Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το απόλυτο ξενέρωμα ενός gamer

More
02 Feb 2009 00:37 #50257 by Πασχάλης Μαυρωδής
Σας έχει τύχει ποτέ να αρχίσετε το αγαπημένο σας game και εκεί που παίζετε καθηλωμένοι να κολλήσει το δισκάκι μια και καλή? Ε λοιπόν μου έτυχε σήμερα που είπα να αρχίσω για δεύτερη φορά το Resident Evil 4 και δεν σας κρύβω ότι σπάστηκα αφάνταστα... :evil: Αν υπάρχει κάποιος με παρόμοια εμπειρία ας μοιραστεί τον πόνο του μαζί μου...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Feb 2009 01:13 #50259 by Χρήστος Αρμυριώτης
Κάποτε (το 1999 για την ακρίβεια) είχα αγοράσει για το PSX τη Formula 1 '99 και κάνοντας την κίνηση να βάλω το δισκάκι στο Play (ολοκαίνουργιο το παιχνίδι εντωμεταξύ) μου φεύγει απ'τα χέρια και πάει να πέσει. Όπως πήγα απότομα να το πιάσω το κόλλησα πάνω στο έπιπλο της τηλεόρασης και το γρατζούνισα...Αυτό ήταν μεγάααααααλο σπάσιμο!!!

Αν το άφηνα να πέσει δεν θα είχε πάθει τίποτα! :roll:

More
02 Feb 2009 14:20 #50262 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εμενα κλασσικες παπαρ*** του 360. Επειδη δεν ειναι καλα κατασκευασμενο μου κατεστρεψε το 1ο Gears of War. Ευτυχως ηταν κατι σαν Platinum και ειχε μονο 30 ευρω

More
02 Feb 2009 22:41 #50265 by Μάνος Γρυπάρης
Το μεγαλύτερο ξενέρωμα ήταν με τις δισκέτες. Στην Amiga 500 είχε κολλήσει το Championship Manager 1 στην 13η σεζόν (τότε έπαιρνα Manchester United). Ο Giggs είχε πάει 33 στα 34. Είχα φτάσει να παίζω παιχνίδι του '93 και να βρίσκομαι στο 2006. Μετά αντιγράφαμε τις δισκέτες σε άλλες κενές μπας και διορθωθεί το error.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Feb 2009 00:24 #50276 by Πασχάλης Μαυρωδής
Πάντως μιας και κολάει στο Main game και δεν μπορώ να συνεχίσω έρχισα να παίζω μανιωδώς τα extras... :) Μάλιστα έκανα μερικά καλά score στο mercanaries mode Και ξεκλείδωσα τον Hunk... Υπενθυμίζω ότι μιλάω για το Resident Evil 4...

More
03 Feb 2009 20:40 #50286 by Milkman14
Ενα προσφατω περιστατικο ειναι οταν επαιζα το tomb raider:underworld στο ps3. Περιπου στη μεση του παιχνιδιου ''κολαει'' το παιχνιδι,να σας πω την αληθεια δεν με πειραξε τοσο πολυ,δεν ξερω το γιατι,φαινεται το πηρα χαλαρα.Αυτο ομως που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι οταν επαιζα το God Of War 2 στο ps2,το οποιο κολλησε στο τελευταιο βιντεακι(εκει που σκοτωνει o kratos την Αθηνα) και μετα απο αυτο αρχισαν τα ''καντιλια''.....Απολυτη ξεναρα!

More
04 Feb 2009 15:15 #50297 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ευτυχως δεν μου εχει συμβει τιποτα τετοιο!

SquallLeonheart wrote: Πάντως μιας και κολάει στο Main game και δεν μπορώ να συνεχίσω έρχισα να παίζω μανιωδώς τα extras... :) Μάλιστα έκανα μερικά καλά score στο mercanaries mode Και ξεκλείδωσα τον Hunk... Υπενθυμίζω ότι μιλάω για το Resident Evil 4...

Παίξε με την Ada εχει φαση!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
04 Feb 2009 18:59 #50303 by nickos
Ενω επαιζα με τον Αρη στο God of War κοβεται το ρευμα...
Ν Ε Υ Ρ Α ! ! ! ! ! :evil:

More
04 Feb 2009 19:14 #50305 by Νικολής Ασημάκης
Συνεχές ξενέρωμα. Έπαιζα στο λάπτοπ Baldur's Gate 2 και κατάφερα να το τερματήσω αλλά κόλλαγε το pc, άρα δεν μπορούσα να το τερματήσω. Το έπαθα 5-6 φορές και μετά περίμενα να επιστρέψω σπίτι (ήμουν σε διακοπές) για να το τερματήσω. Επιστρέφω και μόλις το τερματίζω..... κόβεται το ρεύμα!!!! Ελεεινό ξενέρωμα....

More
06 Feb 2009 00:14 #50331 by Πασχάλης Μαυρωδής

IloveCONSOLES wrote:

Παίξε με την Ada εχει φαση!

IloveCONSOLES ακολούθησα την συμβουή σου και το άρχισα με την Ada... :) Ελπίζω μόνο να μην κολήσει και σε αυτό το mode... Είναι λίγο πιο δύσκολο με την Ada ή είναι ιδέα μου? Σαμ να έχει περισσότερα zombie...