Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
13 Jul 2015 14:45 #165055 by Γιάννης Τόμπρος
1) Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά και από εμένα σε όλη την ομάδα του GameWorld!!! :) :) Δεν είμαι πολύ ενεργός gamer αλλά παρακολουθώ μερικές φορές τα βίντεο σας στο youtube. Βλέπω ότι αγαπάτε πολύ αυτό που κάνετε και μπράβο σας που κρατάτε ζωντανή την gaming κοινότητα στην Ελλάδα!!

2) Μου αρέσει που αγαπάτε αυτό που κάνετε και επιμένετε στην λεπτομέρεια!

3) Όσον αφορά το δώρο θα επιλέξω το Xbox ONE! :)
The topic has been locked.
More
13 Jul 2015 14:48 - 13 Jul 2015 14:55 #165056 by Dimitris Synetos
1) Χρονιά πολλά παίδες για την ωραία δουλειά που κάνετε συνεχίστε έτσι και θα τα λέμε για πολλά χρόνια ακόμα.. B) B)
2) Πολύ καλά και αναλυτικά Review από όλους τους συντάκτες και βέβαια τα Livestream και τα Youtube Videos είναι τρέλα... Θα ήθελα στο μέλλον μια Mobile εφαρμογή..
3) Θα επέλεγα να μπω στην κλήρωση για το Playstation 4 και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!!! :cheer:
Last edit: 13 Jul 2015 14:55 by Dimitris Synetos.
More
13 Jul 2015 14:58 - 21 Jul 2015 20:37 #165058 by Δημήτρης Ζαπουνίδης
1) 10 χρόνια σκληρής προσπάθειας,όπως έχει πει και ο Μάνος άλλοτε,να δίνετε στον κόσμο κάτι όμορφο,ενημερωτικό,ενδιαφέρον,διασκεδαστικό,περίεργο,φρέσκο,περιποιημένο,οργανωμένο,προσοδοφόρο (για εμάς με τους τέλειους διαγωνισμούς ),έξυπνο,με σωστές απόψεις και διάθεση για συζήτηση! Μακάρι να συνεχιστεί για όσο συνεχίζει να το ευχαριστιέται ο κόσμος των gamers και μη!

2)Το site είναι λίγο βαρύ για τους παλιούς διπύρηνους επεξεργαστές (όπως τον δικό μου :( ) άλλα έχει πάρα πολλές επιλογές οπότε δεν θα δεχόμουν τίποτα λιγότερο! Όπως έγραψα και στο 1) είναι πολύ καλά ενημερωμένο με συνεχείς καλύψεις για νέες κυκλοφορίες και άρθρα για παιχνίδια που αγαπήθηκαν οπότε απλά συνεχίστε την καλή δουλειά!

3)Σε αυτόν το επικό διαγωνισμό θα ήθελα να συμμετάσχω στην κλήρωση για την κονσόλα PlayStation 4 .
*πιο πολλά gameplay videos στο youtube!! :D
Last edit: 21 Jul 2015 20:37 by Μάνος Γρυπάρης.
More
13 Jul 2015 15:05 #165059 by ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΜΠΡΟΣ
1) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολη την ομαδα! Προσπάθειες σα τη δικη σας χρειαζεται να βλεπουμε περισσοτερες!! ΜΠΡΑΒΟ!
2) YOUTUBE videos and live streaming ftw!!! :) :) συνεχιστε! :)
3) Επιλεγω το XBOX One
More
13 Jul 2015 15:19 #165060 by thodoris papanikolas
μπραβο σε ολα τα παιδια συνεχιστε ετσι.θα ηθελα το soundtrack evil within αλλα και το xbox one δεν θα με χαλαγε
More
13 Jul 2015 15:19 #165061 by Stelios
1)Χρόνια πολλά GameWorld...Να συνεχίσετε την καλή δουλειά σας που κάνετε και μας δίνετε και να τα "χιλιάσετε".
2)Δεν υπάρχει μου αρέσει σε αυτό το site απλά καταλαβαίνω την καλή δουλειά που κάνετε και ώστε να μην υπάρχουν πολλά προβλήματα.
3)Το δώρο που επιθυμώ είναι η τιμονιέρα Logitech G27 γιατί είμαι πολύ fan στα simulator παιχνίδια όπως 1 πολύ αγαπημένο μου παιχνίδι το EuroTruck Simulator 1,2.
More
13 Jul 2015 15:23 #165063 by κωνσταντίνος
1) χρονια πολλα μαγκες. Να συνεχίσετε την καλή δουλεία σας.
2) Αυτό που με αρεσει περισσότερο στο σαιτ σας ειναι τα βιντεο σας στο youtube.
3) Το δώρο που επιθυμώ ειναι το xbox one
More
13 Jul 2015 15:26 #165064 by Δημήτρης
1) Gameworld.gr τι μπορω να πω για εσεναα...?? Εισαι το καλυτερο μερος για gaming που ξερω...Δεν σας παρακολουθου πολλα χρονια αλλα μονο τα 2 τελευταια
2) Θα ηθελα να σας πω πως ποτε μην πιστευεται πως εχεται φτασει στα limit και να προσπαθητε οσα πιο πολλα μπορειτε οσα μπορειτε δηλαδη στην ελλαδα...
3)θα προτιμουσα το xbox 1ή το ps4 .... Παντα ηταν το ονειρο μ να παρω ενα playstation
More
13 Jul 2015 15:37 #165066 by Κωνσταντίνος
Καλησπέρα,
1)Εύχομαι σε όλους τους συντάκτες να είναι πάντα καλά και να συνεχίσουν την καλή δουλεία τους!!!! Επίσης εύχομαι το GAMEWORLD να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα gaming site του κόσμου!!
2)Μου άρεσε περισσότερο η εκπομπή GAME MANIACS και πιστεύω ότι τα έχετε καλύψει όλα
3) Από τα δώρα θα ήθελα το shadow of mordor για το XBOX360
More
13 Jul 2015 16:11 #165069 by Nikos Nikolaidis
1)Χρόνια πολλά GameWorld!!!!Να συνεχίσετε την καλή δουλεία σας!! ;)
2) Αυτό που με αρεσει περισσότερο στο σαιτ σας ειναι τα βιντεο σας στο youtube
3) Από τα δώρα θα ήθελα ειναι το xbox one