Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
02 Sep 2017 03:17 #204785 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πολύ καλό το Silent Hill 2, μαζί με το The Room είναι τα αγαπημένα μου. Είναι πραγματικό αριστούργημα αν και έχει τα θεματάκια του κυρίως στον χειρισμό και στο τεχνικό κομμάτι. Προβλήματα το targeting system και σε κάποιες φάσεις κόβεται ο ήχος. Με το director's cut αν θυμάμαι καλά λύνονται αυτά τα θέματα, δεν ξέρω που το παίζεις εσύ. Είναι και από τα λίγα Silent Hill που όλοι οι τερματισμοί του είναι αρκετά δυνατοί.

Έκανα install το Life is Strange Before the Storm και θα ξεκινήσω το 1ο επεισόδιο κάποια στιγμή το πρωί
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Sep 2017 04:56 #204788 by Παιδί Θαύμα
Πολύ disturbing το The Room. Με την καλή έννοια φυσικά.
Εγώ σήμερα τερμάτισα το Resident Evil Remake (PS4).

Έμενε , κακώς, εκκρεμότητα εδώ και πολλά χρόνια αλλά απόψε επετεύχθη.

Επίσης κοντεύω να τερματίσω το Gears of War 2 (X360) σε co op με την κοπέλα μου και ξαναπαίζω τα GTA V (PS3) και Alien Isolation (PS4).

Τερμάτισα και το πιο υπερτιμημένο game ever σχετικά πρόσφατα. Skyrim.... Έπεσαν τα μάγουλά μου από το χασμουρητό.

More
02 Sep 2017 13:37 #204791 by κωστας
Το τελευταίο διάστημα παίζω το resident evil:revelations
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
02 Sep 2017 15:52 - 02 Sep 2017 15:55 #204799 by Blood Prince
Πριν λίγο τερμάτισα και το πέμπτο επεισόδιο απο το Life is Strange και θέλω να αναφέρω κάποιες προσωπικές απόψεις.

Καταρχήν,άλλη εντύπωση είχα για τον "πιο αντιπαθητικό χαρακτήρα" στο τέλος του πρώτου επεισοδίου και άλλη εντύπωση και καλύτερη φυσικά με τον τερματισμό του παιχνιδιού.

Κατά την γνώμη μου ενώ με το τέλος του πρώτου επεισοδίου αντιπαθούσα τον David Mansen,ο πιο αντιπαθητικός αποδείχτηκε καθώς έπαιξα τα πέντε επεισόδια ο Mark Jefferson

warning προσοχή Huge Spoiler
Warning: Spoiler!

Δεύτερον....εμένα μου άρεσε πιο πολύ το τέταρτο επεισόδιο στο οποίο αποκαλύπτονται πάρα πολλά για την ιστορία ενώ το πέμπτο ήταν πιο θρίλερ απο τα προηγούμενα αλλά δεν μου άρεσε.

Τρίτον...εγώ προσωπικά πιστεύω πως στην πλειοψηφία των επιλογών,το τέλος της ιστορίας είναι 50/50 ίδιο για όλους και επίσης οι επιλογές στην διάρκεια του παιχνιδιού,λίγο επηρεάζουν την εξέλιξη του,αν και θα το ξαναπαίξω και δεύτερη φορά κάποια μέρα στην οποία θα κάνω διαφορετικές επιλογές απο περιέργεια.

Κατά την γνώμη μου υπάρχουν δύο μεγάλες επιλογές.Η μια είναι στο τέλος όπου υπάρχει η δυνατότητα
και η άλλη μεγάλη επιλογή είναι στην διάρκεια της ιστορίας που αφορά την Kate όπου

Συνολικά μπορώ να πω,πως ήταν ένα αρκετά συναισθηματικό,ενδιαφέρον παιχνίδι (άσχετα αν κάποιες επιλογές οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα στην διάρκεια της ιστορίας αλλά και στις επιλογές στο τέλος σε μεγάλο βαθμό) και δεν μετάνιωσα που το αγόρασα και μάλιστα έχω ενδιαφέρον να το ξαναπαίξω πάλι ώστε να κάνω κάποιες διαφορετικές επιλογές.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 Sep 2017 15:55 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
03 Sep 2017 21:37 - 04 Sep 2017 10:23 #204858 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το The Bureau: XCOM Declassified, ήταν καλό tactical shooter με πολύ δράση και ενδιαφέρον σενάριο που θύμιζε Mass Effect 1 σε μένα. Το προτείνω σε όσους γουστάρουν RTS και science fiction.

