Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Καταστήματα Πληροφορικής: Reviews/Ποια προτιμάτε/Εντυπώσεις

Poll: Ποιο κατάστημα Πλήροφορικής εμπιστεύεστε περισσότερο? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Compuland
No votes 0%
E-Shop.gr
10 31.3%
EasyBuyWorld
1 3.1%
GameExplorers.gr
2 6.3%
InfoWorld
No votes 0%
MSystems
2 6.3%
Multirama
3 9.4%
Πλαίσιο
14 43.8%
PlayAll.gr
No votes 0%
TheGameLand.gr
No votes 0%
Total number of voters: 5
Only registered users can participate to this poll
More
01 May 2009 20:12 #52473 by Αντώνης Παπαθανασίου
Από ποιο κατάστημα Πληροφορικής ψωνίζετε? Γενικά πιο απ' όλα τα καταστήματα προτιμάτε και γιατί?

Πείτε μας τις εντυπώσεις σας και ζητήστε να σας προτείνουν κάποιο κατάστημα για να ψωνίσετε. Προτείνουμε να κάνετε πρώτα μια αναζήτηση στο www.bestprice.gr για τις καλύτερες τιμές.

Ψηφίστε στο γκάλοπ και αιτιολογήστε με reply.

Αν δεν υπάρχει το κατάστημα Πληροφορικής που θέλετε, μου το λέτε και το προσθέτω στο γκάλοπ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 May 2009 20:37 #52474 by Esperos
Multirama αφενος γιατι δουλευω εκει και αφετερου γιατι βαρεθηκα της @@@ του Πλαισιου, σου βαζει κεντρικη σελιδα πραματα που δεν εχει για να σε τραβηξει και οταν τα παραγγέλνεις σου τηλεφωνάει και σου λεει τις 2 γνωστες ατάκες! "Μόλις μας τέλειωσε αλλα εχουμε κατι αντίστοιχο" , "Ξέρετε αυτο θα το φερουμε σε μια βδομάδα".
Απο τιμες καποιοι μας λενε ακριβούς αλλα αυτο που δεν ξερουν ειναι οτι αν τους πεις οτι το βρηκα Πλαισιο τοσο αυτομάτως στο αφηνουν στην ιδια τιμη.
Οσο για το E-shop μιας και ειναι και αυτο του Ομιλου Γερμανος εχουμε μαθει πραγματακια που ουτε καλωδιο δε θα αγοραζα απο εκει! Απλα αναρωτηθείτε πως ειναι δυνατον με 20 καταστηματα να εχει χαμηλότερες τιμες απο Πλαισιο και Multirama που εχουν καμια 80ρια.
Και μην ακούσω βλακειες του στιλ γιατι δεν διαφημίζετε ή γιατι δεν εχει πωλητές οποτε γλυτώνει λεφτά απο εκει γιατι πλεον εχει και τα 2 και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.

More
01 May 2009 21:02 #52475 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ πάλι έχω ακούσει πως είναι φθηνότερο γιατί το προσωπικό του είναι ολίγον άσχετο! :mrgreen:

More
02 May 2009 04:30 #52486 by Μάνος Αλιμπέρτης
Λόγω του οτι μένω στα Χανιά και εδωπέρα Πλαισιο δεν υπάρχει αγοράζω κυρίως απο το e-shop.gr που έχει point στα Χανιά και ειμαι ετσι καλυμμένος σε ενα βαθμο στο θέμα του support για εγγύησεις κτλ.

Everything that has a beginning has an end...

