Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών

More
13 Dec 2008 01:39 #49545 by Μπάμπης Χαραλάμπους

kefallinos\ wrote: Απο τα 80s

salamander

[youtube]

[/youtube]

Απλά έπερεπε να έχει πτυχιο στα videogames για να περάσεις απλά τη πίστα

Rosco Mcqueen

[youtube]
[/youtube]

Πατάτα αλά psx

Δεν ξερω τι λες εσυ αλλα εμενα το Salamander Καλο μου φανηκε!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Dec 2008 04:11 #49547 by Kostas Kefallinos
παίχτο σε C= 64 και τα λέμε

More
23 Oct 2012 17:44 #113607 by Κώστας Προμπονάς
Kabuki Warriors. Χάλια!

Το είχε ένας φίλος μου στο Xbox, και ήταν πραγματικά...χυδαίο.

Απολαύστε:

More
23 Oct 2012 23:38 #113615 by Anastasios Seitaridis
Πολλά υποψήφια, αλλα σιγουρα μεσα σε αυτα περιλαμβανονται ενοχλητικα loading times που πολλες φορες φτανουν και τα 10 λεπτά!

Εξαιρείται το patrician στην amiga (το οποιο φορτωνε 2-3 ώρες!!! ακουσον ακουσον) και δεν εξαιρείται το stalker το οποιο φορτωνε 5-10 λεπτα ακομα και μετα απο θανατο και reload το save και ήταν πολύ ενδιαφερον αλλα το παρατησα γιατι σκεφτηκα να παρω και 2ο κομπιουτερ να παίζω κατι ενω φορτώνει.. :bduh:

..:: taSSOS SeitaRiDiS::..
Όταν η καρδιά θρηνεί γι'αυτό που'χει χάσει, το πνεύμα γελά γι'αυτό που έχει βρει.  Γνωμικό Σούφι
..:: a1268ο3ο/5ο ΒliZZard :D ::.. Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο

More
27 Oct 2012 17:17 #113758 by Στράτος Καλαϊτζής
Pro Evolution Soccer 2009.Με ανάγκασε να γυρίσω στο FIFA για πάντα.

More
31 Oct 2012 15:26 #113977 by Θοδωρής Κώτσελας
το Rome total war.δεν μου αρεσε καθολου.

More
31 Oct 2012 17:17 #113986 by Γιώργος Κουνναφής
Παιδιά,δοκιμάσατε το KNIGHT'S CONTRACT για PS3????????!!!!!!Μείνετε όμως μακριά!!!!Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα!!!!!Worst game ever!!!!!!To Plumbers Don't Wear ties,για όσους θυμούνται, είναι αριστούργημα μπροστά του!!!

More
23 Dec 2012 00:41 #117113 by Γιώργος Κυρενές
Τρελάθηκα με τα post που είδα εδώ μέσα. Νόμιζα ότι ζω σε άλλο κόσμο. 8O Είπαμε ότι είναι υποκειμενικό αλλά δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε αν είναι ποιοτικό. Το Okami ήταν άκρως καλλιτεχνικό και άρτιο σε όλους του τομείς. Το Rome: Total War είναι από τα καλύτερα strategy που έχουν κυκλοφορήσει κι έχω φάει άπειρες ώρες gameplay(και mods). Το Bomberman του N64 όντως ήταν μέτριο αλλά είχε ωραίο multiplayer. Κι εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου τα Call of Duty αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι είναι καλά σαν games.

Στο θέμα μας τώρα. Το χειρότερο game που έπαιξα ποτέ ήταν το Superman στο N64, κι αυτό για 10 λεπτά(ούτε κι εγώ ξέρω πως άντεξα). Μετά από πολλά χρόνια είδα ότι σε αρκετά ξένα sites το θεωρούν την χειρότερη πατάτα όλων των εποχών.

More
23 Dec 2012 01:00 #117115 by Παντελής Δασκαλέλος
Χειρότερο game ever για μένα είναι το NBA LIVE 1998. Είχα δώσει ένα κάρο λεφτά και αποδείχθηκε πατάτα από τις λίγες, μια μέρα αφοί το αγόρασα το αντάλλαξα με το Final Fantasy VII.

More
23 Dec 2012 01:20 #117117 by Μαρία Αναγνωστοπούλου
Το παιχνίδι που μου έρχεται αμέσως στο μυαλό είναι το Virtual Pool στο PlayStation. Μπορεί τα physics να μην είναι για πέταμα, τα γραφικά του όμως θυμίζουν games του είδους πολύ παλαιότερων ετών και τα loading times είναι εξωφρενικά μεγάλα. Η ολοκλήρωση ενός μόνο frame με αντίπαλο που ελέγχει η CPU καταντάει μαραθώνιος. Ο χρόνος που χρειάζεται ο αντίπαλος για να κάνει μία βολή είναι αρκετός για να μαγειρέψεις, να φας, να φτιάξεις καφέ, να επισκεφθείς το WC και να διαβάσεις ένα μικρού μεγέθους βιβλίο.