Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το απόλυτο ξενέρωμα ενός gamer

More
25 May 2014 20:31 #145063 by Panos Sofos
To απόλυτο ξενέρωμα το είχα φάει παίζοντας FIFA 13 στο x360 το άσπρο (το πρώτο πρώτο μοντέλο) όταν μετά από πολλές προσπάθειες επιτέλους καταφέρνω να φέρω τον C.Ronaldo στην Swansea (No comment I know.... :P ) και με το που υπογράφει και τον βάζω στην αρχική 11άδα μου πετάει RROD το 360.... Περιττό να πω το τι έγινε και τι κατέβασα εκείνη την ώρα... :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 May 2014 09:04 #145080 by Δημήτρης Κάτσης
Σε σχέση με αυτά που διαβάζω εδώ μάλλον ανήκω στους σχετικά τυχερούς εδώ μέσα! Το μεγαλύτερο ξενέρωμα που έχω φάει μακράν είναι στο magika που έπαιζα co-op με την αδελφή μου! Να μας βγαίνει η πίστη να φτάσουμε στο final boss και ακόμη περισσότερο στο να το νικήσουμε και λίγο πριν κάνει save να τρώει κόλημα και φτου από την αρχή! Και αυτό να συμβαίνει 5-6 φόρες και αν ήσουν τυχερός να έκανε save! Αλλά σχεδόν σε κάθε level δεν υποφέρονταν οπότε delete και μεγαλύτερη ξενέρα! Σε ατομικό επίπεδο μικροπράγματα κυρίως που δεν τα πολυθυμάμαι κιόλας!

More
26 May 2014 23:04 #145095 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Το απόλυτο ξενέρωμα ε?...Παίζω Pokemon Ranger Guardian Signs στο DS για 2 1/2 ώρες και με το που το κλείνω για να πάω στην σχολή, ρωτάω τον εαυτό μου: "Πότε έκανα τελευταία φορά save?"....δεν είχα κάνει καθόλου τελικά. Έκανα 2 μήνες να το ξανααγγίξω!

More
19 Mar 2015 14:45 #158248 by Omnibot
Sword of the Berserk:Gut's Rage στο Dreamcast. Έπαιζα για αρκετή ώρα και πριν κάνω quit πάτησα save. Δεν γνώριζα όμως ότι δε κάνεις save το level, αλλά το score! @http!5$&JHF^%_? ήταν από τα λίγα πράγματα που ξεστόμισα...

More
19 Mar 2015 15:37 #158262 by Τάσος Μαραγκός
κατι που δεν ηθελα ποτε να ξαναθυμηθω...
παιδικα χρονια...δαιγωνισμος με το αδερφο μου στο Gameboy στο παιχνιδι double dragon,ποιος θα το τερματισει 1ος με στοιχημα αλλαες κασσετες...Ημου μπροστα με διαφορα κ μπουμμμ...σβηνει απο μπαταριες...Περιττο να πω οτι του εσπασα την οθονη στο κουτελο μου!!!χαχαχαχ...απο τοτε το εχω ΑΝΤΙΚΑ...χαχα...

More
19 Mar 2015 18:27 #158273 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Εγώ θα πω τη γνωστή φάση για όσους έχουν παίξει racing game, που είσαι στον τελευταίο γύρο πρώτος και με διαφορά από τους αντιπάλους, και στην τελευταία στροφή φεύγεις σαν τον τσολιά πάνω στον τοίχο και τελικά βγαίνεις 6ος...

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
19 Mar 2015 18:58 - 19 Mar 2015 18:59 #158276 by Γιωργος
Προσωπικα το να πεσει το ρευμα ειναι το χειροτερο μου.
Last edit: 19 Mar 2015 18:59 by Γιωργος.

More
28 Mar 2017 13:49 #196128 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Εγώ έπαιζα το championship manager 01/02 και το είχα πάει πολύ μακριά με ομαδάρα ξέρω γω και εκεί που έκανα save κόπηκε το ρεύμα και το save έγινε corrupt, δεν έκανε ξανά load. Από τότε κάνω πάντα 3-4 save σε διαφορετικά slots εναλλάξ + quicksave slot αν υπάρχει.

More
28 Mar 2017 14:06 #196136 by Angel
Το απόλυτο ξενέρωμα το έφαγα στο LoL πρόπερσι το καλοκαίρι όπου ήμουν promotion για Plat και στο πρώτο game πέφτει για κάποια δευτερόλεπτα(2-3) το net και το client με πέταξε και μου χρέωσε και ήττα.Ξαναμπαίνω και πέφτει το ρεύμα.Έτσι έχασα 2 games απο τα 5 που μπορείς να παίξεις και θες 3 wins για να πάρεις προαγωγή.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
28 Mar 2017 14:54 #196145 by Βασιλης Γαλανος
Πολύ παλιά, έπαιζα αρκετό online αλλά οι γονείς μου, στην βάση του τηλεφώνου, δεν είχαν βάλει από άγνοια, έναν αναγκαίο μετατροπέα, με αποτέλεσμα όποτε να παίρνει κάποιος τηλέφωνο να πέφτει η σύνδεση.Και αυτό γινόταν για μερικούς μήνες. Απελπιστικό πραγματικά :(

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."