More
02 May 2009 05:03 #52487 by Alex
Προτιμώ E-shop σχεδόν πάντα. Σχεδόν τα πάντα άμεσα διαθέσιμα (Μενίδι) και από τα πιο φτηνά... Δεν με νοιάζει από που κόβει λεφτά... Εφόσον όπως λες Profitis αν πεις στο multirama το βρήκα τόσο και στο αφήνει σημαίνει οτι μπορεί να στο πουλήσει σε χαμηλότερη τιμή (με κέρδος) και δεν το κάνει. Και το e-shop δεν έχει τα καταστήματα που έχει το plaisio και το mulirama. Έχει πολύ λιγότερους υπαλλήλους γιατί δεν έχει καταστήματα που μπορείς να πας μεσα και να χαζέψεις έχει μόνο 5 πωλητές και μετά αποθήκη. Στηρίζεται κυρίως σε on-line παραγγελίες.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
02 May 2009 11:58 #52491 by Μπάμπης Χαραλάμπους
www.bestprice.gr Μπενω εδω βλέπω πιο καταστημα εχει πιο χαμηλες τιμες και αγοραζω απο εκει δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτίμηση σε καταστημα

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 May 2009 16:10 #52501 by Esperos

mordred wrote: Προτιμώ E-shop σχεδόν πάντα. Σχεδόν τα πάντα άμεσα διαθέσιμα (Μενίδι) και από τα πιο φτηνά... Δεν με νοιάζει από που κόβει λεφτά... Εφόσον όπως λες Profitis αν πεις στο multirama το βρήκα τόσο και στο αφήνει σημαίνει οτι μπορεί να στο πουλήσει σε χαμηλότερη τιμή (με κέρδος) και δεν το κάνει. Και το e-shop δεν έχει τα καταστήματα που έχει το plaisio και το mulirama. Έχει πολύ λιγότερους υπαλλήλους γιατί δεν έχει καταστήματα που μπορείς να πας μεσα και να χαζέψεις έχει μόνο 5 πωλητές και μετά αποθήκη. Στηρίζεται κυρίως σε on-line παραγγελίες.

Μα καλά πως μπορείς να το πιστεύεις αυτό? Λες επειδή έχει μερικούς υπαλλήλους λιγότερους να μπορεί να πουλά ακόμα και 40-50 ευρο λιγότερο από ένα μαγαζί που έχει τα τριπλάσια καταστήματα απο αυτό και άρα κάνει την τριπλάσια παραγγελιά απο το εξωτερικό? Και άρα ο προμηθευτής μπορεί να του κάνει καλύτερη έκπτωση? Γιατί άλλο να αγοράζεις 100 κουτιά κάρτες γραφικών και άλλο 300!!!
Θα έπρεπει να σας νοιάζει από που κόβει λεφτά ειδικά όταν τα κόβει απο το προϊόν που εσύ αγοράζεις όλο χαρά! Νομίζετε πως όλα τα προϊόντα είναι το ένα και το αυτό? Αν ναι πλανάστε οικτρά! ΤΑ ΠΑΝΤΑ έχουν revesion, όπου χωρίζονται σε R-Α, R-Β, R-C και R-D τα προϊόντα που έχει το e-shop είναι από Β και κάτω με πληοψηφία των C-D, τι σημαίνει αυτό στην πράξη? Ότι 2 επεξεργαστές πχ Quad 6600 2,4gh όπου ο ένας είναι R-A και άλλος R-B ή C ή D μπορεί να φαινομενικά να λένε και οι δυο Q 6600 αλλά ο Α είναι καλύτερη παρτίδα με αποτέλεσμα να ζεσταίνετε πολύ λιγότερο, στο OC να πηγαίνει πολύ ψηλά χωρίς να ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες ή και ακόμα να είναι πιο σταθερός. Αυτό αφορά όλα τα προϊόντα ανεξαιρέτως, φίλος μου είχε πάρει 2 φορές απο e-shop την Nvidia 8800 GTS και του κάηκε μέσα σε 6 μήνες την αλλάζει και του ξανά καίγεται, του λέω να μου την φέρει πριν τους την πάει και βλέπω στα πλάγια στο κουτί της Rev00 που σημαίνει πως ήταν από τα πρώτα κομμάτια που είχε φτιάξει το εργοστάσιο! Πελάτες? το τι ακούω κάθε μέρα δε φαντάζεστε. Μπορεί να αγοράσατε κάποια πραγματάκια και να σας βγήκαν καλά (προφανώς δε τα φέρατε στα όρια τους) αλλά αυτό δεν είναι μέτρο σύγκρισης! Τα στατιστικά δε βγαίνουν απο έναν μόνο άνθρωπο αλλά από πολλούς! Και το κυριότερο αν σταθίκατε 1-2 φορές κωλόφαρδοι δε σας υπογράφει κανείς πως θα συνεχίσετε να είστε.
Όσο για το service του?

