Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
13 Jul 2015 02:36 #165004 by Poursanidis Stavros
1) Χρόνια πολλά GameWorld !!!!! Καλό κουράγιο σε όλους μας.. Υπομονή και ελπίδα. Τουλάχιστον έχουμε τα video games που τόσο αγαπάμε για να ξεσκάμε λιγάκι ε?
2)Απλά Υπέροχοι...Το αίσθημα προσμονής πότε θα σχολάσω από την δουλειά για να μπω στο site και να μάθω τα νέα πάνω στο gaming είναι υπέροχο.
3) PS 4 .......THANK YOU FOR EVRYTHING
The topic has been locked.
More
13 Jul 2015 03:35 - 16 Jul 2015 20:39 #165006 by Kωνσταντινος Σολδατος
1)Χρονια πολλα παιδες,να ενημερωνετε τον κοσμο και να χαιρομαστε να σας διαβαζουμε.
2)περισσοτερα events να χαιρεται ο κοσμακις να σας βλεπουμε κ απο κοντα!
3)πιστευω οτι το Razer Nabu X θα μ πηγαινε γαντι στο χερακι μου :)
Last edit: 16 Jul 2015 20:39 by Μάνος Γρυπάρης.
More
13 Jul 2015 04:09 #165008 by Παύλος
1) Καλησπέρα και χρόνια πολλά παιδιά!! δεν ημουν μελος του site μεχρι προσφατα αλλα παρακολουθουσα τα social media(πχ.fb,youtube)
2Δέν έχω τίποτε να προσθέσω για το Site απλα πιστευω πως ειναι φοβερο!!!
3) Το δώρο που θα ήθελα είναι η Logitech G27
More
13 Jul 2015 10:44 #165013 by Αδαμ Παπαδογιαννης
1)Χρονια πολλα σε ολο το Gameworld και στους συντακτες του,παντα με υγεια κ να συνεχιζετε ετσι δυναμικα για αυτο που κανετε κ σας γεμιζει κ σας εκφραζει δλδ το gaming!!!Ευχομαι οτι καλυτερο σε ολους τους συντακτες γτ κανετε τρομερη δουλεια ολοι σας! ! !
2)Το Gameworld μου αρεσει γτ ειναι αντικειμενικοτατο σε ολα χωρις fanboyδες, σε ενημερωνει πληρως για το gaming και την τεχνολογια αλλα κ καποιες ειδησεις!Αυτο που θα ηθελα στο μελλον ειναι περισσοτερα events ωστε να μεγαλωνει η παρεα κ να δενει ακομα πιο πολυ!
3)Για δωρο θα ηθελα (αν ειμαι τυχερος :P ) να μπω στη κληρωση για ps4, καλη επιτυχια σε ολους μας!Ευχαριστουμε gameworld!!!
More
13 Jul 2015 10:48 - 21 Jul 2015 20:38 #165014 by Anastasios Vozatzidis
1) Χρονια σας πολλά, εύχομαι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στα επόμενα 10 χρονια!
2) Προσωπικά θα ήθελα να βλέπω περισσοτερους τίτλους να παίζετε στα live και κυρίως indie που δεν βλέπουμε και τόσο συχνά! Στο gameworld μου αρέσει που είστε συνεχεια και καθημερινά ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις αλλα αυτό που με έκανε να γίνω user ήτανε η αμεσότητα μεταξύ των συντακτών και των αναγνωστών!Έχουμε μιλήσει - συμφωνήσει -διαφωνήσει άπειρες φορες και αυτό με κάνει να σας θεωρώ φίλους μου!
3) Δίνετε τόσα δώρα και θα μπορούσα να κερδίσω αρκετά πραγματάκια όμως θα ελαχιστοποιήσω τις πιθανότητες μου και θα επιλέξω το xbox one για ένα μονο λόγο....Θέλω να λιώσω παρέα με τον παντελή και να παίζουμε μαζί και στα live του!!!! Αρχίζει να μου γίνετε απωθημένο το xbox one..

Anyway, καλή τύχη σε όλους, εύχομαι να βγείτε όλοι σας κερδισμένοι!!!!
Καλο καλοκαίρι !!! B)
Last edit: 21 Jul 2015 20:38 by Μάνος Γρυπάρης.
More
13 Jul 2015 10:53 #165015 by Γιωργος Ζηκας
1) Καταρχήν χρόνια πολλά παιδιά ,συνεχίστε την εξαιρετική προσπάθεια που κάνετε και θα φτάσετε ακόμα παραπάνω γιατί το αξίζετε!!!!

2) Στο site μου αρέσουν οι λεπτομερείς και αναλυτικές αναφορές που κάνετε για τα παιχνίδια αλλά και οι απίθανοι διαγωνισμοί που κάνετε!!!

3) Το δώρο που επιλέγω με κλήρωση είναι το Pro Evolution Soccer 2015 (PS4).
More
13 Jul 2015 11:10 #165016 by Κωνσταντινος Δαλιβιγκας
1) Χρόνια πολλά εύχομαι να συνεχίζετε την καλή δουλειά πάντα τέτοια!!!
2) Μου αρέσουν τα livestreams σας και τα reviews
3) Θέλω να μπω στην κλήρωση για το PS4
More
13 Jul 2015 11:48 #165017 by Γιάννης Κουτάκης
1) Χρόνια πολλα στο gamw world , ΕΙμαι καινουργιος στην παρεα σας αν και εχω παρακολουθησει διαφορα βιντεακια στο παρελθον.
2) Μου αρεσουν απο οσα εχω δει τα reviews σας
3) θα ηθελα να μπω στην κληρωση για ενα ps4

Καλη σας συνεχεια
More
13 Jul 2015 12:11 #165019 by Χάρης Μιχαηλίδης
1)Χρόνια πολλά παιδιά!!!!Αν και έγινα πρόσφατα μέλος εδώ... παρακολουθώ πολύ καιρό το κανάλι σας στο youtube και μου αρέσει πάρα πολυ η δουλεία που κάνετε !!!!
2)Στο site δεν έχω κάτι να ξεχωρίσω όσο καιρό το παρακολουθώ είναι απλά ΤΕΛΙΟ!!!!
3)και το δωρο που επιλεγω ειναι το Logitech G302 mouse
More
13 Jul 2015 12:31 #165021 by Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος
1)Χρονια πολλα Gameworld.Συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια που κανετε.
2)Στο site μου αρεσουν πιο πολυ τα reviews. Θα ηθελα περισσοτερα video reviews και πιο λειτουργικο και user friendly site.
3)Το δωρο που επιλεγω ειναι το Xbox One της Microsoft.