Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

5 παιχνίδια που αρέσουνε σε πολύ κόσμο,αλλά καθόλου σε εσάς.

More
20 Dec 2015 22:49 #173813 by Κατερίνα Μαρίνου
Χμμμ, εδω ειναι το thread του θαψιματος ΑΑΑ τιτλων. Τι να πρωτοδιαλεξει κανεις με τοσες μουφες που εχουν βγει η παιχνιδια τα οποια για καποιο λογο δεν μου αρεσαν. Παμε λοιπον: :P
1) Minecraft
2) Halo
3) Metal Gear Solid
4) Grand Theft Auto
5) Worlf of Tanks
Αυτα και αλλα πολλα ειναι βεβαια αλλα ας τα αφησω για αργοτερα. :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Dec 2015 12:59 #173820 by tsakos
1) Pro Evolution (προσωπικά για μένα είναι το fifa των φτωχών, είναι αιώνες μπορστά το fifa)
2) GTA (ελεινή σειρά, δεν έχει να περάσει κανένα μήνυμα και καθόλου ρεαλισμό καλύτερα τα mafia)
3) Νeed for speed (Η σειρά μου άρεσε μέχρι το need for speed high stakes αντε και το Porche, όταν άρχισαν να βγαίνον τα καινούρια χάθηκε η μαγία τους για μένα).
4) Crush (αντιγραφή του Mario 64 και μάλιστα κακή) ακόμα και δικό του kart game έφτιαξε (αναρρωτιέμαι γιατί μερικοί το λένε επικό)
5) Παιχνίδια τύπου life is strange (δεν είναι δύσκολα ούτε έχουνε έξυπνους γριφους δε μπορούν να συγκριθούν με τπτ με τα παλιά κλασικά Adventures games).

More
22 Dec 2015 12:55 - 22 Dec 2015 12:57 #173863 by Georgios Manolis
1) Grand Theft Auto Series
Αν και παίζω open world-sandbox πιο πολύ Tactical και Survival games κάποτε είχα ασχοληθεί με τύπου GTA παιχνίδια.Τα GTA δε με τράβηξαν ποτέ λόγω της μπερδεμένης φύσης τους.Τι ακριβώς κάνεις στο παιχνίδι?Λίγο απ όλα.Τόσα πράγματα(άσχετα μεταξύ τους) που μπορείς να κάνεις,κάπου χάνεις τη μπάλα.
2) Tomb Raider Series Crystal Dynamics Era
Πρώτον να πραδεχτώ οτι τα Legend,Anniversary,Underworld είχαν το δικό τους χαρακτήρα.Δε μου άρεσε παρ'ολα αυτά η προσέγγιση που επέλεξε η CD.Τα έκανε φανερά πιο εύκολα απο τα παλαιότερα.Παντού hints,πρεβάζια που βγάζουν μάτι και γενικά γρήγορο gameplay.Η Core Design σε έριχνε μέσα στη θάλασσα (π.χ. TR2 στο επίπεδο 40 phathoms) χωρίς οξυγόνο και έπρεπε μόνος σου να βρείς το ναυάγιο.Δε σου έλεγε που και πως.
3) Resident Evil After Outbreak πως λέμε After Earth ;)
Εγώ πιστεύω πως η Capcom είχε δημιουργήσει τη σωστή εξέλιξη της σειράς με τα RE: Outbreak.Ένα καλό story mode αν τους έβαζε είχαν πολύ potential.Ανθρώπινους χαρακτήρες,φοβερά animations στα τέρατα,σχεδίαση,αληθινό co op αν λειτουργούσε σωστά,στοιχεία αληθινού survival όπως crafting items,ποσοστό virus στο αίμα κλπ.Και επέλεξε αντ'αυτού απο το 4 και μετά να κάνει τη σειρά ένα shooting gallery!
4) Beyond Two Souls,Heavy Rain,TLoU και τα περισσότερα American made
Λοιπόν έχω ένα θέμα με την αμερικάνικη κουλτούρα περισσότερο απ οτι με τη με τη Γιαπωνέζικη.Μου βγάζει βαριά συναισθήματα που δε γουστάρω καθόλου και γι αυτό δεν παίζω τέτοια παιχνίδια.Το αφήνω εδώ γιατί θα γράφω ως αύριο.Και τα Uncharted τα έχουν αυτά όμως σε πολύ μικρότερο βαθμό γιατί το story τους είναι πιο ανάλαφρο και συνήθως είσαι απασχολημένος με το shooting και με τα κυνηγητά.
5) Call of Duty Series
Δε θα μιλήσω για προπαγανδιστικά μηνύματα μέσω του Story mode.Εκτός απο κανα 2 παιχνίδια της σειράς που είχαν σχετικά καλό story δε μπορώ να ασχοληθώ με γραμικό παιχνίδι για πολύ καιρό.Και στο multi δεν βρήκα κάτι για να με κρατήσει.Η ένοια της "ομαδικής δουλειάς" λείπει απο το παιχνίδι,ο καθένας κάνει ότι θέλει σαν να βλέπεις NBA.Αμερικάνικα παιχνίδια-αμερικάνικος τρόπος παιξίματος.

Σημείωση οτι όλα τα παραπάνω δεν αντιλέγω οτι είναι καλά παιχνίδια απλά δεν μου αρέσουν εμένα όπως λέει και το topic. ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 22 Dec 2015 12:57 by Georgios Manolis.

More
22 Dec 2015 19:28 - 23 Dec 2015 01:06 #173874 by Παντελής Δασκαλέλος
Παραδόξως δεν είχα απαντήσει ποτέ σε αυτό το topic οπότε ήρθε η ώρα να πάρω το φτυάρι. To Top 5 είναι ενδεικτικό.

1) Metal Gear Solid IV: Guns of the Patriots
Εδώ να πω ότι δεν με πείραξαν τα cutscenes, όσο το απαρχαιωμένο μοντέλο χειρισμού που μου έδινε την αίσθηση ότι έπαιζα το πρώτο Metal Gear στο PS1.
2) Minecraft
Γενικά δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα sandbox games, οπότε το παίρνει και αυτό η μπάλα.
3) World of Warcraft
4) Metroid Prime series
5) Pokemon series
Last edit: 23 Dec 2015 01:06 by Μάνος Γρυπάρης.

More
28 Dec 2015 02:59 - 28 Dec 2015 03:00 #174231 by Tassos Dokkantsuiteru
Λίγο δύσκολο να διαλέξω... :huh:
1) lol
2) lineage
3) flappy bird (αυτό μετράει; )
4) WWE
5) Legends of Zelda (δεν είχα τι να βάλω για #5 και έβαλα αυτό...,ποτέ δεν με τρέλανε αλλα όχι πως το μισώ κιόλας)
That's all :lol:
Last edit: 28 Dec 2015 03:00 by Tassos Dokkantsuiteru.

More
28 Dec 2015 19:38 #174262 by G
Έχω πολλά αλλά μιάς και θέλει μόνο 5 θα πώ τα εξής:
1) Lol
2) Wow
3) Όλα τα Halo
4) Minecraft
5) Metal gear solid
The following user(s) said Thank You: Tony

More
06 Mar 2016 16:03 #177562 by Omnibot
1)LOL
2)Minecraft
3)WOW
4)Minis, Xbox Arcade και indies τα οποία δεν αγγίζουν καν τη μετριότητα
5)Championship Manager/Football Manager/Management games

More
09 Mar 2016 02:47 #177722 by Alexandros Michalas
Μα γιατί μόνο 5; :(
Έχω τόσα πολά να θάψω και μου δίνετε τόσο λίγο χώρο :evil:

1: Planetside 2: Πως, μα πως μπορείτε να βγάζετε ένα game sequel το 2012 και έχει χειρότερο και πιο φτωχό gameplay απο το πρώτο του 2003. Θέλει skill. Ή μάλλον όχι ξέρω. Dumb down τα πάντα και μετά poor copy&paste το battlefield. SOE you noobs...
2: Dawn of War 2: Είχαν στα χέρια τους ίσως το καλήτερο rts που είχε βγεί ποτέ (Dawn of War) και το κατέστρεψαν. Burn Heretics!!!
3: Thief (2014): Legendary Ultra Fail. Απαξιώ να μιλήσω περεταίρω.
4: Assassin's Creed Series: Όσοι έχουν παίξει games όπως το Thief: The Dark Project και Thief 2: The Metal Age απλά θα γελάνε με το gameplay του Assassin's Creed. Καλό για consoles. Για pc... To the fire!!!
5: [strike]Failcraft[/strike] Starcraft 2: Game του 2010, με λιγότερες μονάδες απο το 1, μηδέν βελτίωση στο ήδη φτωχό για τα δεδομένα του 2010 gameplay, με γελοίο σενάριο, μηχανή γραφικών που ελάχιστα διαφέρει απο warcraft 3, και να τρέχει με 2 (!?!?) threads την εποχή των quad core cpus. :woohoo: LOL Blizzard.... :silly:

