Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Telltale Games: Γενική συζήτηση

15 Apr 2016 14:46 - 14 Jun 2017 22:36 #180030 by Χριστιάνα Θάνου
Σε αυτό το forum topic θα συζητάμε για την Telltale Games.

Η Telltale ετοιμάζει ένα Survival Horror. Δημοσίευσε φωτογραφίες οι οποίες σχετίζονται με το game το οποίο ετοιμάζει και θα δούμε μελλοντικά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Apr 2016 19:07 - 14 Jun 2017 22:37 #180784 by Τόνια Αποστόλου
Ας ελπίσουμε να είναι τόσο καλά όσο τα προηγούμενα games της. Ένα παιχνίδι στο στυλ του Until Dawn δεν θα με χάλαγε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jun 2017 23:26 #199979 by Angel
Νέα Σειρά


Η Telltale Games μπορεί να είναι μέχρι τώρα γνωστή για τα Graphic Adventures της αφιερωμένα στα The Walking Dead, Minecraft, Borderlands και Game of Thrones, ωστόσο έχει να δημιουργήσει μια δικιά της σειράς από την εποχή του Puzzle Agent.

Αυτό ωστόσο θα αλλάξει, καθώς ανακοίνωσε στην E3 2017 ότι ετοιμάζει μια νέα σειρά. Μπορεί η κυκλοφορία της να μην γίνει άμεσα, καθώς η εταιρεία έχει πολλές προτεραιότητες, ωστόσο η ανάπτυξή της θα συνεχίσει πιο εντατικά κάποια στιγμή. Η Telltale έχει σκοπό να δώσει ακόμα και VR υποστήριξη στο συγκεκριμένο δημιούργημά της, αλλά και να επεκταθεί σε πλατφόρμες που δεν έχουν τολμήσει άλλοι developers, όπως το Netflix.

Αυτή την περίοδο η Telltale Games έχει 400 εργαζόμενους, καθώς δουλεύει για τέσσερα διαφορετικά projects. Τα τρία από αυτά είναι νέα επεισόδια για τις σειρές Game of Thrones, Minecraft, και Guardians of the Galaxy. H τέταρτη ομάδα δουλεύει για το νέο της παιχνίδι.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Nov 2017 23:23 #208173 by Angel
Απολύσεις στην Telltale Games


Η Telltale Games αναγκάστηκε να απολύσει 90 εργαζόμενους αυτές τις ημέρες στα πλαίσια "αναδιοργάνωσης της εταιρείας".

Συγκεκριμένα έχει περικόψει το 25% του εργατικού δυναμικού της σε όλους τους τομείς, προκειμένου "να γίνει πιο ανταγωνιστική" όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου της. Τα επόμενα games της εταιρείας δεν θα επηρεαστούν. "Θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους της εταιρείας αναπτύσσοντας καλύτερα games με μικρότερες ομάδες" δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Telltale, Pete Hawley.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Nov 2017 08:12 #208182 by A
Ίδια μηχανή γραφικών, ελάχιστα βελτιωμένο gameplay, πολλά bugs, πανομοιότυποι διάλογοι. Το σίγουρο είναι πως η εταιρεία χρειαζόταν ένα χαστούκι, δεν γνωρίζω όμως αν οι απολύσεις είναι λύση.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Oct 2018 15:08 #219469 by Giorgos Tsolaridis
Ολοκληρώθηκε η συμφωνία!

Η Telltale ανακοίνωσε ότι η ιστορία με την μη ολοκλήρωση των επεισοδίων του The Walking Dead: Final Season έλαβε αίσιο τέλος. Η εταιρεία ανάπτυξης που θα αναλάβει το project από το τρίτο επεισόδιο κι έπειτα είναι η Skybound Games.

Η Skybound με την σειρά της συνεργάζεται με πρώην developers του The Walking Dead που εργάζονταν στην Telltale. Η Skybound δεν είχε προσλάβει ποτέ developers στα γραφεία της για games που αναπτύσσει μαζί με τρίτες εταιρείες. Η Skybound ιδρύθηκε πριν από 8 χρόνια από τον Robert Kirkman, δημιουργό του The Walking Dead.

Μέσα στο 2018 το τρίτο επεισόδιο Η Skybound Games, που έχει αναλάβει χρέη εκδότη για το The Walking Dead: The Final Season μετά το κλείσιμο της Telltale Games, ανέφερε μέσω του Reddit ότι έχει στα πλάνα της να κυκλοφορήσει το Episode 3 μέσα στο 2018.

Αρχικά, ο Creative Director του The Walking Dead: The Final Season και διευθύνων σύμβουλος της Skybound Games Ian Howe επισήμανε ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα την ανάπτυξη του τρίτου επεισοδίου, οπότε δεν μπορούν να ανακοινώσουν συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσης. Μέσω του ίδιου AMA στο Reddit όμως, ο ίδιος ανέφερε αργότερα ότι το Episode 3 αναμένεται να διατεθεί μέσα στο έτος. Η Telltale Games είχε προχωρήσει αρκετά την ανάπτυξη του Episode 3, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει η ανάπτυξη του Episode 4.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Nov 2018 09:20 #220238 by Giorgos Tsolaridis
Έκλεισε η Telltale Games, αφαιρούνται τα games της
Εκκαθάριση μετοχών. Κάποια games είναι διαθέσιμα.


