Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχετε παίξει?

More
28 Mar 2017 15:05 #196149 by Βασιλης Γαλανος
The Thing.Με έψησε όντας βασισμένο στην ταινία, αλλά όπως αναμενόταν ήταν 5 χαμένα ευρώ :lol:

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Mar 2017 15:29 - 28 Mar 2017 15:30 #196158 by Κωνσταντίνος Constantine
Κρίμα για το The Thing. Η ταινία του 1989 είναι από τις αγαπημένες μου.

Back on topic, για την λίστα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει θα βάλω το Daikatana.
Προετοίμαζε το κοινό με τόσο hype, πρόβαλλε το AI ως μία καινοτομία, και τελικά έγινε το μεγαλύτερο αρνητικό στοιχείο του. Η AI των συμμάχων ήταν χαμηλότερη και από λοβοτομημένο zombie, και ήταν απαραίτητη για να λύσεις πολλά παζλ. Πέθαιναν μόνοι τους, έμπαιναν μπροστά στις βολές σου, πιο πολύ εμπόδιζαν παρά βοηθούσαν. Θυμάμαι ακόμα πως έπεφταν σε λακούβες χωρίς να μπορούσαν να βγουν, κολλημένοι λέγοντας "on my way".
Κάνοντας τα mechanics να μην λειτουργούν δεν είναι δυσκολία που προσφέρει πρόκληση, αλλά απλά ενόχληση. Ας έφτιαχναν την AI πρώτα και να κυκλοφορούσαν μετά το παιχνίδι, testers δεν είχανε;
Last edit: 28 Mar 2017 15:30 by Κωνσταντίνος Constantine.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
28 Mar 2017 19:46 #196179 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Μυθική ταινία το The Thing. Κρίμα που το παιχνίδι δεν ήταν καλό. Νομίζω θα μπορούσαν να το ξανά βγάλουν τώρα και να ήταν ένα αξιόλογο survival horror αν το πρόσεχαν. Το setup του είναι αξεπέραστο.
The following user(s) said Thank You: Κωνσταντίνος Constantine

More
28 Mar 2017 22:29 - 28 Mar 2017 22:33 #196186 by Κωνσταντίνος Constantine

Shikabane_Hime7 wrote: Μυθική ταινία το The Thing. Κρίμα που το παιχνίδι δεν ήταν καλό. Νομίζω θα μπορούσαν να το ξανά βγάλουν τώρα και να ήταν ένα αξιόλογο survival horror αν το πρόσεχαν. Το setup του είναι αξεπέραστο.

Θα συμφωνήσω με όλα, όμως πρακτικά, σχεδόν όλα τα παιχνίδια που είναι βασισμένα σε ταινία έχουν βγει αθλιότητες, και ανήκουν στην λίστα αυτού του φόρουμ topic. Βασίζονται πολύ στο hype και σίγουρο κοινό, και ξεχνάνε να δουλέψουν πάνω τους κάνοντας τα ουσιαστικά παιχνίδια. Η μοναδική εξαίρεση που μπορώ να σκεφτώ αυτήν την στιγμή είναι το Lord of the rings.
Για το The Thing παρόλα αυτά, μπορούν να πάρουν το πανέξυπνο concept του, "κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν δεν ξέρουμε ποιος ανάμεσα μας είναι το τέρας", και να κάνουν παιχνίδι βασισμένο σε αυτό.

Για να μείνω on topic, αναφέρω ως παράδειγμα το E.T. the Extra-Terrestrial του 1982, επίσης από τα χειρότερα παιχνίδια που έχουνε βγει ποτέ, και έκανε αστρονομική οικονομική ζημιά στην Atari.
Last edit: 28 Mar 2017 22:33 by Κωνσταντίνος Constantine.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
29 Mar 2017 11:43 #196202 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αυτό ακριβώς κάνει και η Telltale την οποία κράζω αρκετά συχνά με κίνδυνο να γίνω γραφικός. Παίρνει διάσημα franchise ταινιών/σειρών/κόμικ και τα κάνει παιχνίδια με σκοπό να επωφεληθεί το όλο hype. Δυστυχώς όμως τα περισσότερα παιχνίδια της είναι προχειροφτιαγμένα με πολλά προβλήματα στο τεχνικό κομμάτι και φυσικά η άθλια ψευδαίσθηση των και καλά επιλογών που αλλάζουν την ιστορία.
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

More
29 Mar 2017 12:56 #196216 by Καλλινίκη
Για εμένα είναι το Resident Evil: Operation Raccoon City το περίμενα να βγει πως και πως και όταν το έπαιξα φρίκαρα. Θυμίζει περισσότερο Counter Strike με ζόμπι παρά το παιχνίδι όπως το ξέρουμε. Χάλια χειρισμός, χάλια χαρακτήρες και σενάριο σχεδόν ανύπαρκτο.

More
29 Mar 2017 13:04 #196218 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Kalliniki wrote: Για εμένα είναι το Resident Evil: Operation Raccoon City το περίμενα να βγει πως και πως και όταν το έπαιξα φρίκαρα. Θυμίζει περισσότερο Counter Strike με ζόμπι παρά το παιχνίδι όπως το ξέρουμε. Χάλια χειρισμός, χάλια χαρακτήρες και σενάριο σχεδόν ανύπαρκτο.

Ευτυχώς δεν το έχω παίξει και ούτε πρόκειται! Τα Resident Evil Survivor τα έχεις παίξει; Μακράν τα χειρότερα της σειράς για μένα. To Resident Evil Survivor 2: Code Veronica είναι πραγματικά ένα βδέλυγμα, απορώ πως επέτρεψε η Capcom κάτι τέτοιο.

More
20 Feb 2020 14:47 #231747 by Blood Prince
To Red Dead Redemption 2..........πραγματικά δεν το απόλαυσα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish