Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
09 Jul 2011 13:28 #95536 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Επιβεβαιώνω και εγώ αυτήν την κατάσταση. Έχω τον Chrome στην τελευταία έκδοση και μου εμφανίζει αυτό το bug.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jul 2011 14:20 #95539 by Μάνος Γρυπάρης
Το έστειλα για διόρθωση.

Σας ερχότανε e-mail για κάθε απάντηση και σας οδηγούσε σε ένα συγκεκριμένο post?
Δηλαδη αν απαντούσανε 5 άτομα σας ερχόντουσαν 5 e-mails?

Η σας ερχότανε μόνο ένα e-mail και σας οδηγούσε στο πρώτο αναπάντητο post?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Jul 2011 14:36 #95540 by MaTeKoN
Εμένα μου έρχεται 1 e-mail, ανεξάρτητα από τις αδιάβαστες απαντήσεις, και με οδηγεί στο 1ο ποστ και στη 1η σελίδα του thread.
Στο e-mail, έχει το σύνδεσμο <!-- l --><a class="postlink-local" href=" www.gameworld.gr/forum_wiz/viewtopic.php?f=2&t=10&p=95536&e=95536 ">viewtopic.php?f=2&t=10&p=95536&e=95536

αλλά αν το πατήσω, με πάει στο www.gameworld.gr/forum/2/10#p95536 .

Μόλις το δοκίμασα και με Mozilla και μου βγάζει πάλι το ίδιο.
Και στους 2 browsers έχω τις πιο πρόσφατες εκδόσεις.

More
09 Jul 2011 15:12 #95541 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Αυτό ακριβώς. Μας έρχεται μόνο ένα e-mail (το τελευταίο αδιάβαστο) για κάθε θέμα, αλλά μόλις πατάμε σε αυτό το link που μας δίνει, μας οδηγεί στην πρώτη σελίδα του topic και όχι στην απάντηση που δεν έχουμε διαβάσει.

More
09 Jul 2011 19:16 #95548 by eliminator

Manos wrote: Μέσα στον Αύγουστο θα γίνει ξανά upgrades ο τομέας των reviews και θα προστεθεί η δυνατότητα να εμφανίζεται αυτομάτως το προσωπικό σας avatar. Οπότε όσες φατσούλες είχατε βάλει έως τώρα απλά ξεχάστε τις :D

Και κάτι άλλο. Να δείχνει με πιο μεγάλα γράμματα αυτόν που γράφει το σχόλιο γιατί είναι πολύ μικρά τώρα κάπως έτσι ... θα διευκολύνει αρκετά πιστεύω.

More
09 Jul 2011 21:09 #95555 by Βασίλης Δρέττας

eliminator wrote:

Manos wrote: Μέσα στον Αύγουστο θα γίνει ξανά upgrades ο τομέας των reviews και θα προστεθεί η δυνατότητα να εμφανίζεται αυτομάτως το προσωπικό σας avatar. Οπότε όσες φατσούλες είχατε βάλει έως τώρα απλά ξεχάστε τις :D

Και κάτι άλλο. Να δείχνει με πιο μεγάλα γράμματα αυτόν που γράφει το σχόλιο γιατί είναι πολύ μικρά τώρα κάπως έτσι ... θα διευκολύνει αρκετά πιστεύω.

σε μενα παντως ολα τα σχολια που βλεπω κατω απο review ειναι ιδιο μεγεθως με αυτα του review

More
09 Jul 2011 21:20 #95556 by Γιάννης Παναγιωτίδης

bond wrote:

eliminator wrote:

σε μενα παντως ολα τα σχολια που βλεπω κατω απο review ειναι ιδιο μεγεθως με αυτα του review

Αυτό ακριβώς. Δεν βλέπω καμία διαφορά εγώ, ούτε στην γραμματοσειρά ούτε στο μέγεθος.

More
09 Jul 2011 21:40 #95557 by Μάνος Γρυπάρης
Ο eliminator εννοεί προφανώς το όνομα του αναγνώστη που αφήνει σχόλιο. Οκ, το έστειλα κι αυτό για διόρθωση αλλα με τον τομέα των reviews θα γινουν τον Αύγουστο οι αλλαγές.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Jul 2011 21:56 #95558 by eliminator

Manos wrote: Ο eliminator εννοεί προφανώς το όνομα του αναγνώστη που αφήνει σχόλιο. Οκ, το έστειλα κι αυτό για διόρθωση αλλα με τον τομέα των reviews θα γινουν τον Αύγουστο οι αλλαγές.

Ακριβώς αυτό εννοούσα :wink: Ευχαριστώ :mrgreen:

More
09 Jul 2011 22:03 #95559 by Γιάννης Παναγιωτίδης

Manos wrote: Ο eliminator εννοεί προφανώς το όνομα του αναγνώστη που αφήνει σχόλιο. Οκ, το έστειλα κι αυτό για διόρθωση αλλα με τον τομέα των reviews θα γινουν τον Αύγουστο οι αλλαγές.

Αυτό όμως ξεχώριζε την ημερομηνία, το όνομα και τον βαθμό απο το σχόλιο.

Καλό θα ήταν, αν βάλετε το ίδιο μέγεθος, να αλλάξετε κάτι άλλο ώστε να ξεχωρίζει. Πχ χρώμα ή γραμματοσειρά.