Οριστικά τέλος
Η Telltale Games έσβησε και επίσημα από τον χάρτη, καθώς αυτές τις ώρες γίνεται εκκαθάριση μετοχών. Την εκκαθάριση έχει αναλάβει η εταιρεία συμβούλων Sherwood Partners. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας έκλεισε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και σημείωσε στο Linkedin ότι δεν είναι πλέον διευθύνων σύμβουλός της.

Επιπλέον, τα games της εταιρείας αφαιρούνται από το Steam. Συγκεκριμένα, όπως θα παρατηρήσετε με μια αναζήτηση, δεν υπάρχει μενού με επιλογή για αγορά για τα games: Tales of Monkey Island, Back to the Future: The Game, The Walking Dead και διάφορα άλλα. Ορισμένα βέβαια, όπως τα Batman (της Telltale), The Wolf Among Us και Game of Thrones έχουν ακόμη επιλογή για αγορά.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Feb 2019 17:26 - 12 Feb 2019 19:51 #223148 by Μιχάλης Ευθυμίου Καλαϊτζής
Νέο project από πρώην developers της Telltale Games



Με την συνεργασία δυο πρώην creative directors της.

Ένα νέο studio δημιουργήθηκε από 2 πρώην developers της Telltale Games, σε συνεργασία με 2 πρώην creative directors της Telltale Games με όνομα Adhoc Games, μέσω της οποίας θα παρουσιάσουν σύντομα ένα διαδραστικό διήγημα παρόμοιο με το Black Mirror’s Bandersnatch.

Ο Dennis Lenart και ο Nick Herman (πρώην creative directors της Telltale Games) ίδρυσαν μαζί με τους Pierre Shorette (πρώην director of writing της Telltale Games) και Michael Choung ( πρώην lead writer της Telltale Games) το νέο studio.

Σε συνέντευξη τους στο Variety δήλωσαν, ο Nick Herman δήλωσε: "Θέλουμε να επικεντρωθούμε σε παιχνίδια που θα είναι διαδραστικά εξελισσόμενα όπως το τηλεοπτικό επεισόδιο του Black Mirror: Bandersnatch. Όπως φαίνεται, φέραμε στην επιφάνεια μια πλευρά των παιχνιδιών, την οποία ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει."

"Είναι συναρπαστικό όλο αυτό το σκηνικό και θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει η live-action αφήγηση δεν είναι μια καινοτομία, είναι απλά μια ανεξερεύνητη τεχνολογία, η οποία μπορεί να είναι δημιουργικά και διαφημιστικά βιώσιμη. Το να φτιάξουμε διαδραστικές εμπειρίες με αληθινούς ηθοποιούς, ήταν μια ιδέα που πάντοτε μας ήταν ενδιαφέρουσα και το να συνδυάσουμε την ταινία, την τηλεόραση και τα παιχνίδια είναι κάτι που το εξερευνούμε αυτή τη στιγμή," συμπληρώνει ο Pierre Shorette.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: "Δεδομένου ότι πλέον οι περισσότεροι έχουμε πρόσβαση σε streaming πλατφόρμες ακόμη και μέσω των κινητών τηλεφώνων μας, εκτός των υπολογιστών, απευθείας περνάμε το εμπόδιο προς την κάθε διαδραστική εμπειρία. Όποτε όντας μέλος μιας ομάδας που είναι εξειδικευμένη σε αυτόν τον τομέα, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός της μη ενασχόλησης της κοινότητας με τα συγκεκριμένα παιχνίδια και να δημιουργήσουμε περιεχόμενο αυτού του είδους"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2019 10:24 #224371 by Blood Prince
Κρίμα που έκλεισε η εταιρία.Το Game of Thrones είναι ένα αρκετά χαλαρωτικό παιχνίδι και πολύ εύκολο για το Platinum.Θα το αγόραζα αλλά το βρήκα μετά από ψάξιμο κοντά στα 40 € με μεταφορικά για το PS4 και προτίμησα το Rise of the Tomb Raider.

Μπορεί να το αγοράσω μελλοντικά εφόσον υπάρχει στην αγορά σε κάπως χαμηλότερη τιμή ή έναν αντίστοιχο τίτλο από πρώην developers.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jul 2020 11:36 #236089 by Giorgos Tsolaridis
Το Tales of Monkey Island επέστρεψε στα Steam και GOG
Με έκπτωση -50%.


Όταν η Telltale Games έκλεισε το 2018, πολλά από τα video games της αφαιρέθηκαν από την πλατφόρμα του Steam αλλά και από άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα. Οι παίκτες που είχαν αγοράσει ήδη σειρές παιχνιδιών όπως τα Back to the Future και Tales of Monkey Island, είχαν ακόμη πρόσβαση στα παιχνίδια, όμως όσοι θέλαν να τα αγοράσουν μετέπειτα δεν είχαν αυτή την δυνατότητα.

Μερικά από τα video games της Telltale Games έχουν επιστρέψει έκτοτε, με το The Walking Dead να κυκλοφορεί σε definitive edition και το Batman να κυκλοφορεί σε “shadow edition”. Πολλά από τα παιχνίδια της εταιρείας όμως συνέχιζαν να μην είναι διαθέσιμα μέχρι τώρα, όπως και το Tales of Monkey Island, το όποιο όμως μπορείτε πλέον να το αγοράσετε από το Steam και το GOG, καθώς η Athlon Games το ξαναέβαλε στην λίστα, ως εκδότρια εταιρεία και μάλιστα σε έκπτωση στην μισή τιμή.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification