Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
13 Jul 2015 16:14 #165071 by Παναγιώτης Ιωαννίδης
1) Χρόνια πολλά να τα εκατοστίσετε. Είστε το καλύτερο Gaming Site που υπάρχει σε όλο τον κοσμό. Μπράβο σε όλους!!!
2) Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ να βλέπω τα βίντεο σας στο YouTube (Είναι πολύ τέλεια)
3) Θα ήθελα πάρα μα πάρα πολύ την τιμονιέρα Logitech G27

Ευχαριστώ για όλα Game World!!!!! ;)
The topic has been locked.
More
13 Jul 2015 16:15 #165072 by alekosduo2
1.) χρονια πολλα gameword.gr! Τα λόγια είναι περιττά . αριστη δουλεια συνεχεις ενημερωσεις games videos διαγωνισμοι αγγελιες , το τελειο site :woohoo: σας εύχομαι να πάτε όσο πιο ψηλά μπορείτε γιατί σας αξίζει !
2.)δεν μου αρέσει κάτι πιο πολύ όλα μου αρέσουν το ίδιο είναι το πιο τέλειο σιτε για μένα προσωπικά αλλά θα ήθελα να δω στο μέλλον ένα δικό σας game :lol:
3.) PlayStation 4 !
More
13 Jul 2015 16:36 #165075 by Στέφανος Τζώρτζογλου
1) Χρόνια Πολλά GameWorld! Συνεχίστε την καταπληκτική δουλεία σας!
2) Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι οι έγκυρες και επίκαιρες ειδήσεις σας, το καταπληκτικό forum σας αλλά και οι users του και φυσικά τα φανταστικά review σας.
3) Logitech G27
More
13 Jul 2015 17:00 - 21 Jul 2015 20:26 #165078 by Γιώργος Ουλής
1. Χρόνια πολλά GameWorld and keep the good work!
2. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο τα βίντεο σας στο YouTube και τα φοβερά review που κάνετε, θα ήθελα να ανεβάζατε βίντεο με gaming setups είτε τα δικά σας, είτε των αναγνωστών / θεατών σας!
3. Και τέλος απο τα δώρα που δίνετε θα ήθελα πολύ το Razer Nabu X
Last edit: 21 Jul 2015 20:26 by Μάνος Γρυπάρης.
More
13 Jul 2015 17:06 #165080 by konstantinos papakonstantinoy
1)Χρόνια πολλα παιδιά! Στο Gameworld μου αρέσουν τα εξαιρετικά reviews σας καθώς και οι διαγωνισμοί
2)Στο μέλλον θα ήθελα να βάζετε περισσότερους διαγωνισμούς και reviews
3)Και το δώρο που θέλω είναι Xbox One!
More
13 Jul 2015 17:15 - 21 Jul 2015 20:27 #165081 by Γεωργίου Αθανάσιος
1) Χρόνια πολλά στο Gameworld. Κάνετε φοβερή δουλειά, συνεχίστε δυνατά.
2) Πολύ ωραία και κατατοπιστικά τα reviews σας αλλά και οι εκπομπές στο youtube μου αρέσουν πολύ.
3) Το δώρο που θέλω είναι Κονσόλα PlayStation 4.
Last edit: 21 Jul 2015 20:27 by Μάνος Γρυπάρης.
More
13 Jul 2015 17:21 #165084 by Μιχάλης Ζήσης
1)Χρόνια πολλά παιδιά!! εύχομαι το site να γιγαντωθεί και άλλο ,οι κόποι και το μεράκι σας να ανταμειφθουν και να συνεχίσετε με τον ίδια όρεξη
2)Μου αρέσουν περισσότερο οι συζητήσεις που κάνετε στα youtube videos και livestreams λογω του οτι έχετε συντάκτες με διαφορετικα γούστα,και το gamemaniacs που έιναι κάτι πρωτοποριακό και ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να παρακολουθώ το GW
3)Το δώρο που επιλέγω είναι το PS4
More
13 Jul 2015 17:25 - 21 Jul 2015 20:26 #165085 by Σπύρος Καστρινός
1)Συγχαρητήρια και μπράβο σας παιδιά για την καθημερινή εδώ και δέκα χρόνια πλέον προσπάθεια σας να μας ενημερώνεται πρώτοι για κάθε τεχνολογικό και gaming θέμα.Χρόνια πολλά λοιπόν σας εύχομαι και εγώ με τη σειρά.
2)Εμένα περισσότερο μου αρέσουν τα αναλυτικά και άριστα reviews σας καθώς επίσης και τα βίντεο που κάνετε στο youtube.
3)Τέλος σαν δώρο θα επέλεγα την Logitech G27.Για να δούμε
Last edit: 21 Jul 2015 20:26 by Μάνος Γρυπάρης.
More
13 Jul 2015 17:49 #165088 by Γιώργος
1)Χρόνια πολλά GameWorld! Πάντα τέτοια! Συγχαρητήρια για την καταπληκτική και άριστη δουλειά σας. Μπράβο σε όλους τους συντάκτες σας. Να συνεχίσετε να διευθύνετε αυτή τη φοβερή ιστοσελίδα σας που μας πληροφορεί για όλα τα Gaming News πριν από όλους.
2)Στο GameWorld μου αρέσει περισσότερο το μέρος των διαγωνισμών καθώς επίσης και οι ειδήσεις σχετικά με το 3DS και ελπίζω να κάνετε ένα διαγωνισμό στον οποίο να χαρίζετε ένα από τα καινούρια 'New' 3DS XL. Επιπλέον μου αρέσουν πάρα πολύ τα Review σας/
3)Το δώρο που επιλέγω είναι το PS4
More
13 Jul 2015 18:34 #165093 by Δενδρινος Βασίλης
1) Χρόνια Πολλά στο Gameworld και συγχαρητήρια σε όλους τους συντάκτες. Ευχομαι να κρατήσει τόσα και άλλα τόσα χρόνια ακόμα το Site.
2) Στο Gameworld μου αρέσει πολλές φορές η πρωτοτυπία στα θέματαπου παρουσιάζετε και στις ειδήσεις. Αυτό φανερώνει μεράκι και αυθεντικότητα.
3) Το δώρο που επιλέγω είναι το : Shadow of Mordor (Xbox One) προσφορά της Zegetron. :)