Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

5 παιχνίδια που αρέσουνε σε πολύ κόσμο,αλλά καθόλου σε εσάς.

More
09 Oct 2014 22:33 #150269 by Γιώργος Κοσκινάς
1.Uncharted
2.Medal Gear Solid
3.Watch Dogs
4.Tekken
5.League of Legends

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Oct 2014 10:37 #150513 by Μάρκος Ασκανιάν
1) League of Legends
2) Dota 2
3) Minecraft
4) Όλα τα παιχνίδια με κάρτες
5) Όλα τα παιχνίδια αθλητικού περιεχομένου όπως NFL, Baseball, Cricket, Boxing και άλλα για τα οποία ο μέσος Έλληνας δεν έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται

Adododo!!!

More
17 Oct 2014 14:01 - 22 Oct 2014 09:12 #150518 by Αγησίλαος Σιντόρης
1) WOW,DOTA
2)Minecraft( καθολου ομως,χιλια συγνωμη)
3)Oblivion
4) Wildstar
5) pro 2014( το οποιο δεν αρεσε σε κανεναν μαλλον οποτε μαλλον ειναι off topic αλλα ηθελα να το γραψω) :evil:

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller
Last edit: 22 Oct 2014 09:12 by Αγησίλαος Σιντόρης.

More
17 Oct 2014 15:40 #150523 by Κώστας Λαζαρίδης
χα χα πολύ ενδιαφέρον θέμα πραγματικά! ευκαιρία λοιπόν να πω τον πόνο μου για τα παιχνίδια που μου κάθονται στο λαιμό.

Νο 1. The Last of Us. Πραγματικά έχω αλλεργία με αυτό το παιχνίδι. Τόση χολυγουντιανή δηθενιά δεν την βρίσκεις εύκολα. Και όλοι οι χαρακτήρες, δεν ξερω πως το πετύχαν αυτό, μού ήταν αντιπαθείς, ειδικά το κορίτσι με το ξυρισμένο φρύδι και και το μεγάλο καεφάλι. Έλεος με τα δήθεν κινηματογραφικά παιχνίδια, έ-λε-ος.

Νο 2. Tomb Raider (2013) Πρώτον αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το Tomb Raider που ήξερα, σαν game-play, δεύτερον το μοντέλο που κάνει την Lara Croft, είναι άσχημη και δεν θυμίζει καθόλου εμφανισιακά τον χαρακτήρα που ξέραμε τόσα χρόνια. Επίσης πόση αλλαζονία έχουν αυτοί οι Γιαπωνέζοι καινούργιοι ιδιοκτήτες της σειράς που ονόμασαν το παιχνίδι τους με τον ίδιο τίτλο του θρυλικού παιχνιδιού του 1996!

Νο 3. Metal Gear Solid 4. Το χασμουρητό, του χασμουρητού, ω χασμουρητό! Πόσες ώρες cut scenes πια; Νομίζω 8 ώρες, κάτι τέτοιο διάβασα κάπου. Αφού στο τέλος είχε μια cut scene πάνω από μια ώρα. Θυμάμαι είχα απελπιστεί και φώναζα στην τηλεόραση: Τελείωνε πια! Τελείωνε! Για να μην μιλήσω για το φτηνό μελόδραμα B movie. Για μένα μακράν το χειρότερο παιχνίδι της σειράς.

Νο 4. Minecraft. Ας μου εξηγήσει κάποιος ποιός είναι ο σκοπός του παιχνιδιού. Σκάβεις, βρίσκεις πράγματα, δημιουργείς γλυπτά από pixels, πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά αυτό είναι πρόγραμμα δεν είναι game, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Στα παιχνίδια, σε όλα από τα επιτραπέζια, από τα πιο απλά, από την τρίλιζα και τις τελίτσες, μέχρι τα πιο σύνθετα έχεις ένα στόχο, και στο τέλος κερδίζεις, ή χάνεις.

Νο 5.Gears of War. Συγγνώμη μου είναι αδύνατον να παίξω ένα παιχνίδι ως κτήνος με μπρατσάρες και μικρό κεφαλάκι. Ας μου δίναν επιλογή να παίξω ως ένα από τα κανονικά τέρατα του παιχνιδιού, πιο πολύ πλάκα θα είχε.

More
17 Oct 2014 16:21 - 21 Oct 2014 18:02 #150525 by Μάνος Γρυπάρης
1) Tony Hawk: Όλη η σειρά πατώκορφα. Αν την είχα θα την έκανα σουβέρ.

2) World of Warcraft: Δεν μπορώ τα tab targetting MMO.

3) Minecraft: Θα στεναχωρήσω τον general656 αλλά όσες φορές προσπάθησα να το παίξω πραγματικά δεν βρήκα κανένα νόημα στο να φτιάχνω κατασκευές, τουβλάκια κτλ (και οχι το Survival δεν θα με τραβούσε γιατί γενικά δεν μπορώ το concept, το επίπεδο γραφικών κτλ.)

4) Pokemon: Δεν μπορώ να καταλάβω έναν λόγο να κάτσει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά μαζί του! Οκ, JRPG με random turn-based σύστημα μάχης. So what?