Για ρίξτε μια ματιά εδώ...........
www.thelab.gr/showthread.php?t=5 ... ight=eshop
www.thelab.gr/showthread.php?t=2 ... ight=eshop

Μπορώ να σας γεμίσω με τέτοια......Αλλά νομίζω το πιάσατε το νόημα αν όχι, σκασίλα μου! Εγώ το καλό το έκανα!

Τώρα για το άλλο που λες φίλε mordred ότι αφού μπορεί να κατεβάσει το Multirama τις τιμές του γιατί δε το κάνει εξ αρχής σου λέω γιατί πολύ απλά δε μπορεί!!! Οταν το κάνει αυτο πραγματικά μπαίνει μέσα και χάνει κέρδος άλλα το κάνει για να μη φυγει ο πελατης δυσαρεστημένος και με ασχημη εντύπωση. Δε γίνεται να πουλάμε το καλό πράμα στην τιμή του σκάρτου. Απλά καλό είναι και ο κοσμάκης να αρχίσει να ξυπνάει και να μη πηγαίνει πάντα στο φτυνότερο γιατί φτυνό και καλό ΔΕΝ υπάρχει, καλύτερα να δώσει 20 και 30 ευρο παραπάνω αλλά να έχει το κεφαλάκι του ήσυχο παρά να τραβιέται.

More
02 May 2009 16:48 #52507 by Alex
Χμμμ καλά το ότι μπαινει μέσα το multirama για τον κάθε πελάτη δε νομίζω...
Στα άλλα μπορεί να έχεις δίκιο... Αλλά πως είσαι σίγουρος; Κι πως είμαι εγώ σίγουρος οτι τα "multirama" και τα "πλαίσια" δεν μου πουλάνε τα κακά revision. Εγώ δεν έχω παράπονο... Κι εφόσον μέχρι τώρα δεν έχω δεν μπορω να πω κατι... Μπορώ να σου πω πολλές ιστορίες για servis και "πλαισίου" και 'multirama". Εγώ να φανταστείς γύρισα στο e-shop (ένα εξωτερικό σκληρό) που δεν ήταν καν χαλασμένος αλλά δεν μου "έκανε" και δεν είχα κανένα προβλημα απολύτως... Το θέμα είναι οτι το multirama είναι το το πιο ακριβό απ'όλα... Θες να μου πεις είναι το πιο ακριβό επειδή φέρνει μονο class a προιόντα; Δεν νομιζω...

Με το δικό σου σκεπτικό εγώ πόυ πήρα μηχάνημα από κει θα έπρεπε να έχω ήδη κατι χαλασμένο... Για παράδειγμα η 24άρα που έχω εφόσον δεν έχει 0 pixel εγγύηση και είναι χαμηλότερου rev (λέμε τώρα) θα έπρεπε να έχει 2-3 ελλατωματικά pixelακια...

