Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών

More
03 Dec 2008 00:38 #49237 by Πασχάλης Μαυρωδής
Σας έχει τύχει ποτέ να παίξετε κάποιο game, το οποίο στην πορεία αποθείχθηκε τόσο κακό σε σημείο να σας κάνει να αναρωτιέστε πως κατάφερε να εκδοθεί; Αν ναι μην διστάσετε να το καταγγείλετε... :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Dec 2008 00:57 #49238 by Χρήστος Αρμυριώτης
Με διαφορά το χειρότερο που έχω παίξει είναι το Parappa the Rapper για Playstation 1! Ακόμα και δώρο να σας το κάνουν μην το πάρετε!!! :twisted:

More
03 Dec 2008 01:18 #49239 by Πασχάλης Μαυρωδής
:) Ναι, όντως το παιχνιδάκι δεν τα ΄λεγε πολύ καλά...

More
03 Dec 2008 10:36 #49243 by Μάνος Γρυπάρης
Τώρα πολλοί θα με βρίσετε αλλά θα το πω. Το Okami για PS2! Ένα παιχνίδι που πήρε 9άρια αβέρτα (παίζει να πήρε και 10άρια) και για μένα ήταν μια ανελέητη ιαπωνική ΠΑΤΑΤΑ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Dec 2008 11:20 #49245 by Stathis Yannacopoulos
Μια ειδική περίπτωση για εμένα είναι το Age of Conan. Είναι ενα απο τα παιχνίδια με το μεγαλύτερο hype στην ιστορία των video games το οποίο κατάφερε μόλις 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του να έχει server φαντάσματα -πλην 2-3 - και ακόμη και τώρα game breaking bugs/mechanics. Αν και ασχολήθηκα μαζί του 2,5 μήνες το παιχνίδι ήθελε χαλαρά άλλον 1 χρόνο για να είναι έτοιμο.

Τώρα κάτι πιο κοντά στο τόπικ.. Χμμ.. Θα πρέπει να ψάξω πίσω στις μέρες του NES,MS,Game boy,PS 2 τότε που πραγματικά έβγαιναν τραγικές πατάτες παιχνίδια. Όχι οτι τώρα δεν βγαίνουν απλά προσέχω τι παίζω. 'Eτσι πρόχειρα θυμάμαι το Shaq Fu - SNES και το deadly towers

More
03 Dec 2008 15:38 #49246 by Kostas
CM FM και γενικα ολα τα manager.

More
03 Dec 2008 15:45 #49247 by Χρήστος Αρμυριώτης

neo^\ wrote: CM FM και γενικα ολα τα manager.

Τα χειρότερα είπαμε....όχι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! :mrgreen:

More
03 Dec 2008 15:47 #49248 by kostas

More
03 Dec 2008 17:39 #49249 by Πασχάλης Μαυρωδής
Εγώ πάλι θυμάμαι κάποιες απίστευτες αποτυχίες στο ps... Δεν μου έρχεται όμως κάποιο συγκεκριμένο... Ίσως το Small Soldiers... Αν το θυμάται κανείς...

More
04 Dec 2008 00:59 #49251 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Bomberman για το Nintendo 64. Απορώ ακόμα ποιος ήταν ο σκοπός του παιχνιδιού.......