Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχετε παίξει?

More
27 Jul 2013 00:30 #129266 by synzeus
Big Rigs.. Big Rigs... Τίποτα άλλο..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jul 2013 00:40 #129267 by Δημήτρης Κάτσης
To χειρότερο παιχνίδι που έχω παίξει είναι το NBA Live 08 στο PC!
Τρις άθλια γραφικά, gameplay πολύ κατώτερο των προηγούμενων εκδόσεων και εντελώς λανθασμένα πρόσωπα και στατιστικά στις Εθνικές ομάδες! Με ελάχιστη διαφορά ξεπέρασε το FIFA 09 στο PS2! Μπροστά σε αυτό το PES 2008 φαινόταν το καλύτερο ποδοσφαιροπαίχνιδο που βγήκε ποτέ! Και από άλλες κατηγορίες (Actions, Adventures, FPS κ.α.) έχω βρει κάποια παιχνίδια κάτω του μετρίου προς κακά αλλά δεν είχα την τύχη (την γκαντεμιά μάλλον :P ) να βρω κάτι τόσο άθλιο που να μου αφήσει την εντύπωση του χειρότερου game!

More
27 Jul 2013 01:06 #129268 by John Danilo
Marvel vs Capcom 3...Πιο καραμπροκεν πεθενεις.... :P

More
27 Jul 2013 03:07 #129273 by Ανδρέας Γρυπάρης
Lineage, WOW (και γενικά MMORPG)

(εντάξει , τώρα μπορείτε να με κάνετε μπάν :P )

More
27 Jul 2013 03:12 #129274 by bill
thor apla aparadekto ok den lew eine oreo na spas kefalia ala ligo fadasia re pedes ektos oti ta grafika itane esxos to na paleveis tous idious adipalous mexri na termatiseis to pexnidi ektos apo 1-2-3 boss ine gia klamata !!!

More
27 Jul 2013 15:14 #129287 by Tolis Tepenis
Prince of Persia: Warrior Within.....το χειρότερο game που έπαιξα ποτέ.

More
27 Jul 2013 15:55 #129288 by Κώστας Λάβαρης

Sacredium wrote: Prince of Persia: Warrior Within.....το χειρότερο game που έπαιξα ποτέ.

Γιατί;;;;;; :o

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
28 Jul 2013 00:34 #129313 by Tolis Tepenis

SirLvr wrote:

Sacredium wrote: Prince of Persia: Warrior Within.....το χειρότερο game που έπαιξα ποτέ.

Γιατί;;;;;; :o

Ως μεγάλος fan του Prince of Persia, όταν έπαιξα το Sands of Time τρελάθηκα(δέν έχω λιώσει άλλο game πιο πολύ). Μετά ήρθε το Warrior Within και δέν με άφησε πλήρως ικανοποιημένο. Όλα τα παιχνίδια που έχω παίξει τα απόλαυσα,απλώς το Warrior Within ήταν αυτό που με άφησε λιγότερο ικανοποιημένο.

More
28 Jul 2013 04:34 #129321 by Petros
πολύ δύσκολη ερώτηση...το τελευταίο παιχνιδι που επαιξα και ηταν απαράδεκτο ήταν Resident Evil 6...

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
28 Jul 2013 11:15 #129329 by Βασίλης Καμακάρης

krusk wrote: thor apla aparadekto ok den lew eine oreo na spas kefalia ala ligo fadasia re pedes ektos oti ta grafika itane esxos to na paleveis tous idious adipalous mexri na termatiseis to pexnidi ektos apo 1-2-3 boss ine gia klamata !!!

Καλά μην περιμένεις τα games από ταινίες να είναι και παιχνιδαρες είναι απλώς κάτι πρόχειρο να υπάρχει. Μονό ο Batman την έχει γλυτώσει από αυτό.

Η αλήθεια είναι πως θα πω άλλο ένα γνωρίζοντας καλά ότι θα πέσετε να με φάτε και δικαίωμα σας είναι το GTA: San Andreas.