Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Steam Machines από την Valve

More
09 Jan 2013 10:18 #118335 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
apocalypse έκανες αναφορά για το ncage και τις πωλήσεις του, όπως επίσης και για το target group του piston και αναρωτιέσαι ποιος θα το αγοράσει. Νομίζω ήμουνα σαφέστατος με ποια "λογική" θα κυκλοφορήσει και βλέπω συμφωνείς, εν μέρει, και εσύ στο τελευταίο σου μήνυμα. Βέβαια, κατά την δική μου άποψη δεν το βγάζουν μόνο για να απαγκιστρωθούν από την MS, ούτως η άλλως ήδη κυκλοφορεί το steam στο Linux. Το κάνουν για έχουν τον έλεγχο (να μην τα ξαναγράφω τα λέω στο προηγούμενο ποστ μου).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jan 2013 11:02 - 15 Jan 2013 09:30 #118338 by Lefteris X
Μένει να δούμε καταρχήν σε τι λειτουργικό θα βγουν τα Steam Box και τα Piston. Θα είναι Linux? Η θα πάμε σε λογική ξεχωριστής πλατφόρμας τύπου PS, Xbox?
Last edit: 15 Jan 2013 09:30 by Lefteris X.

More
09 Jan 2013 11:06 #118340 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Το λογισμικό μάλλον λεώ εγώ θα είναι Linux. Εξάλλου στις κονσόλες δεν σε ενδιαφέρει τι λειτουργικό έχει. Απο εκεί και πέρα μένει να δούμε τι μορφή θα έχει το πρώτο της μηχάνημα γιατί πολλά μπορούν να αλλάξουν. Κατα τ'αλλα συμφωνούμε :)

Εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψε ο Geokiren όπου θα κυκλοφορήσουν περισσότερες από μια κονσόλες Steam. Οπότε μπορεί κάποιες να είναι απλές σε hardware και παράλληλα φθηνές ενώ κάποιες άλλες αρκετά ακριβότερες και δυνατότερες. Σίγουρα απο την στιγμή που μιλάμε για υβρίδιο pc - κονσόλας παίζει μεγάλο ρόλο το πόσο γρήγορα θα γίνει outdated το hardware.
Μας έχει μπερδέψει η Valve! Ούτε και αυτοί δεν ξέρουν προς τα που να "στοχεύσουν"

More
09 Jan 2013 14:25 - 15 Jan 2013 09:35 #118351 by Lefteris X
Μπορεί να είναι κάτι απλό και λειτουργικό όπως το παλιό καλό Workbench της Amiga. Ήταν τόσο μπροστά για την εποχή του κι όμως αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση με το multitasking του. Εξάλλου κονσόλα είναι μπορεί να πειραματιστεί αν θέλει, έχει το περιθώριο.
Last edit: 15 Jan 2013 09:35 by Lefteris X.

More
09 Jan 2013 16:02 #118369 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
χαχαα τι μου θύμισες τώρα. Καλά για την Amiga όλοι οι παλιοί έχουν Χα λέμε. Αλλα και η Commodore όλο λάθη έκανε. Από την άλλη ξέρεις γιατί έγιναν διάσημα τα λεγόμενα PC...
Πάρε κάτι για να σε κάνω να νοσταλγήσεις :)

[youtube:3l4fypgw]
[/youtube:3l4fypgw]

More
09 Jan 2013 16:46 #118379 by Sharkman
Πάντως αυτή η μόδα πλέον(φημολογία αρχικά) για δύο εκδόσεις υπάρχει σχεδόν σε όλες τις νέες κονσόλες.Πιστεύετε όντως πως η φθηνή κονσόλα θα είναι ''πολύ χαμηλών δυνατοτήτων'' όπως διάβασα σε κάποιο αντίστοιχο topic(σχετικά με XBOX)..? :-k

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
09 Jan 2013 17:21 - 15 Jan 2013 09:36 #118384 by Lefteris X
Οι gamers θέλουν πλέον κάτι απλό.Έχουν βαρεθεί να χρυσοπληρώνουν τα games. Οπότε γιατί να μην είναι "χαμηλών δυνατοτήτων" όπως λες αλλά να προσφέρει το κατάλληλο gameplay?...Καθώς οι gamer των Sony / MS ολοένα και μειώνονται.
Last edit: 15 Jan 2013 09:36 by Lefteris X.

More
09 Jan 2013 17:33 #118385 by Sharkman

gullarm wrote: Καθώς οι gamer των Sony / MS ολοένα και μειώνονται.

Γι'αυτό δεν ξέρω που θα βρεις αποδείξεις.. :-k

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
09 Jan 2013 20:43 #118399 by Παντελής Δασκαλέλος
Steam Box από την Valve μέσα στο 2013

Με λειτουργικό Linux. [UPDATE]

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
09 Jan 2013 20:45 #118400 by Παντελής Δασκαλέλος
O Gabe Newell ξεκαθαρίζει κάπως το τοπίο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν περισσότερα από ένα Steam Box. Το μοντέλο της Valve θα παρουσιαστεί στο άμεσο μέλλον.Άντε να δούμε.