Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
28 Jun 2011 22:19 #95089 by Μάνος Γρυπάρης
Facebook Connect

Όσοι έχετε λογαριασμό στο Facebook προτιμήστε το μπλε κουμπάκι Facebook Connect.
- Την πρώτη φορά που θα το πατήσετε σας ρωτάει αν έχετε ήδη λογαριασμό. Εκεί δίνετε το username και το password. Αν δεν έχετε λογαριασμό φτιάχνετε επιτόπου.
- Από την επόμενη φορά που θα θέλετε να συνδεθείτε, απλά πατάτε το "Facebook Connect" και συνδέεστε με τη μία, χωρίς να δώσετε Username και Password.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jun 2011 00:46 #95118 by eliminator

Manos wrote: Δεν καταλαβαίνω. Screenshot.

Λύθηκε όλα οκ, ευχαριστώ πάντως.

More
05 Jul 2011 14:25 #95350 by Μάνος Γρυπάρης
Πως σας φαίνεται το νέο (μπλε) theme του forum?

Πείτε μας την γνώμη σας.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
05 Jul 2011 14:55 #95351 by eliminator
Χμμμ. Θα προτιμούσα το παλιό γιατί είναι πιο ωραίο για το μάτι κατά την γνώμη μου και δίνει περισσότερη έμφαση στο τίτλο του θέματος ενώ τώρα φαίνονται αρκέτα οι πληροφορίες για το θέμα με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζει αρκετά(όσο θα έπρεπε) με τον τίτλο του θέματος. Μέσα στα topic πάντως αυτό είναι πολύ καλύτερο, εξωτερικά με χαλάει λίγο...

More
05 Jul 2011 15:28 #95354 by Kostas Milonas
Απο το παλιο και το καινουριο επιλεγω το παλιο. Το καινουριο με τους τονους του γαλαζιου δεν δενει με το γκρι και χρυσο που υπαρχει στην πανω toolbar και γενικα με το γκρι οπου εχει μενει στο τρεχον θεμα...

Αν δω κατι αλλο ως προταση θα το ποσταρω εδω :-)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
05 Jul 2011 15:34 #95356 by Γιάννης Μπόκας
Εγώ προτιμώ το καινούργιο πάντως και γενικά τις περισσότερες φορές είμαι υπέρ των αλλαγών. Καλό το γκρίζο αλλά το γαλάζιο μου αρέσει περισσότερο. Το γκρι και το χρυσό είχαν φτιαχτεί με βάση το παλιό theme και είναι λογικό να μην ταιριάζουν. Μπορούμε όμως να κάνουμε μερικές αλλαγές και στην πάνω μπάρα.

More
05 Jul 2011 18:15 #95359 by eliminator

x_yannis wrote: Εγώ προτιμώ το καινούργιο πάντως και γενικά τις περισσότερες φορές είμαι υπέρ των αλλαγών. Καλό το γκρίζο αλλά το γαλάζιο μου αρέσει περισσότερο. Το γκρι και το χρυσό είχαν φτιαχτεί με βάση το παλιό theme και είναι λογικό να μην ταιριάζουν. Μπορούμε όμως να κάνουμε μερικές αλλαγές και στην πάνω μπάρα.

Δε χρειάζεται γιατί τώρα είναι πολύ ωραίο το φόρουμ το προτιμώ έτσι αλλά με χαλάει μόνο που ο τίτλος των θεματων (εδώ εννοώ)-> www.gameworld.gr/forum είναι με μικρότερα γράμματα από πριν και οι πληροφορίες από ποιον γράφτηκε κλπ είναι με μεγαλύτερα γράμματα από όσο κατά την γνώμη μου πρέπει(και μεγαλύτερες από πριν νομίζω). Αν εξαιρέσεις αυτά είναι τέλειο.

More
06 Jul 2011 16:22 #95399 by Μάνος Γρυπάρης
Η αναζήτηση στο site πάνω δεξιά έγινε update.
Πείτε μας αν σας δουλεύει σωστά, αν έχετε προβλήματα κτλ.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
06 Jul 2011 16:24 #95400 by Άγγελος Φασούλης
Μια χαρά δουλεύει.

More
06 Jul 2011 16:27 #95402 by Βασίλης Δρέττας
και εγω που το δοκιμασα μια χαρα δουλευει. Τοσο καιρο ομως δεν υπηρχε κατι παρομοιο ?