Τελείωσα και το πρώτο επεισόδιο του Life is Strange: Before the Storm. Πολύ δυνατό επεισόδιο, μου άρεσε αρκετά. Έχει νέο στυλ gameplay, συναντάς νέους και γνωστούς χαρακτήρες, φυσικά την Rachel και βλέπεις την ψυχοσύνθεση της Chloe και πως κατέληξε ο χαρακτήρας που γνωρίσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Προσωπικά στο Life is Strange δεν την συμπαθούσα καθόλου σαν χαρακτήρα αλλά εδώ βλέπουμε μια άλλη πτυχή στην προσωπικότητα της και τα προβλήματα που έχει και πως τα αντιμετωπίζει. Συναισθηματικό παιχνίδι, είχε και κάποιες πετυχημένες αστείες στιγμές, περιμένω να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στη συνέχεια αλλά και να παίξω ως Max( <3 ) στο bonus επεισόδιο.
Η μουσική του απλά απίστευτη.
Last edit: 04 Sep 2017 10:23 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
03 Sep 2017 22:58 #204862 by Angel
Ξεκίνησα το Mass Effect Andromeda το οποίο μου έχει αφήσει πολύ κακές εντυπώσεις μέχρι τώρα.Όλα είναι μέτριας ποιότητας εκτός απο το gameplay το οποίο είναι καλό.Επίσης ξεκίνησα και το Witcher 2 και δυσκολεύομαι λίγο στον χειρισμό επειδή είχα συνηθίσει πολύ του 3 .Τέλος παίζω για τρίτη φορα το Hellblade για να κάνω ενα achievement.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
04 Sep 2017 20:53 #204914 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Τελείωσα το The Bureau: XCOM Declassified, ήταν καλό tactical shooter με πολύ δράση και ενδιαφέρον σενάριο που θύμιζε Mass Effect 1 σε μένα. Το προτείνω σε όσους γουστάρουν RTS και science fiction.

Τελείωσα και το πρώτο επεισόδιο του Life is Strange: Before the Storm. Πολύ δυνατό επεισόδιο, μου άρεσε αρκετά. Έχει νέο στυλ gameplay, συναντάς νέους και γνωστούς χαρακτήρες, φυσικά την Rachel και βλέπεις την ψυχοσύνθεση της Chloe και πως κατέληξε ο χαρακτήρας που γνωρίσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Προσωπικά στο Life is Strange δεν την συμπαθούσα καθόλου σαν χαρακτήρα αλλά εδώ βλέπουμε μια άλλη πτυχή στην προσωπικότητα της και τα προβλήματα που έχει και πως τα αντιμετωπίζει. Συναισθηματικό παιχνίδι, είχε και κάποιες πετυχημένες αστείες στιγμές, περιμένω να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στη συνέχεια αλλά και να παίξω ως Max( <3 ) στο bonus επεισόδιο.
Η μουσική του απλά απίστευτη.

Εγώ πάντως την Chloe την συμπάθησα αρκετά καθώς ήταν κολλητή της Max και

Θα ήθελα να δω κάποιο sequel καθώς δεν έχω τόσο ενδιαφέρον για το prequel.Επιπλέον το sequel θα ήθελα να συνεχίζει

By the way καθώς τερμάτισα το Life is Strange στο τρέχον διάστημα παίζω Bundesliga με την Hertha Berlin στο Manager Mode του Fifa 15 καθώς μετά ακολουθεί και Mundial με την Australia και θέλω να ξεμπερδεύω με την σεζόν για να παίξω και το Mundial.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
04 Sep 2017 20:58 #204916 by Lyricaldemon
Σήμερα WoW με τον alt,καθώς και θα δοκιμάσω επίσης το dead by daylight.
Άντε να δούμε!

More
05 Sep 2017 14:19 #204946 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Blood Prince εγώ δεν την συμπαθώ καθόλου γιατί την θεωρούσα κακή επιρροή στη Max. Σίγουρα αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με το θάνατο του πατέρα της, ήταν και κλειστός άνθρωπος και κατέληξε να έχει αρκετά ψυχολογικά, αλλά ήταν πολύ αντιδραστική, κτητική και τοξικός άνθρωπος. Χρειαζόταν σίγουρα βοήθεια που δεν βρήκε όπως θα έπρεπε αλλά ίσως δεν αναζήτησε και η ίδια καθώς απομάκρυνε με τη συμπεριφορά της όσους νοιάζονταν. Σχετικά με το τέλος:
Όπως και να έχει αρκετά καλό παιχνίδι γεμάτο συναισθήματα και αρκετή συζήτηση για το τι και πως έγινε ή έπρεπε να γίνει. Και το Before the Storm σε καλό δρόμο δείχνει μέχρι στιγμής από το 1ο επεισόδιο.

Έβαλα και ξεκίνησα το Divinity II: Developer's Cut μιας και είμαι φαν της σειράς.

Επίσης ξεκίνησα το VA-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action στο οποίο είσαι μια barwoman σε μια Cyberpunk πόλη. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αλλά έχει τρομερούς διαλόγους! Φτιάχνεις ποτά κλπ και μιλάς με τους πελάτες, αρκετά πρωτότυπο, θέλω να δω πως θα εξελιχθεί.

More
05 Sep 2017 16:03 #204954 by Νικηφόρος Μητράκος
Μονο εγώ δεν θα παίξω τίποτα σήμερα λόγω εξεταστικής; :( θα πνίξω τον πόνο μου στην XML...