά μπαίνει μέσα και χάνει κέρδος άλλα το κάνει για να μη φυγει ο πελατης δυσαρεστημένος και με ασχημη εντύπωση. Δε γίνεται να πουλάμε το καλό πράμα στην τιμή του σκάρτου. Απλά καλό είναι και ο κοσμάκης να αρχίσει να ξυπνάει και να μη πηγαίνει πάντα στο φτυνότερο γιατί φτυνό και καλό ΔΕΝ υπάρχει, καλύτερα να δώσει 20 και 30 ευρο παραπάνω αλλά να έχει το κεφαλάκι του ήσυχο παρά να τραβιέται.