Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
28 Feb 2011 16:57 #90430 by lavezzi7
Που ναι το format οέο? :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Mar 2011 16:18 #90468 by Μάνος Γρυπάρης
Format menu
Ευτυχώς που το παρατηρήσατε γιατί ο προγραμματιστής είχε ορίσει..."Special" δικαιώματα και το βλέπαμε μέχρι τώρα όλοι οι συντάκτες. Του είπαμε να κάνει ολόκληρο το site διαθέσιμο ακόμα και στους guests

Αν υπάρχει κάτι που δεν το βλέπετε (είτε έχετε κάνει login, είτε όχι) πείτε το να το διορθώσουμε.

Για τους spammers, θα ορίσουμε κατά την εγγραφή ένα σύστημα καλύτερο και από Captcha και από την παραπάνω πρόταση του Γιάννη. Θα μπαίνουν ερωτήσεις "Πόσο κάνει 2+5" θα γράφετε 7 και θα ολοκληρώνεται η εγγραφή.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Mar 2011 18:04 #90477 by rafor

Manos wrote: Για τους spammers, θα ορίσουμε κατά την εγγραφή ένα σύστημα καλύτερο και από Captcha και από την παραπάνω πρόταση του Γιάννη. Θα μπαίνουν ερωτήσεις "Πόσο κάνει 2+5" θα γράφετε 7 και θα ολοκληρώνεται η εγγραφή.

Μανο, οχι με συμβολα, γιατι ειναι κατανοητο.Με λεξεις, δηλαδη 2 συν 5 = 7 π.χ.

More
01 Mar 2011 23:03 #90489 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά είναι πολύ πιο απλό. Βάλε μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ λέξη. Το site είναι ελληνικό, απευθύνεται σε Έλληνες, οπότε κάποιος ξένος δεν θα έχει ιδέα τι γράφει. Επομένως, αν το κάνεις σαν το σύστημα της Yahoo με ελληνικές λέξεις, τότε είσαι εντάξει.

More
11 Mar 2011 21:31 #90863 by Ανδρέας Γρυπάρης
στο forum υπάρχουν ελλείψεις, όταν στέλνει ο άλλος PM, ΠΡΕΠΕΙ να βγαίνει παραθυράκι προειδοποίησης (έχετε νέο μήνυμα) και να αποστέλλεται αυτόματα mail (στο e-mail που παραλήπτη), βλακεία που δεν υπάρχει αυτό. Είχα ένα PM και το είδα μετά από 3 μέρες !! δεν μπορώ να μυρίσω τα νύχια μου πότε έχω PM ! φτιάξτε αυτό το αστείο θέμα.

Επίσης : ακόμη επιλογή Quick edit δεν έχω δει, όταν πατάω edit κατευθείαν με πάει στο advanced, αυτό είναι αστείο αν θέλω μόνο να αλλάξω μια λέξη και φορτώνεται νέα σελίδα.

More
12 Mar 2011 00:44 #90868 by Γιάννης Μπόκας
Βγαίνει παραθυράκι ειδοποίησης όταν και εάν το επιλέξεις στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου. Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου, Ρυθμίσεις κοινότητας, Επεξεργασία γενικών ρυθμίσεων και επέλεξε "Αναδυόμενο παράθυρο ειδοποίησης για νέο μήνυμα".

More
12 Mar 2011 18:23 #90900 by Ανδρέας Γρυπάρης
x_yannis":2exbrh8o]Βγαίνει παραθυράκι ειδοποίησης όταν και εάν το επιλέξεις στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου. Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου, Ρυθμίσεις κοινότητας, Επεξεργασία γενικών ρυθμίσεων και επέλεξε "Αναδυόμενο παράθυρο ειδοποίησης για νέο μήνυμα".[/quote]Αυτή η βλακεία έπρεπε να ήταν ως default ενεργοποιημένη όχι να την κάνω εγώ ](*,)
Είμαι με το αγγλικό μενού, μπορείς να με κατατοπησεις;

More
12 Mar 2011 18:57 #90903 by Ιβάν
Pokemon, θα πας στο User Control Panel->Board Preferences->Edit Global Settings->Pop up window on new private message->Yes. Αυτό θα κάνεις και θα είσαι εντάξει. Πιστεύω να δουλεύει.

More
12 Mar 2011 20:01 #90909 by Ανδρέας Γρυπάρης

Alcatraz wrote: Pokemon, θα πας στο User Control Panel->Board Preferences->Edit Global Settings->Pop up window on new private message->Yes. Αυτό θα κάνεις και θα είσαι εντάξει. Πιστεύω να δουλεύει.

βλέπεις κάτι που δεν το βλέπω εγώ; δεν βρίσκω global settings!!
[img

More
12 Mar 2011 20:40 #90911 by Γιάννης Μπόκας

Pokemon wrote:

Alcatraz wrote: Pokemon, θα πας στο User Control Panel->Board Preferences->Edit Global Settings->Pop up window on new private message->Yes. Αυτό θα κάνεις και θα είσαι εντάξει. Πιστεύω να δουλεύει.

βλέπεις κάτι που δεν το βλέπω εγώ; δεν βρίσκω global settings!!
[img

Πήγαινε πρώτα στο Board Preferences και θα το βρείς.