Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών

More
23 Dec 2012 01:42 #117118 by Κώστας Λάβαρης
Το Empire Earth III! Χάλασε μια πολύ καλή σειρά και ήταν χάσιμο χρόνου!! Από τα χειρότερα strategy ever!

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Dec 2012 21:07 #117149 by Παναγιώτης Σεντουκάς
θα πω To Xblades για PS3 υπάρχουν πολλά παιχνίδια που έχω μισήσει, αλλά συνήθως τους δίνω μερικές ώρες πρίν τα παρατήσω. Αυτό το ξαπόστειλα με το που τελείωσα την πρώτη πίστα. Αισχρό

Manos wrote: Τώρα πολλοί θα με βρίσετε αλλά θα το πω. Το Okami για PS2! Ένα παιχνίδι που πήρε 9άρια αβέρτα (παίζει να πήρε και 10άρια) και για μένα ήταν μια ανελέητη ιαπωνική ΠΑΤΑΤΑ.

More
04 Feb 2013 22:39 #119991 by Crom
Εχω φάει αρκετές φόλες κυρίως παλιά που δεν ψαχνόμουνα ιδιαίτερα και δεν ηταν τόσο εύκολη η ενημέρωση, πρώτα μου έρχονται στο μυαλό τα the ninja & super tennis του master system, το pit fighter του SNES και απο τα πρόσφατα το neverdead στο PS3 αν και αρχικά φαινόταν ενδιαφέρον ειναι μια ακρως εκνευριστική φόλα, μόνο καλό η μουσικάρα που έχει.

More
12 Feb 2013 01:46 #120256 by Βαγγέλης Καντιδάκης
Με μεγάλη σιγουριά θα πω το Quantum Theory. Το multiplayer του είναι έρημος...., οι servers είναι ασταθείς και το Gameplay θυμίζει μια φθηνή αντιγραφή του Gears of War για το Xbox.

More
01 Aug 2013 00:23 #129707 by Petros

Lordwinter wrote: Χειρότερο game ever για μένα είναι το NBA LIVE 1998. Είχα δώσει ένα κάρο λεφτά και αποδείχθηκε πατάτα από τις λίγες, μια μέρα αφοί το αγόρασα το αντάλλαξα με το Final Fantasy VII.

ποιος κεφτές στο αντάλλαξε με το FFVII ??? εγώ Age of Conan... ακόμα να ξεχάσω τα 80 ευρό.. που ειχα δώσει

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
12 Aug 2013 17:18 #130424 by Sadshadow
Ride to Hell: Retribution το χειρότερο παιχνίδι αυτής της γενιάς και ένα από τα χειρότερα όλων των εποχών , ισάξιο του superman 64

More
12 Aug 2013 19:00 #130427 by Αποστόλης Αναστασίου

ThunderHawk wrote: Για εμενα το χειροτερο ειναι το Rome Total War μεγαλη μουφα :bduh:  :crazy tooth:

Φίλε μου αν και παλιό το Post σου δεν θα συμφωνήσει κανένας σε πληροφορώ μαζί σου . Το Post αφορά παιχνίδια που δεν θα έπρεπε καν να εκδοθούν , όχι μεγαλουργήματα που δεν σου άρεσαν :P φιλικά φυσικά ;) Απλά προφανώς δεν σου αρέσουν τα Total War γενικώς όχι ότι είναι μούφα .

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
13 Aug 2013 00:46 #130439 by Γιάννης Σκιαδάς
Εγώ θεωρώ πως το Viva Piniata είναι ένα από τα πιο βαρετά παιχνίδια που έχω παίξει! Ευτυχώς που ήταν 'δώρο' με το xbox 360 και δεν το 'πλήρωσα'!!
Σε πολλούς αρέσει αλλά εγώ το βαρέθηκα μετά από μία ώρα!

More
01 Jun 2014 13:56 #145262 by Μάρκος Ασκανιάν
Bubsy 3D στο PS1. O λόγος; Δείτε το παρακάτω video...
[BBvideo 560,340:173cukqd]
[/BBvideo:173cukqd]
Την εποχή του Crash Bandicoot βγήκε αυτό το τερατούργημα!!! :lol big: :bangh: :cannon:

Adododo!!!

More
01 Jun 2014 15:49 #145278 by Κώστας Προμπονάς
Brink. Είχε potential αλλά πήγε άπατο. Είναι το μόνο game απο τη συλλογή μου που έχω πουλήσει (σκοτώσει δηλαδή). Ο λόγος ήταν ότι δεν μπορόυσα ούτε να το βλέπω. Χυδαίο.
...Με κάποιο μαγικό τρόπο κατάφερε να είναι ακόμα χειρότερο και από το Bodycount της Codemasters.