5) Portal 2: Καλά τα γραφικά και το voice acting, αλλά....από ένα σημείο και μετά δεν θέλω να σπάω το κεφάλι μου ρε αδερφέ σε γρίφους ανοίγοντας το ένα portal μετά το άλλο. Βαριέμαι πραγματικά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 21 Oct 2014 18:02 by Μάνος Γρυπάρης.
The following user(s) said Thank You: Κώστας Λαζαρίδης

More
17 Oct 2014 18:32 #150527 by Tasos Georgos
1) Assasin's Creed (Το πρώτο)
2) Metal Gear Solid (To πρώτο πρώτο, το παλιό στο PS 1)
3) Κανένα MAnager. Δε μου άρεσε ποτέ η ιδέα... Το ξέρω ότι πρόκειται περί ανωμαλίας.
4) Κανένα Gran Turismo
5) WOW. LOL, Κλπ

More
17 Oct 2014 21:27 #150535 by Νικολής Ασημάκης
Χμ. Πρέπει να βγάλω πέντε ε;

1) Skyrim (έπαιξα μεν 24 ώρες, αλλά πάντα κάτι έβρισκα να γκρινιάξω σε σύγκριση με το Morrowind.
2) Σκληροπυρηνικά MMO με στόχο gear σε pvp κλπ, τα βαριέμαι, ακόμα και αν στην αρχή μου άρεσαν. Εξαίρεση το Old Republic που το στόρυ είναι κλασική Bioware.
3) Fifa/Pro. Κάποτε έπαιζα Fifa. Όταν ανακάλυψα τα Manager, κόπηκαν με το μαχαίρι.
4) Παιχνίδια Racing. Το μόνο που είχε καταφέρει να με τραβήξει κάποτε ήταν το Juiced.
5) Moba. Δεν είναι ότι δεν θα παίξω ποτέ. Παίζω μερικά ματσάκια LoL, αλλά μια φορά στο τόσο. Δεν μπορώ να καώ τόσο πολύ όσο άλλα άτομα, όπως και στα MMO πιο πάνω.

More
18 Oct 2014 04:18 #150539 by Γιώργος Μιχάλης Παπαδόπουλος
Δε θα χάσω την ευκαιρία να κράξω μισητά videogames βραδιάτικα. Λοιπόν
1)Simcity 4 Deluxe. Έχοντας παίξει Simcity για πρώτη φορά στο Wii, πίστευα πως θα μου άρεσε άπειρα το συγκεκριμένο. Το βρήκα 2,5 ευρώ σε Steam Holiday Sale, το αγόρασα, ακόμη κλαίω τα χρήματα που θα μου προσέφεραν διαφορετικά ένα πιτόγυρο.
2)Όλα τα Football Manager. Έχω προσπαθήσει πολύ να το παίξω. Έχω αποτύχει άπειρες φορές. Είναι τόσο σύνθετο που απλά βαριέμαι στη τελική να προσπαθήσω.
3)Όλα τα NBA 2K. Όχι, όχι και ξανά όχι. Παίζω ότι sport video game θες, εκτός του 2 και του 3. Απλά δεν μπορώ να χειριστώ με ακρίβεια και ταχύτητα μια ομάδα μπάσκετ.
4)Όλη η σειρά Call of Duty εκτός του Modern Warfare και του World War I. Δεν με ξετρελαινουν και πολύ τα FPS άλλωστε. Θα έλεγα το αντίθετο μάλιστα!
5)Age of Empires II. Το πιο μισητό strategy στην ιστορία των strategies για μένα. Δε πα να λατρεύω το AoE III και όλα τα expansions του σαν τρελός; Όσες φορές και αν δοκίμασα το ΑοΕ ΙΙ, πάντα ήθελα να το κλείσω.

More
18 Oct 2014 12:59 #150543 by Donnie Darko
1)την χαζομάρα για μένα το MINECRAFT
2)League Of Legends συγνώμη χριστιάνα αλλά δεν αντέχω την μπούρδα
3)WoW τέρμα βλακεία
4)PES 2014 Απλά δεν μπορούσες να το παίξεις
5)Call Of Duty:Ghosts τόσο χάλια που ακόμα ο ανηψιός μου που είναι 5χρονών μπορεί να φτιάξει πολύ καλό παιχνίδι από αυτήν την μπούρδα.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
18 Oct 2014 16:20 #150550 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
1)Κυρότερος λόγος για να μισήσω ένα game είναι τα fanboys του, και το βάζω σαν 1, ανεξαρτήτου game, είναι κατηγορία από μόνο του για μένα
2)WoW, δεν μου αρέσουν τα καρτουνίστικα γραφικά
3)Watch Dogs, μια αηδία και μισή, σκέτη απογοήτευση, όπως και η Ubisoft αν συνεχίσει το ίδιο τροπάρι
4)Grand Theft Auto IV, περίμενα απείρως περισσότερα απο "καλά γραφικά" με βάση το San Andreas, και το map πολύ μικρό
5)Minecraft, γιατί απλά δεν το βρίσκω ούτε καν αστείο...