Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
30 Sep 2017 13:29 #206252 by Schinoplokakis
Lords of the Fallen σε PC, ηθελα να δω περι τινος επροκειτο η κακη δημοσιοτητα γι αυτο το παιχνιδι, αλλα ειναι καταπληκτικο, ειδικα αν παιζετε dark souls και τα παρεμφερη.
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Sep 2017 14:18 #206256 by Αγγελική Γοργορίνη

MikeSchino wrote: Lords of the Fallen σε PC, ηθελα να δω περι τινος επροκειτο η κακη δημοσιοτητα γι αυτο το παιχνιδι, αλλα ειναι καταπληκτικο, ειδικα αν παιζετε dark souls και τα παρεμφερη.

Επιτέλους, ένα θετικό σχόλιο για το παιχνίδι. Μου είχαν κάνει εντύπωση οι τόσες αρνητικές κριτικές, αλλά δεν πτοούμαι. Θα ασχοληθώ οπωσδήποτε κάποια στιγμή.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
30 Sep 2017 20:04 #206291 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Και εγώ το έχω το παιχνίδι, νομίζω οι κριτικές ήταν λίγο υπερβολικές. Είναι στα μελλοντικά για να παίξω.

Το λιώσιμο με το Divinity: Original Sin 2 συνεχίζεται. Αντιμετώπισα κάποια προβλήματα με 2-3 side-quest με glitches και έλλειψη καθοδήγησης χωρίς λόγο και αναγκάστηκα να ψάξω google, ευτυχώς γιατί τη λύση δε θα την έβρισκα ποτέ. Ήταν κάτι τελείως random, να βρεις ένα άγαλμα το οποίο θα σου μιλήσει αν έχεις Wits 15+ για να πάρεις ένα αντικείμενο που χρειαζόσουν. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη για να ψάξω σε κάτι τέτοιο, τελείως στη τύχη να το βρεις. Πέρα από μικροπροβλήματα το παιχνίδι είναι επικό.

More
02 Oct 2017 10:01 #206340 by Angel
Έχω λιώσει το MMO που ξαναξεκίνησα μετά απο αρκετά χρόνια για αυτό και έχω εξαφανιστεί.Το FF XIV A Realm Reborn.Όταν φτάσω max level θα ασχοληθώ και με κάτι άλλο που έχω βάλει στον πάγο.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
02 Oct 2017 17:13 #206351 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έπαιξα και λίγο Hearthstone μέσα στο Σ/Κ να δω που βαδίζει το meta.

More
03 Oct 2017 17:02 #206402 by Νικηφόρος Μητράκος
Με λίγη τύχη Attila: Total War, το είχα σνομπάρει λόγω DLC policy αλλά τελικά το μετάνιωσα και το τσίμπησα. Αξίζει πολύ παραπάνω από το Rome II.

More
06 Oct 2017 20:11 #206527 by Lyricaldemon
Σήμερα η φάση είναι warhammer vermintide,στο 86% είμαι!Θα γίνει χαμούλης.

More
06 Oct 2017 22:41 #206536 by Angel
Έχω λιώσει την Beta του Star Wars και πρέπει να πω οτι έχει απίστευτα γραφικά και τρέχει εκπληκτικά κατά τη διάρκεια του match.Έχει κάποια τρελά framedrops σε κάποια menu αλλά αυτά θα φτιαχτούν σίγουρα πριν το release.Επίσης τα modes δεν φαίνονται βαρετά και έχει πωρωτικό gameplay.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
07 Oct 2017 11:59 #206542 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ξανά τερμάτισα για πολλοστή φορά το Sacrifice ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια ever. Το είχα σε CD από το PC Master αλλά το είχα πάρει και στο Steam και επειδή μέσω Steam δεν το είχα παίξει ξεκίνησα πάλι playthroughs με όλα τα στυλ και συνδυασμούς. Το λατρεύω αυτό το παιχνίδι!

More
16 Oct 2017 18:06 #206839 by Αγγελική Γοργορίνη
Άλλοι σε μία εβδομάδα θα παίζουν το Assassin's Creed: Origins κι εγώ ξεκίνησα προχθές το πρώτο με τον Altaïr. :P Έπρεπε να γίνει κάποια στιγμή, καθότι τα μοναδικά που δεν είχα παίξει απ' τη σειρά είναι τα δύο πρώτα. Μέχρι στιγμής με έχει πορώσει αρκετά και το gameplay του το βρίσκω εξαιρετικό για την εποχή που βγήκε και ομολογώ πως δεν το περίμενα.

Παράλληλα, έχω ξεκινήσει το Road Redemption και μπορώ να πω ότι έχει αρκετή πλάκα, αλλά νιώθω πως σύντομα θα το βαρεθώ και θα το παρατήσω.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”