Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

5 παιχνίδια που αρέσουνε σε πολύ κόσμο,αλλά καθόλου σε εσάς.

More
03 Jun 2013 23:30 - 03 Jun 2013 23:32 #125024 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Με τις προτιμήσεις που διαβάζω εδώ είναι να απορείς πως μερικά παιχνίδια γίνονται διάσημα!!! Πάτε ενάντια "στο κύμα" και δεν σας αρέσουν???
Βλέπω πχ Oblivion-Morrowind που άλλοτε τα εξυμνούσατε... Είναι να μπαίνεις σε σκέψεις....
Ευτυχώς δεν διάβασα για το Starcraft... αλλά πάλι δεν διάβασα ούτε sims ούτε minecraft.... :(
Last edit: 03 Jun 2013 23:32 by Φίλιππος Δαουκόπουλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jun 2013 23:31 #125025 by Κώστας Λάβαρης
Α καλά... Μην ξεκινήσω για το Minecraft... Που κάνει 20 ευρώ αυτή η &$^#@!....

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
03 Jun 2013 23:50 #125026 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Προφανώς αυτοί που εξυμνούσαν Oblivion-Morrowind δεν είμαστε όσοι είπαμε εδώ ότι δεν μας αρέσουν! Δεν νομίζω ότι από τα εκατοντάδες games που κυκλοφορούν το γεγονός ότι μερικά προφανώς δεν θα σου αρέσουν σημαίνει πως πας "ενάντια στο κύμα". Για τα άλλα πέντε-δεκαπέντε-εκατόν πέντε games που πουλάνε αλλά μου αρέσουν τι συμβαίνει? Εκεί δε πάω ενάντια στο κύμα... Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που κάτι δεν σου κάνει κλίκ και μπορώ να το συζητήσουμε αν θες. Ειδικά για τα Oblivion-Morrowind έδωσα έναν συγκεκριμένο λόγο, μεταξύ πολλών άλλων. Ασε που για αυτά τα δύο ξέρω πολύ κόσμο -και RPGάδες- που αν και τα παίξανε πολύ λόγω επικ θεματολογίας και open world φάσης είχαν πολλά παράπονα

More
04 Jun 2013 00:20 #125027 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Μα αν κάναμε τώρα και ψηφοφορία, αυτά θα έβγαιναν μια και η πλειοψηφία που απάντησε εδώ είπε CoD, oblivion, morrowind, wow, lineage, LoL κλπ. Αρα μπορεί οι υπόλοιποι "100" να έλεγαν διαφορετικά, προφανώς όμως και δεν συμμετέχουν εδώ γιατί και εγώ μίλησα για το συγκεκριμένο τόπικ. Και απο οτι φαίνεται δεν είσαι ο μοναδικός που δεν του άρεσαν.
Εύλογα λοιπόν τα ερωτήματα μου. Δεν έκρινα δηλαδή το γούστο σου ή την άποψη σου αν θες (αυτό έλειπε δα, ο καθένας παίζει ότι του αρέσει) αλλά βλέποντας τις απαντήσεις, μη μου πεις οτι δεν σου κάνει εντύπωση (εντάξει μπορεί να μην σου κάνει εντύπωση γιατί ουτως η αλλως δεν σου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια αλλά στατιστικά μιλώντας βγαίνει ενα "περίεργο¨συμπέρασμα);

ΥΓ. Θα χαρώ να μου αναλύσεις γιατί δεν σου άρεσε το Oblivion ή/και το Morrowind αλλά φαντάζομαι στο ανάλογο τοπικ.

More
04 Jun 2013 00:46 #125036 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Χαχαχαχαχα μπερδευτηκα χρησιμοποίησες το "Chewbacca defence" για να με μπερδέψεις...(αυτό θα είναι αστείο μόνο εάν έχει δει το συγκεκριμένο επισόδειο South Park)...Οκ κατάλαβα τι λες, απλά δε μου κάθησε καλά το σχόλιο σου "Βλέπω πχ Oblivion-Morrowind που άλλοτε τα εξυμνούσατε" που υποδηλώνει μια κωλοτούμπα ενώ ποτέ δεν είπα ότι μου αρέσουν αυτά τα δύο, όπως πιστευω και οι υπόλοιποι που τα βάλανε στη λίστα τους. Αν το δείγμα των gamers ήμασταν μόνο όσοι postάραμε εδώ αυτά τα games θα είχαν πάει ακλαφτα, αλλά υπάρχουν άλλοι χιλιάδες που γουστάρουν προφανώς. Όπως ένα φανατικός WoW-ας θα σου πει τι μάπα είναι το Half-Life 2 (παράδειγμα λέμε τωρα)...

Πάντως ναι μου κάνει εντύπωση, αλλα ξέρω ότι όσο πιο μεγάλο μέγεθος είναι κάτι τόσο πιο πολύ το αντιπαθεί η άλλη πλευρά, αν με καταλαβαίνεις. Τέλος πάντων, για παιχνίδια μιλάμε, θα σου πω αν θες για Oblivion ή/και Morrowind αλλά άλλη φορά και σε άλλο topic. Αν προτιμάς πάντως σου κάνω εκτενή "αρνητική" ανάλυση του Diablo που το έχω σκεφτεί πιο φιλοσοφικά χαχαχαχ

More
04 Jun 2013 00:52 #125038 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
:P
To Diablo δεν το λάτρεψα ούτε εγώ οπότε θα σε γλιτώσω απο τον κόπο! χεχε
Για αυτό έγραψα οτι δεν πάτε με "το κύμα" μια και τα πιο διάσημα παιχνίδια αναφέρατε :)
Μετά απο λίγο καιρό θα κάτσω να μετρήσω ψήφους να δω πιο βγάλαμε πιο μισητό παιχνίδι :P

More
04 Jun 2013 01:36 #125044 by Νίκος Τριανταφύλλης
Tυχαια σειρα !!!
1)lol (dota fan)
2)oblivion (gothic 3 fan τοτε και παντα το εβλεπα ως αντιπαλο δεος :p )
3)pes/fifa (μονο για παρεα αξιζει)
4)Final Fantasy (αθλιο πραγματικα)
5)bioshok infinite (δν του αξιζει τοσο τιμηση)

More
04 Jun 2013 01:49 #125045 by Κώστας Λάβαρης

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
04 Jun 2013 02:35 #125048 by Νίκος Τριανταφύλλης

SirLvr wrote:

εε γουστα ειναι αυτα μου φανηκε βαρετο :roll:

More
04 Jun 2013 16:27 #125084 by Σταύρος
το topic αν δεν κάνω λάθος λέει "5 παιχνίδια που αρέσουνε σε πολύ κόσμο,αλλά καθόλου σε εσάς." άρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εντυπωσιάζεστε κάποιοι που βάζουμε παιχνίδια που αρέσουν σε πολύ κόσμο αλλα καθόλου σε μας :P