Και φυσικά το revision δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λες με τις παρτίδες... Τα revision είναι επανεκδόσεις του ίδιου προϊόντος αλλά λιγο βελτιωμένες. Δεν έχει να κανει καμία σχέση με την ποιότητα του προϊόντος. Αυτό που λες με τις παρτίδες υπάρχει (διαφορετικές ποιότητες), μάλιστα η gainward το δείχνει και στα προίόντα της (silver και gold εκδόσεις)...Αλλά για άλλες φίρμες δεν μπορείς να το διακρίνει απλά από το κουτί τους...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
02 May 2009 18:43 #52512 by Μπάμπης Χαραλάμπους

mordred wrote: Χμμμ καλά το ότι μπαινει μέσα το multirama για τον κάθε πελάτη δε νομίζω...
Στα άλλα μπορεί να έχεις δίκιο... Αλλά πως είσαι σίγουρος; Κι πως είμαι εγώ σίγουρος οτι τα "multirama" και τα "πλαίσια" δεν μου πουλάνε τα κακά revision. Εγώ δεν έχω παράπονο... Κι εφόσον μέχρι τώρα δεν έχω δεν μπορω να πω κατι... Μπορώ να σου πω πολλές ιστορίες για servis και "πλαισίου" και 'multirama". Εγώ να φανταστείς γύρισα στο e-shop (ένα εξωτερικό σκληρό) που δεν ήταν καν χαλασμένος αλλά δεν μου "έκανε" και δεν είχα κανένα προβλημα απολύτως... Το θέμα είναι οτι το multirama είναι το το πιο ακριβό απ'όλα... Θες να μου πεις είναι το πιο ακριβό επειδή φέρνει μονο class a προιόντα; Δεν νομιζω...

Με το δικό σου σκεπτικό εγώ πόυ πήρα μηχάνημα από κει θα έπρεπε να έχω ήδη κατι χαλασμένο... Για παράδειγμα η 24άρα που έχω εφόσον δεν έχει 0 pixel εγγύηση και είναι χαμηλότερου rev (λέμε τώρα) θα έπρεπε να έχει 2-3 ελλατωματικά pixelακια...

Και φυσικά το revision δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λες με τις παρτίδες... Τα revision είναι επανεκδόσεις του ίδιου προϊόντος αλλά λιγο βελτιωμένες. Δεν έχει να κανει καμία σχέση με την ποιότητα του προϊόντος. Αυτό που λες με τις παρτίδες υπάρχει (διαφορετικές ποιότητες), μάλιστα η gainward το δείχνει και στα προίόντα της (silver και gold εκδόσεις)...Αλλά για άλλες φίρμες δεν μπορείς να το διακρίνει απλά από το κουτί τους...

Εγω παλι ειχα προβλημμα με εναν εξωτερικο(βασικα ο πατερας μου), προβλημμα συμβατοτητας και δεν δεχτηκαν να του το αλλαξουν και μιλησαν με τεραστια αγενεια μεσω του τηλεφωνου. Ετσι ο πατερας μου αναγκαστηκε να παει στα κεντρικα του e-shop στα οποια εκει μας ειπαν πως δεν λειτουργουσε γιατι ειχαμε κανει κακη χρηση ενω δεν του ειχαμε κανει τιποτα! Ετσι και ο πατερας μου τους φοβισε λεγοντας τους πως θα κανει μηνυση και τοτε δεχτηκαν να μας δωσουν αλλο. Απο τοτε δεν εχουμε παρει τιποτα παλι απο το e-shop. Οσο για τα reversion Ουτε εγω καταλαβα

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 May 2009 18:44 #52513 by Esperos
Ειναι πολυ ευκολο να το τσεκαρεις και μονος σου. Ολα τα κουτια γραφουν στα πλαγια, προσωπικά οσα εχω τσεκαρει στο καταστημα που ειμαι εγω δεν εχω βρει προιον με τοσο χαλια revision.
To Revision ειναι αυτο που σου λεω,αλλα και που λες και εσυ! Οταν ενα προιον φτιαχνετε για πρωτη φορα με καποια Α ελλατωματα ειναι Rev 00 οταν ξανα βγει με διορθωμένα καποια στατιστικά του το Rev αλλαζει σε 01-02.