More
29 Dec 2016 12:15 - 29 Dec 2016 12:16 #191742 by Αγγελική Γοργορίνη
Λοιπόν, τα πρώτα 5 που μου έρχονται στο μυαλό είναι τα εξής (χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι ορισμένα απ' αυτά, ή και όλα, δε θεωρούνται πολύ καλά για το είδος τους):

1. Dragon Age: απλά δεν, δεν. Είχα δοκιμάσει δύο από τη σειρά και πρέπει να τα παράτησα στο πρώτο εικοσάλεπτο. Δε με κράτησαν καθόλου. Το Inquisition μου φαίνεται διαφορετικό και δουλεμένο καλύτερα, ίσως στο μέλλον, στο πολύ μέλλον να το δοκιμάσω.
2. Minecraft: δεν έχω μπει καν στον κόπο να το παίξω, μου φαίνεται απλά ανούσιο, αστείο και σπαστικό μ' αυτά τα pixels. Τα θέλω τα ματάκια μου, δε θέλω να μου βρουν καμιά μυωπία.
3. Call Of Duty: πολύ αμερικανίλα ρε παιδί μου, τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει απ' τα λίγα που έχω δει. Ποτέ δε μου γέμισαν το μάτι τέτοια παιχνίδια.
4. Europa Universalis: το να πω ότι δε μου άρεσε θα είναι μισό ψέμα μισή αλήθεια. Καταλαβαίνω ότι για grand strategy game θεωρείται κορυφή, απλά εγώ αν δε δω σε real time μάχες, δε μπορώ να μείνω για πολύ σ' ένα παιχνίδι. Απλά βαριέμαι και δεν έχω την υπομονή να το ψάξω περαιτέρω, και το συγκεκριμένο δεν είναι παίξε γέλασε.
5. The Walking Dead: το μόνο που θα πω είναι ότι προσωπικά με κούρασε, και αποφάσισα κάποια στιγμή να το παρατήσω γιατί προχωρούσε τόσο αργά και το gameplay του το θεώρησα βαρετό. Βέβαια για να κάνει τόσο πάταγο, σίγουρα πρέπει να έχει κάτι το τρομερό, αλλά εγώ δεν το είχα βρει όσο έπαιξα. :P

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
Last edit: 29 Dec 2016 12:16 by Αγγελική Γοργορίνη.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
29 Dec 2016 12:42 #191743 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ας γίνω grave digger:

1) Assasin's Creed: Trash το πρώτο παιχνίδι, βαρετό και επαναλαμβανόμενο, ηλίθιο σύστημα μάχης. Από τα λίγα παιχνίδια που το παράτησα στη μέση.

2) League of Legends: Ποτέ δεν μου άρεσαν τα moba, είχα δοκιμάσει παλιά dota, Lineage, αλλά δεν με συγκινούν και δεν μπορώ να καταλάβω τι το ιδιαίτερο έχει το LOL.

3) Mafia series: Ένας κακός, προχειροφτιαγμένος κλώνος του GTA με μέτριο gameplay.

4) Mincraft: Σίγουρα είναι εντυπωσιακό να φτιάχνεις τέτοιες κατασκευές όπως έχω δει σε διάφορα video, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόσος ντόρος. Δεν το βρίσκω κάτι το ιδιαίτερο.

5) Τελευταία άφησα σχεδόν όλα της Telltale. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου, αλλά τα παιχνίδια της Telltale πέρα από τα τεχνικά προβλήματα μας κοροιδεύουν μέσα στα μούτρα με τις δήθεν επιλογές που αλλάζουν και επηρεάζουν το πως εξελίσσεται το παιχνίδι. Ουσιαστικά η Telltale μας δίνει μια ψευδαίσθηση επιλογής καθώς στο φινάλε πάντα καταλήγεις στο ίδιο πράγμα, ότι επιλογή και να κάνεις. Πολλά τα παραδείγματα, ειδικά στο Game of Thrones και στο Walking Dead. Ουσιαστικά η εταιρία παίρνει γνωστά franchise και τα κάνει παιχνίδια με το δικό της στυλ για να εκμεταλλευτεί τον ντόρο που έχουν. Τα περισσότερα όμως έχουν μέτριο αποτέλεσμα.

Το όλο topic σηκώνει πολύ συζήτηση με τις επιλογές που έχουμε κάνει αλλά δε θα τελειώσουμε ποτέ άμα καθόμαστε και ρωτάμε "γιατί αυτό", "όχι εκείνο", "μα τι λες" κλπ αλλά έχει ενδιαφέρον να βλέπω τις επιλογές των υπόλοιπων και ας μην συμφωνώ με πολλές.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης