Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχετε παίξει?

More
28 Jul 2013 12:43 #129333 by Κώστας Λάβαρης

Sacredium wrote:

SirLvr wrote:

Sacredium wrote: Prince of Persia: Warrior Within.....το χειρότερο game που έπαιξα ποτέ.

Γιατί;;;;;; :o

Ως μεγάλος fan του Prince of Persia, όταν έπαιξα το Sands of Time τρελάθηκα(δέν έχω λιώσει άλλο game πιο πολύ). Μετά ήρθε το Warrior Within και δέν με άφησε πλήρως ικανοποιημένο. Όλα τα παιχνίδια που έχω παίξει τα απόλαυσα,απλώς το Warrior Within ήταν αυτό που με άφησε λιγότερο ικανοποιημένο.

Εμένα το ακριβώς αντίθετο :P Πιστεύω το Warrior Within είναι το καλύτερο της σειράς. Από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Ειδικά αυτός ο Dahaka... Την πίστη μας έβγαλε. Άσε που την πρώτη φορά που το τερμάτισα δεν είχα πάρει το Water Sword :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jul 2013 13:52 #129341 by Alex Filos

SirLvr wrote: Εμένα το ακριβώς αντίθετο :P Πιστεύω το Warrior Within είναι το καλύτερο της σειράς. Από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Ειδικά αυτός ο Dahaka... Την πίστη μας έβγαλε. Άσε που την πρώτη φορά που το τερμάτισα δεν είχα πάρει το Water Sword :P

Σε πολύ κόσμο δεν άρεσε ότι ήταν πολύ πιο σκοτεινό από την παραμυθένια ατμόσφαιρα του πρώτου, και οπτικά αλλά και σε θεματολογία. Ο πρίγκηπας δεν ακολουθούσε κάποια ηρωική αποστολή, τον έννοιαζε μόνο να σώσει τον εαυτό του και δεν τον πήραζε να θυσιάσει άλλους για να το κάνει (στο "κακό" τέλος). Η εταιρία άκουσε τους fans και στο τρίτο της σειράς γύρισε σε υπόθεση και χαρακτήρα στον πρίγκηπα πιο κοντά σε αυτό που ήταν στο Sands of Time.

Προσωπικά μου άρεσε πολύ το Sands of Time αλλά μου άρεσε πολύ πολύ περισσότερο το Warrior Within. Πιστεύω αυτά τα δύο παιχνίδια είναι ίσως τα καλύτερα στην κατηγορία τους. Το Two Thrones ήταν καλό αλλά με απογοήτευσε πολύ αυτό το πισωγύρισμα. Προτιμούσα πολύ περισσότερο τον εγωιστή πρίγκηπα του 2 που έκανε τα πάντα για την επιβίωση παρά τον αθώο και χαρούμενο του 1.

More
28 Jul 2013 14:01 #129343 by Κώστας Λάβαρης
Συμφωνώ σε αυτά που λες Vitril. Το Warrior Within είναι από τα games-προκλήσεις. Αλλά δεν το θεωρώ χειρότερο από το Prince of Persia του 2008. Για να μην πω για το The Forgotten Sands, που αν και μου άρεσε αρκετά, δεν είχε να προσφέρει τίποτα.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
28 Jul 2013 20:38 #129361 by Stathis Yannacopoulos
Δεν είναι το χειρότερο καθώς είχε και καλά στοιχεία αλλα το παιχνίδι που πήρα με τεράστιο ενθουσιασμό και απογοητεύτικα όσο λίγα, ήταν το Medal of honor : Airborne. Έκατσαν και έφτιαξαν ενα πρωτότυπο τρόπο προσέγγισης της αποστολής (μπορούσες να πέσει σε διαφορετικά σημεία της πίστας με αλεξίπτωτο) και αντί να σου δώσουν την ευκαιρία να κάνει μια πιο stealthy προσέγγιση, ΟΠΟΥ και να έπεφτες οι εχθροί ήξεραν οτι είσαι εκεί και γυρνούσαν όλοι να σε σκοτώσουν. Epic fail.

Πραγματικά κακό παιχνίδι τωρα.. Χμμ.. Το Superman στο N64

More
28 Jul 2013 20:52 #129364 by Γιάννης Γιουρούκος
Motostrom παιδιά έκλαψα αίμα όταν το έπαιξα

More
20 May 2014 15:17 #144834 by Μάρκος Ασκανιάν
Bubsy 3D στο PS1. Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο και ταυτόχρονα Α-Π-Α-Ι-Σ-Ι-Ο!!!

Adododo!!!

More
20 May 2014 23:02 #144850 by jimbl
Damnation για PS3 (TO ΕΙΧΑΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ, Ε?)........ ΛΟΒΟΤΟΜΗ και ΘΑΝΑΤΟΣ σε αυτους που το εφτιαξαν.

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

More
21 May 2014 11:48 #144866 by Αντώνης Καλογερής
Το Knights Contract για το Ps3.Απίστευτα βαρετό,ίδιες κινήσεις και έκανε συνέχεια loading απο την μία σκηνή ως την άλλη.Το έδωσα κατευθείαν.

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
19 Mar 2015 14:41 - 19 Mar 2015 14:41 #158246 by Omnibot
Το χειρότερο όλων ήταν το Bubsy 3D στο PlayStation. Unplayable! Επίσης, η εταιρεία Blast! games βγάζει τα χειρότερα games! Απλά δείτε τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν για το PlayStation 2...
Last edit: 19 Mar 2015 14:41 by Omnibot.

More
28 Mar 2017 13:51 - 28 Mar 2017 13:54 #196130 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Obscure 2 για μένα από τα χειρότερα. Χάλια χειρισμός, αδιάφοροι χαρακτήρες, σενάριο γεμάτο τρύπες, γενικά δεν...
Last edit: 28 Mar 2017 13:54 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.