Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
06 Jul 2011 22:45 #95426 by Μάνος Γρυπάρης
Από αύριο θα βάλουμε ένα νέο, πιο απλό theme και θα έχουμε κάποια στιγμή 5 themes διαθέσιμα. Ανάμεσά τους θα είναι το παλιό που ξέρατε και ενα με μαύρο φόντο στα χρώματα του WoW. Για να έχετε να διαλέγετε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jul 2011 23:13 #95432 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Έχει και θετικά και αρνητικά σε σχέση με το παλιό. Το παλιό ήταν πιο απλό. Το καινούριο είναι πιο όμορφο αλλά σε μερικά σημεία φαίνεται απλά... λάθος.
Αυτήν την στιγμή προτιμάω το παλιό, αλλά μπορεί να είναι και επειδή το είχα συνηθίσει.

Περιμένω το αυριανό...

More
07 Jul 2011 04:01 #95447 by Μάνος Γρυπάρης
Προσθέσαμε τις κατηγορίες Internet και Software στα previews. Χωρίστηκαν επίσης τα άρθρα της κατηγορίας Hardware & Software σε δύο μέρη.

Άρα τώρα στα previews της τεχνολογίας έχουμε:
- Hardware
- Software
- Internet
- Κινητή τηλεφωνία

Σημείωση: Στις παραπάνω κατηγορίες έχουν ταξινομηθεί και τα παλιότερα άρθρα του site.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
07 Jul 2011 08:30 #95449 by Βασίλης Δρέττας
μονο εγω δεν βλεπω σχεδον καμια διαφορα. βασικα δεν τα πολυπροσεχω τα themes

More
07 Jul 2011 15:06 #95460 by Μάνος Γρυπάρης
Υπήρχε η απλή αναζήτηση κάτω αριστερά που δεν λειτουργούσε όταν βάζατε 2 ή περισσότερες λέξεις.

Τώρα αναζητάτε ένα άρθρο με Auto-Complete πολύ πιο γρήγορα! Τα αποτελέσματα σας εμφανίζονται με χρονολογική σειρά. Αν θέλετε κάποιο παλιότερο άρθρο τότε πατάτε στο "View All Results" και βλέπετε όλα τα αποτελέσματα ώσπου να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
07 Jul 2011 16:14 #95461 by Kostas Milonas
Πολυ καλη προσθηκη Μανο, ειναι οντως καλυτερα ετσι η αναζητηση αφου βρισκεις πιο γρηγορα αυτο που θες :-)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
07 Jul 2011 21:34 #95468 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Α! αυτή είναι αναβάθμιση ανάμεσα στα reviews και τα άρθρα. Ωραία προσθήκη. Μας λύνει τα χέρια αν θέλουμε να βρούμε μια παλιότερη είδηση. Συνήθως τα έψαχνα με τον χαζό manual τρόπο... Θα μπορούσε να προστεθεί κάτι τέτοιο στο forum? Δηλαδή να μην χρειάζεται να πατήσουμε "αναζήτηση" αλλά να γράφουμε απευθείας. Θα ήταν πολύ πιο εύχρηστο και απλό.

More
08 Jul 2011 22:17 #95512 by eliminator
Στα reviews, εκεί που γράφεις το σχόλιο λίγο πιο πάνω βάζεις βαθμολογία και διαλέγεις avatar. Ε, λοιπόν αυτό που προτείνω είναι να ανανεωθούνε τα avatar που έχεις στην διάθεση σου να διαλέξεις! Πίστευω πως αυτά είναι αρκετά παλιά και επιπλέον στην υπέρτατη ελληνική ιστοσελίδα για games δεν γίνεται να μην έχεις να διαλέξεις avatar(για τα reviews πάντα) όπως τον Drake ή Helghast ή τον Kratos κ.ο.κ...
Τι λέτε;

More
09 Jul 2011 03:01 #95522 by Μάνος Γρυπάρης
Τα upgrades ολοκληρώθηκαν
Απομένει μόνο να προστεθούν 2 νέα templates στο forum. Το ένα από τα δύο θα γίνει default και θα αντικαταστήσει αυτό που βλέπετε τώρα. Αυτή η δουλειά όμως θα γίνει σε μία εβδομάδα από τώρα. Προς το παρόν ο προγραμματιστής μας δουλεύει στο να εκμηδενίσει όλα τα bugs. Περιμένουμε να ακούσουμε αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα ώστε να το στείλουμε για διόρθωση.

Επίσης ότι θα θέλατε να δείτε στο μέλλον το γράφετε σε αυτό το topic.

eliminator wrote: Στα reviews, εκεί που γράφεις το σχόλιο λίγο πιο πάνω βάζεις βαθμολογία και διαλέγεις avatar. Ε, λοιπόν αυτό που προτείνω είναι να ανανεωθούνε τα avatar που έχεις στην διάθεση σου να διαλέξεις! Πίστευω πως αυτά είναι αρκετά παλιά και επιπλέον στην υπέρτατη ελληνική ιστοσελίδα για games δεν γίνεται να μην έχεις να διαλέξεις avatar(για τα reviews πάντα) όπως τον Drake ή Helghast ή τον Kratos κ.ο.κ...
Τι λέτε;

Μέσα στον Αύγουστο θα γίνει ξανά upgrades ο τομέας των reviews και θα προστεθεί η δυνατότητα να εμφανίζεται αυτομάτως το προσωπικό σας avatar. Οπότε όσες φατσούλες είχατε βάλει έως τώρα απλά ξεχάστε τις :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 Jul 2011 03:15 #95524 by MaTeKoN
Εμένα όταν μου έρχεται e-mail για γνωστοποίηση απάντησης, το link με ανακατευθύνει στην 1η σελίδα του thread, αντί να με πάει στο πιο πρόσφατο μήνυμα.

Υ.Γ. Χρησιμοποιώ Google Chrome. Παλιότερα, με τον ίδιο browser, δεν είχα αυτό το πρόβλημα.