Πριν λίγο τερμάτισα και το πέμπτο επεισόδιο απο το Life is Strange και θέλω να αναφέρω κάποιες προσωπικές απόψεις.
Καταρχήν,άλλη εντύπωση είχα για τον "πιο αντιπαθητικό χαρακτήρα" στο τέλος του πρώτου επεισοδίου και άλλη εντύπωση και καλύτερη φυσικά με τον τερματισμό του παιχνιδιού.
Κατά την γνώμη μου ενώ με το τέλος του πρώτου επεισοδίου αντιπαθούσα τον David Mansen,ο πιο αντιπαθητικός αποδείχτηκε καθώς έπαιξα τα πέντε επεισόδια ο Mark Jefferson
warning προσοχή Huge Spoiler
Δεύτερον....εμένα μου άρεσε πιο πολύ το τέταρτο επεισόδιο στο οποίο αποκαλύπτονται πάρα πολλά για την ιστορία ενώ το πέμπτο ήταν πιο θρίλερ απο τα προηγούμενα αλλά δεν μου άρεσε.
Τρίτον...εγώ προσωπικά πιστεύω πως στην πλειοψηφία των επιλογών,το τέλος της ιστορίας είναι 50/50 ίδιο για όλους και επίσης οι επιλογές στην διάρκεια του παιχνιδιού,λίγο επηρεάζουν την εξέλιξη του,αν και θα το ξαναπαίξω και δεύτερη φορά κάποια μέρα στην οποία θα κάνω διαφορετικές επιλογές απο περιέργεια.
Κατά την γνώμη μου υπάρχουν δύο μεγάλες επιλογές.Η μια είναι στο τέλος όπου υπάρχει η δυνατότητα
και η άλλη μεγάλη επιλογή είναι στην διάρκεια της ιστορίας που αφορά την Kate όπου
Συνολικά μπορώ να πω,πως ήταν ένα αρκετά συναισθηματικό,ενδιαφέρον παιχνίδι (άσχετα αν κάποιες επιλογές οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα στην διάρκεια της ιστορίας αλλά και στις επιλογές στο τέλος σε μεγάλο βαθμό) και δεν μετάνιωσα που το αγόρασα και μάλιστα έχω ενδιαφέρον να το ξαναπαίξω πάλι ώστε να κάνω κάποιες διαφορετικές επιλογές.