SirLvr wrote: Εμένα το ακριβώς αντίθετο
Πιστεύω το Warrior Within είναι το καλύτερο της σειράς. Από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Ειδικά αυτός ο Dahaka... Την πίστη μας έβγαλε. Άσε που την πρώτη φορά που το τερμάτισα δεν είχα πάρει το Water Sword 
Σε πολύ κόσμο δεν άρεσε ότι ήταν πολύ πιο σκοτεινό από την παραμυθένια ατμόσφαιρα του πρώτου, και οπτικά αλλά και σε θεματολογία. Ο πρίγκηπας δεν ακολουθούσε κάποια ηρωική αποστολή, τον έννοιαζε μόνο να σώσει τον εαυτό του και δεν τον πήραζε να θυσιάσει άλλους για να το κάνει (στο "κακό" τέλος). Η εταιρία άκουσε τους fans και στο τρίτο της σειράς γύρισε σε υπόθεση και χαρακτήρα στον πρίγκηπα πιο κοντά σε αυτό που ήταν στο Sands of Time.
Προσωπικά μου άρεσε πολύ το Sands of Time αλλά μου άρεσε πολύ πολύ περισσότερο το Warrior Within. Πιστεύω αυτά τα δύο παιχνίδια είναι ίσως τα καλύτερα στην κατηγορία τους. Το Two Thrones ήταν καλό αλλά με απογοήτευσε πολύ αυτό το πισωγύρισμα. Προτιμούσα πολύ περισσότερο τον εγωιστή πρίγκηπα του 2 που έκανε τα πάντα για την επιβίωση παρά τον αθώο και χαρούμενο του 1.