Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το απόλυτο ξενέρωμα ενός gamer

More
07 Feb 2009 00:02 #50336 by Μπάμπης Χαραλάμπους

SquallLeonheart wrote:

IloveCONSOLES wrote:

Παίξε με την Ada εχει φαση!

IloveCONSOLES ακολούθησα την συμβουή σου και το άρχισα με την Ada... :) Ελπίζω μόνο να μην κολήσει και σε αυτό το mode... Είναι λίγο πιο δύσκολο με την Ada ή είναι ιδέα μου? Σαμ να έχει περισσότερα zombie...

Οχι ρε δεν ειανι δυσκολο! Μονο πιστολιδι εχει! Τους γριφους δεν τους ξαναλύνεις και για να μην βαριέσαι εχει παραπανω ζομπι :mrgreen: . Εχει ομως vids και συνομιλιες! Αντε εγω σε 3 μερες (οχι κολλημενος ομως) το τερματισα. Σειρα σου! :armata tongue:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Feb 2009 00:06 #50337 by Πασχάλης Μαυρωδής

IloveCONSOLES wrote:

SquallLeonheart wrote:

IloveCONSOLES wrote:

Παίξε με την Ada εχει φαση!

IloveCONSOLES ακολούθησα την συμβουή σου και το άρχισα με την Ada... :) Ελπίζω μόνο να μην κολήσει και σε αυτό το mode... Είναι λίγο πιο δύσκολο με την Ada ή είναι ιδέα μου? Σαμ να έχει περισσότερα zombie...

Οχι ρε δεν ειανι δυσκολο! Μονο πιστολιδι εχει! Τους γριφους δεν τους ξαναλύνεις και για να μην βαριέσαι εχει παραπανω ζομπι :mrgreen: . Εχει ομως vids και συνομιλιες! Αντε εγω σε 3 μερες (οχι κολλημενος ομως) το τερματισα. Σειρα σου! :armata tongue:

Ναι, και εγώ θα το τερμάτιζα σήμερα αλλά κολάει και αυτο! @#$%!!! :evil: Και πάνω στο καλύτερο... :(

More
07 Feb 2009 11:23 #50340 by Μπάμπης Χαραλάμπους

SquallLeonheart wrote:

IloveCONSOLES said: Παίξε με την Ada εχει φαση!

SquallLeonheart said: IloveCONSOLES ακολούθησα την συμβουή σου και το άρχισα με την Ada... :) Ελπίζω μόνο να μην κολήσει και σε αυτό το mode... Είναι λίγο πιο δύσκολο με την Ada ή είναι ιδέα μου? Σαμ να έχει περισσότερα zombie...

IloveCONSOLES said: Οχι ρε δεν ειανι δυσκολο! Μονο πιστολιδι εχει! Τους γριφους δεν τους ξαναλύνεις και για να μην βαριέσαι εχει παραπανω ζομπι :mrgreen: . Εχει ομως vids και συνομιλιες! Αντε εγω σε 3 μερες (οχι κολλημενος ομως) το τερματισα. Σειρα σου! :armata tongue:

SquallLeonheart said: Ναι, και εγώ θα το τερμάτιζα σήμερα αλλά κολάει και αυτο! @#$%!!! :evil: Και πάνω στο καλύτερο... :(

Χαχαχαχα. Διπλο ξενέρωμα! Αν ειναι αντεγραμμενο, δοκιμασε να το αντιγραψεις παλι στον υπολογιστη σου και δεν θα κολλαει.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
06 Jun 2009 18:53 #53840 by Γιώργος Σουβατζίδης
Μου έχει τύχει να μου χαλάσει δύο φορές το CD του Soldier of Fortune αλλά φυσικά ήταν αντιγραφή. Τι να περιμένεις από αντιγραφές; Άλλη παρόμοια εμπειρία δεν έχω αλλά γενικά αυτό είναι θέμα που αφορά περισσότερο αντιγραμένα CD και κονσόλες.

Syberia και ξερό ψωμί!

More
08 Jun 2009 21:16 #53976 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Νεο ξενέρωμα! Εγω στο PSP μου έχω περάσει Custom Firmware και τρέχω τα παιχνίδια μέσω του Memory Stick. Τo Metal Gear Solid Portble Ops το ειχα τερματίσει 7 φορες και ειχα περιπου 90 ωρες συνολικο gameplay και πολλους καλους στρατιωτες. Λοιπον ετσι όπως πήγα να κανω save το PSP κολλησε με αποτέλεσμα να σβηστει το save! :cry: Το PSP τελικα κολλησε γιατι είχα αγοράσει μια απο τις fake Sony Μemory Stick Που κυκλοφορουν ενώ την ειχα πληρωσει για καλη!

More
23 May 2014 14:14 #144949 by Μάρκος Ασκανιάν
Ο εφιάλτης που είχα πάντα ήταν ότι μου έπεφτε το PS1. Δυστυχώς ο εφιάλτης έγινε πραγματικότητα και το PS1 δεν είναι καλά... :-(

Adododo!!!

More
23 May 2014 16:30 #144955 by jimbl
Προσπαθούσα να κάνω speedrun του super metroid και ενώ είχα προχωρήσει αρκετά (νίκησα kraid, dragyon και Ridley) πάω να μπω στον κόσμο tourian, και με τρώει ενα μικρό μποτακι. Χτύπησα τόσο δυνατά το καπάκι του λάπτοπ που έσπασε το ενα πιαστρακι.

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

More
23 May 2014 18:37 #144960 by Αγησίλαος Σιντόρης
εγω το μονο τετοιο περιστατικο το οποιο με οδηγησε να κατεβασω στον υπολογιστη ολοκληρωτικο το λεξιλογιο γαλλικων μου ηταν μια φορα που επαιζα league of legends και ενω ειχα προσπαθησει πολυ να ανεβω νομιζω σιλβερ 1 μπηκε ενας φιλος μου να παιξουμε και καπου στην μεση του παιχνιδιου εκει που τα πηγαιναμε αρκετα καλα τσουπ κοβεται το ρευμα..ποτε δεν εμαθα το γιατι,εξω ο καιρος ηταν μια χαρα,απλα της ηρθε της δευ να κοψει το ρευμα..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
24 May 2014 11:38 #144981 by Βασίλης
να κοπει το ρευμα,να παθει rod το 360,να προκυψει κατι εκτακτο την ωρα που εισαι σε κρισιμο σημειο του παιχνιδιου και να μην μπορεις να κανεις save!

More
25 May 2014 20:21 #145062 by jimbl
Να εχεις πιασει ενα θρυλικο ποκεμον στο Game Boy η το Advance και να τελειωνει η μπαταρια αμεσως μετα . Ευτυχως στην περιπτωση μου ηταν το Zapdos που ξαναπιανεται ευκολα, αλλα ενας φιλος μου ειχε καταφερει να βρει το Suicune το επιασε μετα απο μερες προσπαθειας και μολις μπηκε στο μενου για να κανει save.. ΤΣΑΚ, τερμα η μπαταρια. Περιττο να πω οτι το Gameboy δεν επιβιωσε την απογειωση και προσκρουση στον τοιχο..... αλλα αν δεν το σπασεις εκεινη τη στιγμη, δεν εισαι αληθινος gamer. :D

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!