Shikabane_Hime7 wrote:
Blood Prince wrote: Καλά τι γίνεται εκεί στο AC Origins ; Υπάρχει το ελληνικό στοιχείο τόσο πολύ που βαρέθηκα.
Παντού βλέπω Greek Soldiers,ελληνικά ονόματα περιοχών,νομούς,δραχμές κ.λ.π Πηγαίνοντας σε Γκίζα και Μέμφις ξέφυγα λίγο και μετά στο Fayum ένιωσα σαν να επέστρεψα Αλεξάνδρεια lol....θα προτιμούσα περισσότερο Αρχαία Αίγυπτο παρά έλληνες παντού.
Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο 49 ΠΧ και ήδη στην Αίγυπτο το Ελληνικό στοιχείο υπήρχε εξαπλωμένο από τον 7ο Αιώνα ΠΧ.
Οντως από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδου...πάντως όταν βλέπω παντού ελληνικά αγάλματα είναι φορές που σκέφτομαι για επόμενο παιχνίδι να προτιμήσω να αγοράσω το shadow of the tomb raider και όχι το ac odyssey.Αν αγοράσω το ac odyssey θα είναι πιο πολύ για τις Ναυμαχίες.
Θα μπορούσαν ας πούμε να είχαν λιγότερα ελληνικά αγάλματα,και να είχαν προσθέσει σκορπιούς μεταξύ των ζώων και μούμιες ζόμπι........θα μου πεί κάποιος πως τα χαρακτηριστικά που ανέφερα υπάρχουν στο expansion pack αλλά θα μπορούσαν στο βασικό παιχνίδι να προσθέσουν περισσότερα στοιχεία της Αρχαίας Αιγύπτου.
Υπάρχει τόσο lore με τους Φαραώ ακόμα και επί εποχής Κλεοπάτρας που θα μπορούσαν να προσθέσουν αλλά έχω την εντύπωση πως στόχος τους ήταν να δείξουν την επίδραση της ελληνο-ρωμαϊκής εξάπλωσης περισσότερο.
Τώρα είμαι πρός στο τέλος των αποστολών στο Fayum Oasis (έχω άλλες τρείς μαζί με την περιοχή Atef-Pehu nome) και σιγά σιγά επιστρέφω βόρεια.
Πάντως όσο το main quest προχωράει γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον,αλλά δεν θα έλεγα το ίδιο για τις side missions καθώς μαζί με τους θησαυρούς και στο hard έχω βαρεθεί κάπως. (84 αποστολές έχω ολοκληρώσει μέχρι στιγμής)